• Επικοινωνία
Τρίτη, 28 Απριλίου, 2026
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
Home Επιλεγμένα

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στην Ξάνθη

23 Νοεμβρίου 2018
in Επιλεγμένα, Παραπολιτική
ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ –  Μιχάλης Αμοιρίδης: Ο Χρήστος Μέτιος δεν μπορεί να διοικήσει την Περιφέρεια ΑΜ-Θ
Share on FacebookShare on Twitter

Να είμαι ειλικρινείς….Όλοι το περίμενα να «εγκαταλείψουν» τον Γιώργο Τσιτιρίδη εκτός από τον εκδότη του «Μ» Πάνο Παπαδόπουλο που στις εκλογές του 2014 είχε «εισπράξει» όλη τη λάσπη των πολέμιών του και τον στήριζε από τις εκλογές του 2010 ακόμη! Αφού «κατάφερε» να χάσει κι αυτόν…ε τότε υποκλίνομαι! Δεν χρειάζεται καν να κοπιάσουν οι αντίπαλοί του…
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Υπερήφανος κατέβηκε πάλι χθες μετά τις δυο συνεδριάσεις του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου  Ξάνθης ο Πρόεδρος Πασχάλης Λύρατζης, πανηγυρίζοντας ότι «πέρασαν ομόφωνα όλα τα θέματα…»

Συγχαρητήρια Πασχάλη! Εσένα σ’ αγαπάν όλοι…Οι μισοί να «αγαπούσαν» με τον ίδιο τρόπο και τον Μπάμπη τον Δήμαρχο, με την πρώτη Κυριακή θα έβγαινε!

….

*Βέβαια για να είμαι ειλικρινής Πασχάλη μου, έτσι καμαρωτό καμαρωτό που σε είδα χθες και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου, αναρωτήθηκα τελικά τι από τα δυο είσαι τελικά;

-Υποψήφιος Δήμαρχος ή ο …δημοτικός «διασκεδαστής»; Και το λέω αυτό γιατί όταν είδες τον ρεπόρτερ του Next tv έσπευσες μετά χαράς να του πεις ότι, «ο Δημήτρης Πετρόπουλος θα κατέβει υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με την ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ!»

….

*Με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ Πασχάλη μου να κατέβω εγώ!

-Με τον…Τσέπελη δεν κατεβαίνει κανείς μας! Και ολημερίς και ολονυκτίς ξενυχτάμε και αγωνιούμε με το ερώτημα…

-Από Δήμαρχος τελικά και πάλι…κλητήρας; Του κυρίου Δημαρχόπουλου….

…

*Τη Δράμα πρόκειται να επισκεφθεί ο γραμματέας του  πολιτικού συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας  Παναγιώτης  Λαφαζάνης, το ερχόμενο Σάββατο.

Το πρωί θα βρεθεί στην αγορά της πόλης και αργότερα θα δώσει συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ ενώ ο βράδυ στις 20.00, θα μιλήσει σε  ανοιχτή εκδήλωση στο Δημοτικό Ωδείο της Δράμας.

Επίσης την Κυριακή 25 Νοεμβρίου και ώρα 11:00πμ θα πραγματοποιηθεί Εργατικό Κέντρο Ξάνθης η ευρεία σύσκεψη στελεχών της Λαϊκής Ενότητας από όλη την περιφέρεια κατά την οποία θα συζητηθούν σοβαρά πολιτικά θέματα και φυσικά και το θέμα των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ιδού και η σχετική ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ της ΝΕ ΛΑΕ Ξάνθης:

«Σε προσκαλούμε σε πλατιά συνάντηση μελών, φίλων και ανεξάρτητων ενδιαφερομένων από όλους τους νομούς της Περιφέρειας ΑΜΘ για συνεργασία με την Λαϊκή Ενότητα, στην ανάδειξη προοδευτικού Περιφερειακού Ψηφοδελτίου» με την παρουσία του Γραμματέα της ΛΑΕ Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Εργατικό Κέντρο Ξάνθης Κυριακή, 25/11/2018, 11:00 π.μ.

ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ – ΑΝΕΡΓΙΑ – ΧΑΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ»

….

