Απίστευτη κοσμοσυρροή παρά το δριμύ κρύο! Στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, υποδέχτηκαν εκατοντάδες Ξανθιώτες το 2019

Απίστευτη κοσμοσυρροή σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας μετά τις 23.00 παρά το δριμύ κρύο, όταν εκατοντάδες Ξανθιώτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης και υποδέχτηκαν το 2019 με τραγούδια, ευχές αλλά και πυροτεχνήματα. Υπολογίζεται οτι περίπου 1.400 άτομα υποδέχτηκαν τον νέο χρόνο με ιδιαίτερα υψηλή διάθεση.

Παρών στην κεντρική πλατεία και ο  Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος αλλά και ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Πασχάλης Λύρατζης που ευχαρίστησε με ιδιαίτερη συγκίνηση τους δημότες που αψήφησαν το κρύο, άφησαν τη ζεστασιά του σπιτιού τους και κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία ευχόμενος σε όλους υγεία και ευτυχία.

Πρωταγωνιστής της βραδιάς ο καταπληκτικός Γιώργος Καρυπίδης με την ορχήστρα και την κιθάρα του, που χάρισε μια ανεπανάληπτη βραδιά σε όλο τον κόσμο και αποθεώθηκε στη κυριολεξία.

Παρών στην εκδήλωση και ο εκδότης της «Α» Σταύρος Μωραίτης αλλά και ο εκδότης του «Αγώνα» Κοσμάς Γεωργιάδης με το γιο του.

Αντίθετα την ίδια ώρα, στη Ξανθίππη υποδέχτηκε με την παρέα του την νέα χρονιά ο εκδότης του «Μ» Πάνος Παπαδόπουλος που επί χρόνια δημιούργησε και παρουσίαζε τη ΒΡΑΔΙΑ ΟΝΕΙΡΩΝ στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης.