Πως ένα «παραπολιτικό» μπορεί να δημιουργήσει πολιτικό θέμα, μετά την δημόσια συμπαράσταση του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ στον Ξανθιώτη πρώην Υπουργό

*Ο Γιώργος Καρατζαφέρης στοιχημάτισε με τον βουλευτή Ξάνθης ένα….αρνί, εκφράζοντας τη πολιτική θέση ότι «δεν πρόκειται να φτάσει σε δίκη για το…βατοπέδι!» «Ένα…κοπάδι» ήταν η απάντηση του Αλέξανδρου Κοντού
Πως ένα «παραπολιτικό» μπορεί να δημιουργήσει πολιτικό θέμα, μετά την δημόσια συμπαράσταση του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ στον Ξανθιώτη πρώην Υπουργό Αλέξανδρο Κοντό; Πάντως το θέμα μόνο…τυχαία δεν πήρε την έκταση που πήρε από την εφημερίδα Espresso στο χθεσινό της φύλλο, αφού πρόκειται για ένα στοίχημα με πολιτική σημασία…
Από τη μια δηλαδή τη δημόσια συμπαράσταση που εξέφρασε στον Αλέξανδρο Κοντό ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ σχετικά με την παραπομπή του στο Δικαστικό συμβούλιο κι από την άλλη, το στοίχημα που ήταν ένα αρνί ή ένα…κοπάδι από την άλλη πλευρά!
Έγραψε λοιπόν στη στήλη «Όσα «πιάνει» η Κίκα», η εφημερίδα Espresso:
«ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙ όπου καθόταν ο πρώην υπουργός Αλέξανδρος Κοντός εισέβαλε σαν σίφουνας ο Γιώργος Καρατζαφέρης για να του εκφράσει δημοσίως τη συμπαράστασή του.
«Έχω ενοχληθεί σφόδρα από αυτή την ιστορία» του είπε και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι δεν πρόκειται τελικά να φτάσει σε δίκη για το βατοπέδι.
«Αν γίνει δίκη, εγώ υπόσχομαι να έρθω μάρτυρας υπερασπίσεως» του είπε «αλλά στοιχηματίζω ό,τι θες ότι δεν θα προχωρήσει η διαδικασία».
Το αντάλλαγμα που ζήτησε, αν τελικά επιβεβαιωθεί, ήταν ένα αρνί.
«Βάζεις ένα αρνί, αν δεν προχωρήσει η δίκη;». Ένα κοπάδι του απάντησε εκείνος χαμογελώντας. «Κι εσείς έναν βουλευτή σας» πετάχτηκε κάποιος δημοσιογράφος, αλλά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δεν τσίμπησε.»
-Ποιος θα κερδίσει το…στοίχημα; Είτε στη πρώτη, είτε στη δεύτερη περίπτωση, αυτός που σίγουρα δεν θα είναι ο «χαμένος» μετά μάλιστα από μια τέτοια δημόσια συμπαράσταση από τον Αρχηγό ενός πολιτικού κόμματος, είναι ο κύριος Αλέξανδρος Κοντός…Δεν είναι και λίγο μετά το κόμμα σου, να δέχεσαι τέτοια συμπαράσταση κι από ένα άλλο κόμμα!

