ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Το γαλακτοκομείο ΡΟΔΟΠΗ και ο Δήμος Ξάνθης δενδροφυτεύουν στο χωριό του Δημάρχου!

Ποιος το περίμενε ότι ο Φανουράκης επισήμως πλέον κάθε φορά που θα απουσιάζει ο Δήμαρχος κ.Τσέπελης, όχι μόνο θα τον εκπροσωπεί αλλά και θα είναι αυτός που θα απευθύνει πλέον τους χαιρετισμούς του Δήμου. Γραπτό το κείμενο βέβαια, αλλά στη χθεσινή εκδήλωση του Δ’ Σώματος Στρατού στο δημοτικό αμφιθέατρο, ο Φανουράκης ήταν αρκετά καλός στην ανάγνωση….Δεν συλλάβιζε καθόλου.
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Και το γαλακτοκομείο ΡΟΔΟΠΗ στην υπηρεσία του κυρίου Τσέπελη;

Σύμφωνα πάντως με το δελτίο τύπου, η ΡΟΔΟΠΗ θα πραγματοποιήσει δενδροφύτευση στη Χρύσα!

«Η φροντίδα του περιβάλλοντος και η αειφόρος ανάπτυξη αποτελούν κοινές αξίες για το γαλακτοκομείο ΡΟΔΟΠΗ και τον Δήμο Ξάνθης.

Το προσεχές Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 ενώνουν τις δυνάμεις τους για την δημιουργία ενός νέου χώρου πρασίνου, στην περιοχή της Χρύσας, με μια δενδροφύτευση που θα προσφέρει έναν ακόμα πνεύμονα ζωής στην πόλη της Ξάνθης.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό και θα πραγματοποιηθεί στη Χρύσα, στην οδό Ιπποκράτους, στις 11 το πρωί, παρουσία του δημάρχου Ξάνθης κ. Εμανουήλ Τσέπελη», αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου Ξάνθης!!! Και από τη στήλη σχόλιο ουδέν…

*Ποδοσφαιρικό.

Ο Αγγελος Αναστασιάδης… ξέσπασε για την αποχώρηση του από την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου κατηγορώντας πρώτο και καλύτερο τον…Βασίλη Τοροσίδη!

Ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδος μίλησε για όσα έγιναν πριν και μετά το παιχνίδι της Εθνικής με την Αρμενία, κατηγόρησε ανοιχτά τους Τοροσίδη-Μήτρογλου-Παπασταθόπουλο-Μανωλά για την αποχώρηση του, αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα.

…..

*Η στήλη δεν ασχολείται ιδιαίτερα με τα ποδοσφαιρικά, φιλοξενεί όμως ένα απόσπασμα που έχει σχέση με τον δημοφιλή Ξανθιώτη ποδοσφαιριστή. Απολαύστε το.

«Υπήρχε ένας τρόπος λειτουργίας στην Εθνική που χρειαζόταν αλλαγή. Υπήρχαν παιδιά που λειτουργούσαν με άλλο τρόπο. Για να αλλάξει αυτό χρειαζόμασταν και την βοήθεια τον από πάνω. Τους είπαμε: «Έχουμε δει τι πρόβλημα υπάρχει και θέλουμε να το αλλάξουμε. Πρέπει να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις». Το λάθος το δικό μου ήταν ότι έπρεπε να λειτουργήσω διαφορετικά. Υπήρχαν παιδιά που ήταν εκτός Εθνικής που με έβριζαν που δεν τους καλούσα, όπως ο Τοροσίδης και ο Μήτρογλου. Εγώ δίνω πολλές ευκαιρίες επειδή είναι παιδιά. Με τα παιδιά της Εθνικής μιλάω κανονικά. Εγώ είχα αποφασίσει να καλέσω και τον Παυλίδη και τα άλλα παιδιά.