*ΚΟΥΙΖ. Τελικά κάποιοι δημοσιογράφοι γιατί πήγαν στη συνέντευξη του Γιάννη Παπαχρόνη; Μήπως για να γίνουν… «παπαγαλάκια» των «παλιών» με υποβολιμαίες ερωτήσεις αλλά δεν τους βγήκε δυστυχώς, γιατί ο ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης τους «τάπωσε» με τις απαντήσεις του; Μήπως;

…..

*«Πράσινο φως» στην υποψηφιότητα του π. υπουργού της ΝΔ, Θοδωρή Ρουσόπουλου, άναψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες oι δυο άνδρες πραγματοποίησαν συνάντηση στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, όπου κατά την συνομιλία τους φαίνεται να «κλείδωσε» η υποψηφιότητα του π. κυβερνητικού εκπροσώπου στο ψηφοδέλτιο του Βόρειου Τομέα της Αθήνας.

……..

*Συνάντηση στην Αθήνα με την γενική διευθύντρια Τελωνείων κ. Γιαλούρη, είχε ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης.

Επίκεντρο της συζήτησης ήταν η βελτίωση των συνθηκών στον συνοριακό σταθμό Μακάζα-Νυμφαία και η καταπολέμηση του παραεμπορίου, που έχει εξαπλωθεί δυστυχώς τα τελευταία χρόνια ραγδαία, προερχόμενο σε μεγάλο βαθμό από την γείτονα χώρα.

Ο αντιπεριφερειάρχης παρέθεσε στην κ. Γιαλούρη μία σειρά ιδεών, εφικτών ως προς την υλοποίηση τους ενώ παράλληλα της εξήγησε την αναγκαιότητα άμεσης εφαρμογής μέτρων για την εξάλειψη του φαινομένου του παραεμπορίου. Επιπλέον, συζήτησαν για την ανάγκη στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων και όλων των εμπλεκόμενων φορέων, όπως των μελών του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης και της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης, με εκπροσώπους των οποίων ο αντιπεριφερειάρχης έχει συνεχείς συναντήσεις από τον Δεκέμβριο του 2016 μέχρι σήμερα για την συλλογική συνδρομή στην κατεύθυνση της καταπολέμησης του παραεμπορίου.

…

*Λίγο πριν την αποχώρηση του από το γραφείο της γενικής διευθύντριας, ο κος Τσαλικίδης επισήμανε την αναγκαιότητα δημιουργίας ενός σύγχρονου μεθοριακού σταθμού στο συνοριακό σημείο Νυμφαίας-Μακάζα, έτσι ώστε να καθίσταται αποτελεσματικός ο έλεγχος όλων των προϊόντων με την κ. Γιαλούρη να δείχνει θετική προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – 132 εκατ. ευρώ σε 39 δήμους της χώρας, για έργα ύδρευσης

Επόμενο Άρθρο

ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ! Β. ΕΛΛΑΔΑ: ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΝΝΑΒΗ

Επόμενο Άρθρο
ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ!  Β. ΕΛΛΑΔΑ: ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ  ΣΤΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΝΝΑΒΗ

ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ! Β. ΕΛΛΑΔΑ: ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΝΝΑΒΗ

ΝΟ.Δ.Ε Ξάνθης: Πολλά προβλήματα σχετικά με την διάθεση της ξυλείας στους κατοίκους της ορεινής περιοχής

ΝΟ.Δ.Ε Ξάνθης: Πολλά προβλήματα σχετικά με την διάθεση της ξυλείας στους κατοίκους της ορεινής περιοχής

Κίτρινος συναγερμός στον Εβρο και στον Αρδα λόγω παροχέτευσης υδάτων από τη Βουλγαρία

Κίτρινος συναγερμός στον Εβρο και στον Αρδα λόγω παροχέτευσης υδάτων από τη Βουλγαρία

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ

RADIO LIFE 92.1

NEXT TV ΘΡΑΚΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ -ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ Μ.Η.Τ.: 232171

  • Elementor #142343
  • Αρχική
  • Δήλωση Συμμόρφωσης
  • Επικοινωνία
  • Μικρές Αγγελίες
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Τηλ: 2541-105-096 & 2541-063-600

© Αδέσμευτη Θράκης

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες

© Αδέσμευτη Θράκης