Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΥΟ ΚΟΣΜΩΝ! Οι εκλογές της Κυριακής 2 Ιουνίου! Διαφάνεια και εντιμότητα ή…Τσέπελης;

Είναι εμφανές και αυτό το αντιλαμβάνονται –ευτυχώς- όλοι οι ψηφοφόροι πλέον! Την Κυριακή στις κάλπες, αναμετρώνται και συγκρούονται δυο κόσμοι!

 

Από την μια η διαφάνεια και εντιμότητα με την οποία –παρά τις αδυναμίες του επικοινωνιακά αλλά και το «χτύπημα» που είχε στην οικογένειά του με την σύζυγό του-ένας καθαρός και έντιμος Δήμαρχος. Ο Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος. Κι από την άλλη….το σύστημα που προωθεί τον Τσέπελη!

Είναι λοιπόν παραδεκτό από όλους ότι….

-Αν δεν «έδιωχνε» ο Δημαρχόπουλος τον Τσέπελη από Αντιδήμαρχο Ξάνθης το 2015, θα ήταν Δήμαρχος Ξάνθης για άλλα…20 χρόνια! Αυτό λοιπόν λένε δεξιά και αριστερά και προκαλούνε μάλιστα και την τοπική κοινωνία οι …..Τσεπελικοί!

Όπως και είναι γνωστό ότι τον Τσέπελη τον ενδιαφέρει η καρέκλα, τους «άλλους» όμως που βρίσκονται από πίσω του και «σκορπάνε» και το περισσότερο χρήμα,  ένας είναι ο διακαής πόθος τους! Νάναι να είναι αυτοί οι διαχειριστές και κουμανταδόροι που θα «ρυθμίζουν» τα πάντα στο Δήμο Ξάνθης σε συνεργασία φυσικά με πρώην αυτοδιοικητικούς που ήδη «διαφημίζουν» τις…θέσεις τους!

Το δίλλημα λοιπόν ένα και απλό.

Διαφάνεια και εντιμότητα ή…Τσέπελης; Με όλα τα …παρελκόμενα;