Για το δύσκολο βράδυ μετά την αναμέτρηση με την Αρμενία: «Αποφάσισε η διοίκηση της ΕΠΟ να κρατήσει τα παιδιά αυτά και να διώξει εμάς. Ο Μπασινάς πήγαινε στην ΕΠΟ και δεν του έλεγαν καλημέρα. Με φώναξαν στην Αθήνα για να μου πουν να παραιτηθώ γιατί έχασα τα αποδυτήρια. Εγώ είχα πει ότι θα πάω την ομάδα στα τελικά. Εγώ τους είπα ότι έπρεπε να γίνουν αλλαγές. Αν ο κύριος Γραμμένος ήθελε θα τις έκανε τις αλλαγές. Ο λόγος που δεν τα έκανε ήταν ότι ήθελε να με διώξει. Ο Παπασταθόπουλος και ο Μανωλάς του είπαν ότι δεν κάνω. Εγώ έιπα στον Γραμμένο: «Αν αποκλειστούμε θα γυρίσουμε με τα πόδια από την Φινλανδια». Ξέρετε ότι εγώ έχω εξώδικο από την ΕΠΟ! Το ίδιο και ο Μπασινάς, Γιαννακόπουλος και οι άλλοι συνεργάτες μου. Ο Μπασινάς έκανε τις συζητήσεις και περιμέναμε τα λεφτά των συνεργατών μου. Ο μόνος λόγος για να κάνω εξώδικο είναι για να πάρουν λεφτά οι συνεργάτες μου. Εμείς ήθελα ν βοηθήσουμε την Εθνική και κάναμε συμβόλαιο αγάπης, δηλαδή υπογράψαμε ότι ήθελαν».

….

*Για τα λάθη τα δικά του: «Πρώτα απ΄ όλα δεν έπρεπε να παίξουμε το φιλικό με την Τουρκία, μιας και ταλαιπωρηθήκαμε και η ομάδα κουράστηκε. Δεν δικαιολογώ και κάναμε λάθος και αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη».

…..

*Για το ότι κάποιοι είπαν ότι τον προσέλαβε η ΕΠΟ επειδή τον ήθελε ο Σαββίδης: «Εάν έγινε αυτό καλώς έγινε. Αν είχε γίνει όμως αυτό δεν θα με κρατούσε κιόλας.Αυτό που είπε ο Κατσουράνης χθες δεν λέγονται. Αν πάει ο Δέλλας θα πει κακός πήγε;»

«Από την ΕΠΟ δεν με πήρε ούτε ένας μετά το ατύχημα»

…..

*Για το αν επικοινώνησαν τα παιδιά μετά την απόλυση του: «Τα παιδιά ήταν μαζί μου και εγώ μαζί τους. Εκτός από τους 4 (Τοροσίδης, Μήτρογλου, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς). Μετά την Ιταλία ένας παίκτης μου έστειλε: «Σε ευχαριστούμε κύριε Άγγελε και ξέρουμε ότι είστε δίπλα μας. Αυτά που έγιναν σήμερα τα κάνατε εσείς. Αν αυτά τα πράγματα τα κάνει ένας Έλληνας είναι τρελός και αν τα κάνει ένας ξένος είναι ανάγκη». Τα παιδιά δεν ήθελαν να φύγω. Εγώ δεν ήθελα να μιλήσω τότε. Εγώ λέω ότι ακριβώς συνέβη.. Εμείς κάναμε την αλλαγή στο 85%. Η ΕΠΟ παρουσίασε την αλλαγή αυτή από ανάγκη. Δεν ξέρω δεν ήθελαν εμάς; Αν έκαναν τις αλλαγές νωρίτερα τότε η Εθνική θα είχε προκριθεί».

-Και του χρόνου…

…..

*Το τερμάτισαν με τη Σύνθεση ανά ΠΕ του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας ( ΣΟΠΠ) σχολίασε χθες στο fb ο Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Μιχάλης Αμοιρίδης, αποκαλύπτοντας τα παρακάτω:

Σοβαρό όργανο καθοριστικό σε θεομηνίες πυρκαγιές κλπ (όλοι θυμόμαστε τι έγινε στο Μάτι) στο οποίο προβλέπεται μεταξύ άλλων ο ορισμός δυο (2) μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου,έκτων οποίων το ένα προέρχεται από τη μειοψηφία. Η παλινωδίες συνεχίζονται με ανευθυνότητα όρισαν ως μέλη ή αναπληρωματικά μέλη συμβούλους από άλλες περιφερειακές ενότητες. Ένας σύμβουλος μάλιστα μπήκε σε τρία ΣΟΠΠ!!!.

Εάν δεν ήταν επικίνδυνο θα ήταν απλά γελοίο.

Να εύχεστε να μην γίνει τίποτα γιατί κάποιοι θα ψάχνουν με το χάρτη που βρίσκεται τι.

*Ιδού και το ΣΟΠΠ που επέλεξε ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος για το οποίο διαμαρτυρήθηκε και ο Μιχάλης Αμοιρίδης.