2η Κυριακή και μάχη μεταξύ Γιώργου Παπανδρέου και Νίκου Ανδρουλάκη, βλέπουν οι ΠΑΣΟΚοι στις εσωκομματικές του εκλογές, με τον πρώην Πρωθυπουργό πάντως να ανεβάζει τις μετοχές του, παρά τον πόλεμο που δέχεται από τα ΜΜΕ και τα κυβερνητικά αλλά και τα…. αντιπολιτευτικά!! Τι σύμπτωση κι αυτή….
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Το αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ το δημοτικό συμβούλιο Αβδήρων το βράδυ της Παρασκευής σε έκτακτη συνεδρίασή του και από χθες ξεκίνησαν ήδη οι κινητοποιήσεις των κατοίκων του Δήμου που εκφράζουν την αντίθεσή τους στην απόφαση για κλείσιμο των αγροτικών ιατρείων και συρρίκνωση του Κέντρου Υγείας Αβδήρων, το οποίο εξυπηρετεί πάνω από 30.000 κατοίκους των Δήμων Αβδήρων αλλά και Τοπείρου.
Χώρια το εμβολιαστικό του πρόγραμμα.
…..

*Συγκεκριμένα χθες στις 12 το μεσημέρι μηχανήματα του Δήμου Αβδήρων έκλεισαν συμβολικά την επαρχιακό οδό σε Πόρτο Λάγος και Σέλερο, ενώ οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν σήμερα Τρίτη και θα κλιμακωθούν την Τετάρτη με το κλείσιμο των εισόδων της Εγνατίας Οδού, για να ΚΟΡΥΦΩΘΟΥΝ την Πέμπτη με κινητοποίηση έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.
….
*Παράλληλα χθες στις 7 το βράδυ στην πλατεία των Αβδήρων επρόκειτο να γίνει συγκέντρωση των κατοίκων, προκειμένου να δυναμώσουν οι κινητοποιήσεις, σε αναμονή του ραντεβού που ζήτησε ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης με τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη.
…..

*Σημειώνω ότι στις χθεσινές κινητοποιήσεις παραβρέθηκε και η ΑΔΕΔΥ με τον Πρόεδρό της Μπάμπη Ευστρατίου που συμπαρίσταται και αντιδρά στην υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας, με τη μετακίνηση του προσωπικού στο Νοσοκομείο της Ξάνθης.
…..

*Ποιοι είναι κυριολεκτικά ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ εδώ και λίγες μέρες και δεν εμφανίζονται πουθενά μετά την ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ του Κέντρου Υγείας Αβδήρων;
Μα ο Κυβερνητικός βουλευτής Σπύρος Τσιλιγγίρης, ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης και ο Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Μιχάλης Αμοιρίδης!!!!
-ΑΦΑΝΤΟΙ και άλαλοι και οι τρεις!!!
…..

*Ενημέρωση. Ο Δήμος Ξάνθης ενημέρωσε ότι την Τρίτη 02 Νοεμβρίου 2021 κατά τις ώρες 08:00 έως 14:00, την Τετάρτη 03 Νοεμβρίου 2021 και την Παρασκευή 05 Νοεμβρίου 2021 κατά τις ώρες 15:00 έως 20:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, από την Πλατεία Ελευθερίας έως την Πλατεία Δημοκρατίας (Κεντρική Πλατεία).
Οι εργασίες αφορούν στη συντήρηση και την επισκευή του εορταστικού διακόσμου της οδού. Για την εκτέλεση των ανωτέρω εργασιών είναι απαραίτητη η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της οδού του θέματος, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου.
…..

*Εξαντλημένα είναι πλέον τα όρια των Νοσοκομείων της Βόρειας Ελλάδας μετά το νέο αρνητικό ρεκόρ νοσηλειών που καταγράφεται αλλά και την «μαύρη» πρωτομηνιά που είχαμε χθες με 5.449 νέες μολύνσεις!
Επίσης σύμφωνα με τα στοιχεία της 4ης ΥΠΕ, την Κυριακή καταγράφηκε νέο αρνητικό ρεκόρ καθώς υπήρχαν 285 νοσηλευόμενοι σε απλές κλίνες (75% ανεμβολίαστοι) και 63 σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (89% ανεμβολίαστοι). Παράλληλα, στα Νοσοκομεία της περιοχής της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, καταγράφηκαν 47 μολυσμένα άτομα που νοσηλεύονται σε απλές κλίνες με μάσκα υψηλής ροής οξυγόνου.
Εκτός από τα παραπάνω αρνητικά ρεκόρ που καταγράφονται, τα στοιχεία είναι δυσοίωνα για την εξέλιξη της νόσου καθώς αναμένεται περαιτέρω αύξηση κρουσμάτων, θανάτων και νοσηλειών σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα!!!
…..
*Την ίδια ώρα σύμφωνα με δημοσιεύματα ΜΜΕ του Έβρου, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης καταγράφηκαν 6 θάνατοι μόνο σε μια μέρα!!!
Οι θάνατοι αφορούν πάντως κυρίως ανεμβολίαστους και είναι απορίας άξιο, πως χάνονται ΤΖΑΜΠΑ ζωές και κάποιοι δυστυχώς επιμένουν να μην κάνουν το εμβόλιο!!! Ειλικρινά απορίας άξιο…
…..

*O Δήμος Ξάνθης σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ ενημερώνει ότι, από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021, από τις 08:30 έως τις 14:00, όπως επίσης και το Σάββατο 6 Νοεμβρίου2021, από τις 09:30 έως τις 13:30, θα πραγματοποιούνται ΔΩΡΕΑΝ rapid test, στο φουαγιέ του Δημοτικού Αμφιθεάτρου Ξάνθης. Στις δημόσιες δομές, διάγνωσης covid-19 μπορούν να πραγματοποιούν δωρεάν τεστ όλοι οι πολίτες, ενώ βεβαίωση έχουν τη δυνατότητα να εκδίδουν μόνο εμβολιασμένοι.
Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλειας τους (Α.Μ.Κ.Α.) και να έχουν απαραίτητα μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.
Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ





