ΞΑΝΘΙΠΠΗ – ΞΑΝΘΗ: ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ CHΑTEAU NICO LAZARIDI ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΟΣΜΗΣΑΝ ΤΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΤΟΥ!

 Ο Μάκης Τοπαλίδης και η “Ξανθίππη” με αφορμή τη συμπλήρωση των 30 χρόνων από την πρώτη εμφιάλωση του Chateau Nico Lazaridi, σας προσκαλούν στο ART & WINE ON THE MOVE που φτάνει στην Ξάνθη από τις 5 ως και τις 14 Απριλίου !

Ιδού τι αναφέρει και το δελτίο τύπου που μας έστειλαν:

ART & WINE ON THE MOVE!ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΗΣ & ΟΙΝΟΥ

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ CHΑTEAU NICO LAZARIDI

ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΟΣΜΗΣΑΝ ΤΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΤΟΥ!

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 30 χρόνων από την πρώτη εμφιάλωση του Chateau Nico Lazaridi, μια σειρά από εκδηλώσεις «ταξιδεύουν» μέσα στο 2019 την τέχνη του κρασιού της NICO LAZARIDI σε επιλεγμένους χώρους σε όλη την Ελλάδα: το ART & WINE ON THE MOVE φτάνει στην Ξάνθη!

Στο πρωτότυπο αυτό project που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο το κρασί με την τέχνη, οι ανά την Ελλάδα οινόφιλοι έχουν την εξαιρετικά σπάνια ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τους εντυπωσιακούς ζωγραφικούς πίνακες που έχουν κοσμήσει τις εμβληματικές ετικέτες του Chateau Nico Lazaridi. Tο ART & WINE ON THE MOVE συνοδεύουν μια σειρά από wine events, τα οποία θα “τρέχουν” καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους σε διάφορες ελληνικές πόλεις. Με επίκεντρο την έκθεση των πινάκων, διοργανώνονται οινικές εκδηλώσεις, όπως παρουσιάσεις, κάθετες γευστικές δοκιμές και wine and dine events. Μια κινητή έκθεση με χρώματα, γεύσεις και αρώματα που δεν πρέπει να χάσετε!

Οι ετικέτες των οίνων της οικογένειας «Château» αποτελούν ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα καλλιτεχνικό “showcase”. Όλες τους απεικονίζουν πρωτότυπα έργα που δημιουργήθηκαν ειδικά για τους συγκεκριμένους οίνους. Το λευκό και το ερυθρό «Château» καθώς και το Rose Nico Lazaridi ανανεώνουν την ετικέτα τους κάθε επτά χρόνια, μια αλλαγή που συχνά σηματοδοτεί μεταβολές στο ίδιο το προϊόν.

Εμπνευσμένα από τα υπέροχα κρασιά και τους ανθρώπους που τα δημιούργησαν, τα έργα αυτά εκτίθενται όλα αυτά τα χρόνια στους χώρους του οινοποιείου στην Αγορά της Δράμας. Όλοι οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να τα θαυμάσουν κατά τη διάρκεια της ξενάγησής τους. Είναι αξιοσημείωτο ότι χάρη στην έκθεση ART & WINE ON THE MOVE, οι συγκεκριμένοι πίνακες εκτίθενται για πρώτη φορά εκτός του οινοποιείου!

Οι καλλιτέχνες που επιμελήθηκαν τις ετικέτες των «Chateau» στην έκθεση ART & WINE ON THE MOVE είναι οι Γιάννης Νάνου, Φαίδων Πατρικαλάκης, Χρήστος Μαρκίδης, Παύλος-Άγγελος Κουγιουμτζής και Γιάννης Νίκου. Οι περισσότεροι δημιούργησαν έργα ανθρωποκεντρικά, πίνακες που αναδεικνύουν τη σχέση του ατόμου με τη φύση μέσα από τη δημιουργία, την εργασία, την τέχνη και το όραμα.

Η έκθεση θα βρίσκεται στην Ξάνθη και το Ξανθίππη restaurant – brasserie, από τις 5 ως και τις 14 Απριλίου!

Welcome event: Παρασκευή 5/4, 20:00

Δωρεάν Γευστική Δοκιμή των οίνων Chateau Nico Lazaridi!

Δείπνο Γευσιγνωσίας: Τετάρτη 10/4 στις 20:30

Μενού 4 πιάτων, συνοδεία εκλεκτών οίνων της NICO LAZARIDI

Θέσεις περιορισμένες

Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης:

Προνομιακές τιμές  σε όλες τις ετικέτες NICO LAZARIDI

Ξανθίππη restaurant – brasserie: 1ο χιλιόμετρο Ξάνθης-Σταυρούπολης,  671 00, Τηλ. 25410-23627

Μείνετε συντονισμένοι για τις επόμενες εκθέσεις

ART & WINE ON THE MOVE!

#artandwineonthemove

www.nicolazaridi.gr

Facebook: @NicoLazaridiWinery

Instagram: @nicolazaridiwinery