ΔΗΜΟΣ ΤΟΠΕΙΡΟΥ: Υποψήφιος με Κηλικιώτη ο Λουκμακιάς, με Δαλάτση ο Χατζηευαγγέλου!

ΟΡΙΣΤΙΚΟ. Αρχίζει σιγά σιγά και ξεκαθαρίζει το τοπίο στο Δήμο Τοπείρου, μετά την οριστική άρνηση του πρώην Προέδρου της ΝΟΔΕ Νίκου Κιατίπη στη πρόταση Μέτιου να κατέβει υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιό του, που σημαίνει ότι όχι μόνο δεν κάνει πίσω, αλλά δυναμώνει τον αγώνα του, προκειμένου να είναι στους «2» την δεύτερη Κυριακή.

Μάλιστα στελέχη του με αφορμή την γνωστή φωτογραφία του Δήμαρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου με τους Μέτιο και Σπύρο Τσιλιγγίρη, σχολίαζαν τα παρακάτω:

«Τελικά ο κύριος Μίχογλου με ποιόν είναι περισσότερο; Με την Νέα Δημοκρατία και τον κύριο Μέτιο, ή με το ΣΥΡΙΖΑ με τα στελέχη του οποίου γυρίζει στους οικισμούς Τοπείρου;

ΛΟΥΚΜΑΚΙΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΚΗΛΙΚΙΩΤΗ

Εκτός όμως από τον Νίκο Κιατίπη, άρχισαν να ανοίγουν τα χαρτιά τους και άλλα πρώην στελέχη του νυν Δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου, όπως ο πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Ξάνθης  Σάκης Λουκμακιάς που ξεκαθάρισε πλέον ότι δεν κατεβαίνει στην Περιφέρεια αλλά παραμένει στο Δήμο Ξάνθης.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες, της «Α» ο Σάκης Λουκμακιάς  κατεβαίνει οριστικά και επίσημα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του ξαδέρφου του Άγγελου Κηλικιώτη! .

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΔΑΛΑΤΣΗ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Και κοντά σε όλα αυτά, στο πλευρό του κουμπάρου του Κώστα Δαλάτση βρίσκεται πλέον ανοιχτά και ο πρώην Δήμαρχος Τοπείρου Στέλιος Χατζηευαγγέλου, προσπαθώντας να πείσει πολλά από τα παλιά του στελέχη όπως  και την Μαρία Καραλευθέρη να τον ακολουθήσουν.