Διαμαρτυρία κτηνοτρόφων Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου στην Περιφέρεια

ΓΙΑ μια ακόμη φορά οι ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ της  Περιφέρειας ξεσηκώνονται κατά του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου που συνεχίζει να τους εμπαίζει και να αδιαφορεί για τα προβλήματά τους.

Μάλιστα όπως ήδη είχαν αποφασίσει κατά την συγκέντρωσή τους στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης, προχωράνε σε νέες κινητοποιήσεις ξεσηκώνοντας από την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου με συμβολική κατάληψη έξω από το κτίριο της Περιφέρειας στις 12 το μεσημέρι.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει τα παρακάτω:

Οι Κτηνοτροφικοί Σύλλογοι της ΑΜΘ οργανώνουμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου στις 12μ.μ. συμβολικά μπροστά στο κτίριο  της Περιφέρειας ΑΜΘ στην Κομοτηνή. Τα προβλήματα της ελληνικής κτηνοτροφίας διαιωνίζονται μένουν σταθερά άλυτα. Καμία πρόοδος και η θηλιά σφίγγει κάθε μέρα και περισσότερο στο λαιμό των Ελλήνων κτηνοτρόφων και ιδιαίτερα όσων κατοικούν στην περιφέρεια της ΑΜΘ.

Καλούμε επίσης όλους τους συναδέλφους του πρωτογενή τομέα, να συμμετέχουν σε αυτήν τη διαμαρτυρία, για τα κοινά μας προβλήματα. Μακριά από δήθεν πανελλήνιες οργανώσεις, που δεν εκπροσωπούν τους συλλόγους μας αλλά τις περισσότερες φορές ιδιοτελή και κομματικά συμφέροντα.

Τα ΔΣ των Κτηνοτροφικών Συλλόγων ΑΜ-Θ

  1. Κτηνοτροφικός Σύλλογος Δ. Κ. Νευροκοπίου
  2. Κτηνοτροφικός Σύλλογος Δ. Προσοτσάνης
  3. Κτηνοτροφικός Σύλλογος Ν. Καβάλας
  4. Κτηνοτροφικός Σύλλογος Ν. Ξάνθης
  5. Κτηνοτροφικός Σύλλογος Ν. Ροδόπης
  6. Κτηνοτροφικός Σύλλογος Δ. Ιάσμου
  7. Κτηνοτροφικός Σύλλογος Δ. Αλεξανδρούπολης
  8. Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Θρακών «Αμνός»
  9. Αγροκτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Αρριανών