ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ! Η ανάρτηση του εκπληκτικού Γιώργου Μαυρίδη «ρίγησε» όλη την Ελλάδα!

  • Θα πάρω σβάρνα όλα τα πάνελ και τα παράθυρα τηλεοπτικών εκπομπών θα γίνω γραφικός μέχρι που θα δημιουργήσω πρόβλημα σε μια ολόκληρη πόλη που ονομάζεται Ξάνθη
  •  Ξεκινήστε «χθες» να βρείτε τον ψυχολογικά άρρωστο γιατί θα αρχίσω να δημοσιεύω τα στοιχεία και κάποια μαγαζιά θα αρχίσουν να έχουν πρόβλημα.

ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ!  Η ανάρτηση του εκπληκτικού Γιώργου Μαυρίδη «ρίγησε» όλη την Ελλάδα, αναφερόμενος στο περιστατικό με τον σκύλο που «τεμάχισε» κάποιος ή κάποια καθάρματα εδώ στη Ξάνθη, δυσφημώντας και την πόλη μας.  «Θα πάρω σβάρνα όλα τα πάνελ και τα παράθυρα τηλεοπτικών εκπομπών θα γίνω γραφικός μέχρι που θα δημιουργήσω πρόβλημα σε μια ολόκληρη πόλη που ονομάζεται Ξάνθη», αν δεν βρεθεί ο ψυχολογικά άρρωστος δράστης, τόνισε στο λογαριασμό του στο INSTAGRAM ο δημοφιλής και πολύ αγαπητός παρουσιαστής.

Ιδού αυτούσια όλη η ανάρτησή του:

Σε άλλα νέα η μικρή έχει όνομα και λέγεται Τσίχλα, έχει μεγαοισοφάγο αν κάνετε μία έρευνα στο διαδίκτυο θα μάθετε τι είναι.

Από εδώ και στο εξής η τσίχλα θα πρέπει να ζει την κάθε μέρα σα να είναι μοναδική γιατί δεν γνωρίζουμε τι της επιφυλάσσει το μέλλον. Θα πρέπει να τρώει όρθια για το υπόλοιπο της ζωής της, ίσως και να βελτιωθεί ίσως και να πεθάνει από κάποια αναρρόφηση.

Είμαι προετοιμασμένος για όλα όπως πρέπει να είστε κι εσείς που ενδιαφέρεστε για την πορεία της ζωής της. Είμαι έτοιμος κι εγώ και όλη η οικογένεια μου να κάνουμε ότι χρειαστεί ψυχολογικά και οικονομικά για να της παρέχουμε την καλύτερη ζωή.

Τέλος να ενημερώσω σε όλους ότι μίλησα στον στρατηγό της αστυνομίας και του έδωσα όλα τα στοιχεία που οδηγούν σε υπόπτους, εάν δεν καλέσει σύντομα η αστυνομία για ανάκριση τα ονόματα των υπόπτων και δεν ασχοληθεί σοβαρά θα πάρω σβάρνα όλα τα πάνελ και τα παράθυρα τηλεοπτικών εκπομπών θα γίνω γραφικός μέχρι που θα δημιουργήσω πρόβλημα σε μια ολόκληρη πόλη που ονομάζεται Ξάνθη. Οπότε ξεκινήστε «χθες» να βρείτε τον ψυχολογικά άρρωστο γιατί θα αρχίσω να δημοσιεύω τα στοιχεία και κάποια μαγαζιά θα αρχίσουν να έχουν πρόβλημα.

Σκεφτείτε δηλαδή να σας αποκαλύψω το επάγγελμα του δράστη τι έχει να γίνει με τους υπόλοιπους του κλάδου που δεν έχουν καμία σχέση με το συμβάν.

Σε περίπτωση που δεν ασχοληθεί σοβαρά ο νόμιμος εκπρόσωπος της προστασίας του πολίτη από ψυχικά διαταραγμένους συμπολίτες μας που είναι επικίνδυνοι για τα παιδιά μας θα ασχοληθούν κάποιοι άλλοι που έχουν δείξει περισσότερο ενδιαφέρον για την υπόθεση.

ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τομέας Κλινικών

Κλινική των Ζώων Συντροφιάς

Μονάδα Παθολογίας

Μ. Μυλωνάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής.

Ο σκύλος ακαθόριστης φυλής, ηλικίας 3 μηνών, με το όνομα «Τσίχλα» προσκομίστηκε στα Εξωτερικά Ιατρεία της Κλινικής των Ζώων Συντροφιάς «ΚΖΣ», του Τμήματος Κτηνιατρικής του ΑΠΘ, στις 19/9/2019, με ιστορικό δυσκολίας στη κατάποση (οισοφαγική δυσφαγία, αναγωγές, κατά τις προηγούμενες 5 τουλάχιστον ημέρες κατά τις οποίες το ζώο υιοθετήθηκε. Στο ιστορικό του ζώου αναφέρονταν, επίσης, σοβαρή κακοποίηση πριν την υιοθεσία του και νοσηλεία του σε κτηνιατρείο μετά την υιοθεσία του, στη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκαν ακτινογραφία θώρακα με βαριούχο γεύμα, αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις. Τα ακτινολογικά ευρήματα (που επιβεβαιώθηκαν και από τη μονάδα απεικονιστικής διάγνωσης της ΚΖΣ, ήταν διαγωστικά μεγαοισοφάγου ( διάταση του οισοφαγικού αυλού και κατακράτηση του βαρίου στην τραχηλική και θωρακική μοίρα του οισοφάγου), ενώ δεν διαπιστώθηκαν ευρήματα εισροφητικής βρογχοπνευμονίας. Η αιματολογική και βιομηχανική εξέταση του ζώου ήταν φυσιολογικές.

Κατά την κλινική εξέταση δεν διαπιστώθηκαν αξιοσημείωτα ευρήματα στις ζωτικές λειτουργίες του ζώου (φυσιολογική θερμοκρασία, καρδιακή συχνότητα /ρυθμός, συχνότητα αναπνοών, χροιά βλεννογόνων), παρατηρήθηκαν όμως σημαντική απώλεια σωματικού βάρους και έντονη σιελόρροια.

Κατά την παράθεση γεύματος κονσέρβας, διαπιστώθηκε η πολύ καλή όρεξη του ζώου και η οισοφαγική δυσφαγία. Κατά την συμπληρωματική βιοχημική εξέταση του αίματος, δεν διαπιστώθηκαν αξιοσημείωτα ευρήματα.

Ως τελική διάγνωση τέθηκε ο συγγενής μεγαοισοφάγος. Στους κηδεμόνες του ζώου πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τη φύση του προβλήματος και τις πιθανές επιπλοκές του (π.χ. εισροφητική βρογχοπνευμονία). Τονίστηκε , ακόμα, πως σε ένα ποσοστό σκύλων, είναι δυνατή η βελτίωση της κλινικής εικόνας μετά από παρέλευση αρκετών μηνών, με την προϋπόθεση πως τα υποστηρικτικά μέτρα του ζώου εφαρμόζονται αδιαλείπτως. Ως υποστηρικτικά μέτρα προτάθηκαν η παράθεση της τροφής και του νερού από ύψος και η συγκράτηση του ζώου σε κάθετη στάση για 15-20 λεπτά μετά την κατανάλωση του γεύματος και η ενδελεχής παρακολούθηση του για την πιθανή κλινικών εκδηλώσεων εισροφητικής βρογχοπνευμονίας (π.χ. δύσπνοια, πυρετός, ανορεξία). Η κλινική κατάσταση του ζώου θα πρέπει να αξιολογείται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Τέλος, στο ζώο πραγματοποιήθηκε εμβολιασμός έναντι του ιού της Carre, της λοιμώδους ηπατίτιδας, του παρβοϊού -2 και της λύσσας.