Φωτογραφία…κάρτ ποσταλ! Τι ανέφερε το ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ! ΘΕΡΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΕΠΕΛΗ – «ΤΟΥΡΚΩΝ» ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΞΕΝΟ!  

*Επιβεβαιώνονται όλα τα προεκλογικά δημοσιεύματα της «Α»-Και αμέσως μετά όλοι μαζί στον….. «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Αχμέτ Μετέ!

ΘΕΡΜΗ συνάντηση του Δημάρχου Ξάνθης και των «Τούρκων» αντιδημάρχων του με τον Τούρκο Πρόξενο! Και μάλιστα με μια φωτογραφία…καρτ ποστάλ που καλά θα κάνουν να «φυλάξουν» όλοι οι δημότες, αφού δικαιώνει όλα τα προεκλογικά δημοσιεύματα της «Αδέσμευτης» για την ισχυρή στήριξη που παρείχε στον σημερινό Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη το Τουρκικό προξενείο και ιδίως μετά την «ιστορική» εκείνη επίσκεψή του στον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ που κάποιοι «Τσεπελοφύλακες» είχαν το θράσος και να….διαψεύσουν τότε στο…πάθος τους να πάρουν το Δήμο Ξάνθης!

Μια φωτογραφία που προβλήθηκε ιδιαίτερα από το site του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής.

ΤΙ ΑΝAΦΕΡΕI ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΜΑΝΩΛΗ ΤΣΕΠΕΛΗ

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Πρόξενος της Τουρκίας κ. Μουράτ Ομέρογλου, σήμερα Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019, λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι, στον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Μανώλη Τσέπελη.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης υποδέχτηκε τον Τούρκο Διπλωμάτη στο γραφείο του, ενώ στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Ξάνθης κ. Λεβέντ Καρά Οσμάν Χασάν, κ. Σαμπάν Μπαντάκ, κ. Σουά Μπεκίρ Ογλού και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κιμμερίων κ. Ραμαδάν Εμίν Ογλού Αμέτ .

Ο κ. Μανώλης Τσέπελης αναφέρθηκε στις δυνατότητες και ευκαιρίες ανάπτυξης και συνεργασίας μεταξύ των δύο λαών, εστιάζοντας στον τομέα του Τουρισμού, ενώ στο εθιμοτυπικό πλαίσιο ανταλλαγής δώρων, του έδωσε το Λεύκωμα του αείμνηστου Θωμά Εξάρχου με φωτογραφίες από τη μεγάλη Ιστορία της Ξάνθης.

ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ

Ιδού και η ανάρτηση του Τουρκικού Προξενείου μετά την συνάντηση με τον Δήμαρχο Ξάνθης εις την Τουρκική γλώσσα αλλά και η μετάφραση.

«Ιskece Belediye Baskanı Sn Manolis Cepellis ve calisma arkadaslarini ziyaretle, yeni gorevlerinde basari ve kolayliklar diledik.

Ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Μανώλη Τσέπελη και τους συνεργάτες του».

Σημειώνεται ότι μετά την επίσκεψη του Τούρκου Πρόξενο στο γραφείο του Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη, ο ίδιος μαζί με τους «Τούρκους» συνεργάτες του Αντιδημάρχους και τον Πρόεδρο του  Τοπικού Συμβουλίου Κομοτηνής, επισκέφθηκαν τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Αχμέτ Μετέ!

(σ.σ. Η φωτογραφία του Αντιδήμαρχου Σιαμπάν Μπαντάκ είναι από τη χθεσινή του επίσκεψη στα γραφεία του Μετέ…)