ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Ο ΤΣΕΠΕΛΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ…ΜΠΕΝΗ, Ι. ΚΑΜΑΡΙΔΗ, ΔΑΓΚΑ & ΣΙΑ!

Σήμερα (09.00) γίνεται η δίκη του πρώην Αντιδήμαρχου Ξάνθης Απόστολου Αγκόρτσα στο Εφετείο Κομοτηνής! Στη πρωτόδικη δίκη είχε τιμωρηθεί κατά συγχώνευση με ποινή 3 ετών και 4 μηνών για απάτη κατ’ εξακολούθηση, ψευδή δήλωση κλπ Η δίκη έχει και πολιτικό ενδιαφέρον, ενώ μάρτυρες κατηγορίας θα καταθέσουν και οι Σταυρακάρας και Φανουράκης
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Σε μια προσπάθεια να «αποδείξει» αυτό που δήλωσε και στον Περιφερειακό σύμβουλο Μιχάλη Αμοιρίδη στη δεξίωση της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης για την 28η Οκτωβρίου, ότι δηλαδή είναι «αριστεροκεντροδεξιός», ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης ανακοίνωσε ότι την Δευτέρα 15 Απριλίου και ώρα 19.30 στο Elisso Hotel, στο ξενοδοχείο δηλαδή που….σκανδαλωδώς ήταν επί σειρά ετών αφανής εταίρος, θα παρουσιάσει το συνδυασμό και το πρόγραμμά του!

….

*Ποια είναι βέβαια η αλήθεια για το συνδυασμό Τσέπελη. Αν ήταν στο χέρι του, ήταν ζήτημα με το «βίο» και την «ιστορία» του, αν θα έβρισκε 10-15 υποψήφιους κι αυτούς με το ζόρι…

Στην δική του όμως περίπτωση, «επιστρατεύτηκαν» ακόμη και αυτοί που επί σειρά ετών λέγανε τα χειρότερα για τα… «βαρίδια» του κ.Λάκη Στυλιανίδη και τον Τσέπελη, προκειμένου να του βρουν…υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους!

…..

*Χαρακτηριστική περίπτωση για παράδειγμα ο Δημήτρης Μπένης που κατέβηκε το 2002 υποψήφιος Δήμαρχος με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Η ΞΑΝΘΗ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ» και υπαρχηγούς την περίοδο εκείνη τους Θανάση Ξυνίδη και Γιάννη Παπαμαρκάκη…

Προκειμένου να βγάλουν στη «φόρα» το σκάνδαλο της υπόθεσης ΦΥΣΙΣ και τα τερτίπια του Τσέπελη και των λεγόμενων «βαριδίων» του τότε Δημάρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη που είχαν μετατρέψει τις δημοτικές εταιρείες σε…προσωπικές!!!!

…..

*Ενώ λοιπόν έσερνε επί δεκαετία περίπου τα μύρια όσα στον Τσέπελη ο Δημήτρης και μάλιστα εξ’ αιτίας του ΚΑΚΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ του, αρνήθηκε να τον συμπεριλάβει στις εκλογές του 2014 στο συνδυασμό του…

Ο Δημήτρης Μπένης εμφανίστηκε στο εκλογικό κέντρο του κυρίου Τσέπελη ως…οπαδός του (!) εν μέσω των μειονοτικών υποψηφίων του συνδυασμού Συμμετέχω, δηλώνοντας…φανατικός υποστηριχτής του!!!!

-Δείτε και την φωτογραφία και κρίνετε αναλόγως…

….

*Ιδού τι αναφέρει και η πρόσκληση του κυρίου  Τσέπελη στους πολίτες:

«Σας προσκαλούμε τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019και ώρα 19:30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου “Elisso”, όπου θα γίνει η παρουσίαση του συνδυασμού μας.

Θα είναι τιμή και χαρά να παρευρεθείτε κοντά μας για έναν καλύτερο Δήμο.

Με εκτίμηση, Μανώλης Τσέπελης

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ξάνθης

«Δύναμη για το Αύριο»

-«Αδελφούλη» κύριε Τσέπελη sorry που θα σας προσβάλω και ευχαριστώ που θέλετε βέβαια κόσμο για την εκδήλωσή σας…

-Προσωπικά όμως θα απουσιάζω, γιατί μόνο…τιμή και χαρά μου δεν μπορεί να είναι, αφού επί 30 χρόνια σας «χορτάσαμε» να λειτουργείτε πάντα υπέρ των συμφερόντων σας…να θέλετε να μας οδηγήσετε και στο…αύριο!

……….

*Διόρθωση και ζητώ συγνώμη από όλους σας. Εκ παραδρομής χθες σας έγραψα ναι μεν ότι ο Φανουράκης έκλεισε όπως αναμένονταν με τον Τσέπελη, ακολουθούμενος μάλιστα και από τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Κοινωνία Δημοτών Γιώργο Μυλωνά…χθες όμως στη στήλη εγώ κατά λάθος είχα φωτογραφία του έτερου Γιώργου Μυλωνά της Κάβας Salamandra και Πρόεδρου των AHEPA Ξάνθης.

Ποια είναι η αλήθεια. Ο κύριος Γιώργος Μυλωνάς είναι αυτός που βλέπετε μαζί με τον Φανουράκη και κατεβαίνει τελικά με τον Τσέπελη…

….

*Αντίθετα ο έτερος Γιώργος Μυλωνάς, επιχειρηματίας της κάβα Σαλαμάντρα και Πρόεδρος των ΑHEPA Ξάνθης, κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ του υποψήφιου Δήμαρχου Ξάνθης Πασχάλη Λύρατζη.

-Γιώργο καλή σου επιτυχία..!

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