Ενωμένα και αγαπημένα έκοψαν την Βασιλόπιτα τους τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης «Η Άρτεμις» έκοψε στα ιδιόκτητα γραφεία του Συλλόγου το απόγευμα της Τετάρτης την Βασιλόπιτα παρουσία πλήθους κόσμου παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, καθώς εκείνη την ώρα η βροχόπτωση ήταν εντονότατη.

Απευθυνόμενος στους κυνηγούς και στους παρευρισκόμενους, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σερραίος Λοϊζος, αφού τους ευχαρίστησε τους ενημέρωσε περιληπτικά για τις δράσεις που ακολουθήθηκαν την χρονιά που πέρασε, όπως επίσης και για αυτά που θα πρέπει όλοι οι κυνηγοί να έχουν ως προτεραιότητα κατά την εξάσκηση της κυνηγετικής δραστηριότητας την ασφάλεια, μιας και οι οικογένειές τους χρειάζονται.

Τα θέματα ασφαλείας για τα οποία έχουν πραγματοποιηθεί ενημερωτικές ημερίδες από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ξάνθης, έχουν άμεση σχέση με τη χρήση του φωσφοριζέ γιλέκου, αλλά και τον έλεγχο των όπλων, τόσο κατά τη μεταφορά τους όσο και κατά τη διάρκεια του κυνηγιού, καθώς όπως είναι γνωστό, τα άδεια όπλα σκοτώνουν.

Κατά την παρουσίαση των δράσεων του Συλλόγου από τον Πρόεδρο Λοΐζο Σερραίο, δεν ήταν δυνατόν να μην υπάρξει και αναφορά, στις συντηρήσεις που πραγματοποιήθηκαν στα Κιόσκια που υπάρχουν τόσο στην ορεινή όσο και στην πεδινή περιοχή, όπως επίσης και στις εργασίες αναβάθμισης του Πυρήνα στο Σέλερο, από το υστέρημα των Κυνηγών, μιας και ο Σύλλογος δεν χρηματοδοτείται από πουθενά…

Τυχερός της εκδήλωσης ήταν ο Κοσμήτορας του Κυνηγετικού Συλλόγου Σταυρούπολης κ. Γιαβρίδης Αναστάσιος , ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μ. Αμοιρίδης, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Μ. Τσέπελης και Γ. Παπαχρόνης, ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Σταυρούπολης καθώς και πλήθος βετεράνων αλλά και νεότερων κυνηγών.