Ανακοίνωσε τον 18χρονο γκολκίπερ Νίκολα Στεπάνοβιτς η Ξάνθη

Κάτοικος Ξάνθης θα είναι από την νέα αγωνιστική σεζόν ο Νίκολα Στεπάνοβιτς.

Ο 18χρονος τερματοφύλακας ο οποίος αγωνιζόταν στους μικρούς της Παρτιζάν είχε έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση της Ξάνθης, προκειμένου να συνεχίσει σε αυτούς την καριέρα του.

Πλέον μετά και την διεκπεραίωση των τελευταίων γραφειοκρατικών ζητημάτων, η ΠΑΕ ανακοίνωσε την Δευτέρα (10/6) την απόκτηση του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Nikola Stepanovic. »

«Πρώτη» στις 5 Ιουλίου για την Ξάνθη

Προετοιμασία και στα Πηγάδια και στο Πράβετς

Η Xanthi FC ανακοινώνει το πρόγραμμα προετοιμασίας της, ενόψει της 31ης διαδοχικής της σαιζόν στη μεγάλη κατηγορία.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας το διάστημα 3-5 Ιουλίου θα περάσουν από αιματολογικές, καρδιολογικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Την Παρασκευή 5 Ιουλίου στις 18:30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη προπόνηση και ο αγιασμός της ομάδας στο Xanthi FC Arena.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο της Xanthi FC στα Πηγάδια και θα διαρκέσει έως τις 20 Ιουλίου.

Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας ξεκινά το Σάββατο 21 Ιουλίου με την ομάδα να αναχωρεί για το Riu Pravets στη Βουλγαρία, απ’ όπου θα επιστρέψει το Σάββατο 3 Αυγούστου.

Το τελικό στάδιο της προετοιμασίας θα ολοκληρωθεί στο αθλητικό κέντρο της ομάδας.

Στο διάστημα της προετοιμασίας η Xanthi FC θα δώσει φιλικά παιχνίδια, τα οποία θα ανακοινωθούν μόλις ολοκληρωθούν και οι τελικές λεπτομέρειες.