ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Τι είπε ο Κώστας Δαλάτσης στο Next Tv για τους εκβιασμούς που δέχονται υποψήφιοι σύμβουλοι του

Οποιοδήποτε άλλο αρχηγό και να είχε η παράταξη  «Ξάνθη για όλους» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Σάββα Μελισσόπουλου θα ήταν το φαβορί με τα σημερινά δεδομένα, τουλάχιστον για την 2η θέση. Κι όμως…ενώ κανείς δεν  μπορεί να προσάψει κάτι στον επικεφαλής, εν τούτοις δεν τραβάει Πάνο Σταυρακάρα και Σταύρε Αμοιρά η ομάδα. WHY;
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Τελικά για όλα φταίνε οι δημοσιογράφοι! Αναφέρομαι σε χθεσινό πρωτοσέλιδο τοπικής εφημερίδας με τίτλο, «Η νοσηρή πραγματικότητα και οι εκφραστές της στον Δήμο Τοπείρου. Στέλνουμε απευθείας στην δικαιοσύνη τέτοια φαινόμενα», που αποτελούσαν δηλώσεις του υποψηφίου Δημάρχου Τοπείρου Κώστα Δαλάτση!!!

….

*Η οποία εφημερίδα μιλούσε χαρακτηριστικά για εκβιασμούς κατά μελών του συνδυασμού «Όλοι μαζί για την αλλαγή»  προκειμένου να μην συνεχίσουν τον «αγώνα» τους για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, επικαλούμενη δηλώσεις του  επικεφαλής υποψήφιου Δήμαρχου Τοπείρου κ. Κώστα  Δαλάτση!

-Πλην όμως ο τελευταίος χθες άλλα έλεγε δημόσια!

….

*Και εξηγούμε. Χθες λοιπόν παρακολουθώντας την ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Πάνου Παπαδόπουλου από το Next tv λες και άκουγα έναν…άλλον Κώστα Δαλάτση!!!

Ο οποίος αφού ξεκαθάρισε ότι η καταγγελία του καμία σχέση δεν έχει με τους έτερους υποψηφίους Δημάρχους Τοπείρου Θωμά Μίχογλου και Άγγελο Κηλικιώτη, μίλησε…αορίστως για ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που έκανε κάποιος άγνωστος σε υποψήφιά του από τους  Τοξότες.

-Χαρακτηρίζοντας το προεκλογικό κλίμα στο Δήμο Τοπείρου…μη νοσηρό και όλα πάνε δηλαδή μια χαρά!

Και τα ίδια ακριβώς είπε και ο Σάκης Λουκμακιάς που κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Άγγελου Κηλικιώτη! Βγάζετε εσείς κάποιο νόημα;

(σ.σ. Ψυχραιμία σύντροφοι εκεί στον Τόπειρο…Γιατί βλέποντας την εκπομπή του Πάνου Παπαδόπουλου και τις δηλώσεις σας…μπορεί να το διασκέδασα, αλλά παράλληλα με έπιασε και…θλίψη με αυτά που άκουγα!)

…..

*Και ξαφνικά η Ξάνθη γέμισε… «σωτήρες»! Τελευταίος σωτήρ ο γνωστός  ΠΑΣΟΚος και υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος της παράτασης Μελισσόπουλου Πάνος Δαβιτίδης που με ανάρτησή του αναφερόμενος στο πρόγραμμα Φιλόδημος 1 και 2 και την σημασία των…προγραμμάτων για τις ανάγκες  των τοπικών κοινωνιών, αναφέρει ότι ο Δήμος Ξάνθης παραμένει….τελευταίος στις απορροφήσεις!

-Το ερώτημά μου. Καλά τόσα χρόνια κύριε Δαβιτίδη, σε άλλη πόλη ζούσες και δεν έκανες κάποιες επισημάνσεις για τον Δήμο και τώρα τα… «ανακάλυψες» όλα αυτά;

Και εν πάση περιπτώσει, γιατί αυτά που γράφεις εσύ στο fb δεν τα αναπτύσσουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής σου, Μιχάλης Ρεκάρης, Ειρήνη Ρεκάρη κλπ μέσα στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης; Από σένα τα περιμένουν όλα;

…..

*Εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 14 Απριλίου στον Κυνηγητικό σύλλογο Ξάνθης (από τις 09.00-19.00) και ιδού οι υποψήφιοι για το νέο Διοικητικό συμβούλιο.

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

(έως 8 σταυρούς)

 1. Βλαχόπουλος Σταύρος του Κωνσταντίνου
 2. Ιμάμ Τζιχάν του Τζελάλ
 3. Καρά Οσμάν Σινάν του Χασάν
 4. Κιολεϊδης Απόστολος του Χαραλάμπους
 5. Σερραίος Λοΐζος του Ευστρατίου
 6. Σκλαβιάδης Γεώργιος του Λέανδρου
 7. Τσιγγούρ Τζαχίτ του Ιμπράμ
 8. Τσιλιγγίρης Γεώργιος του Αποστόλου
 9. Χάμκο Ιμπραχήμ του Ραμαδάν
 10. Χόχολης Χαράλαμπος του Παναγιώτη
 11. Χρυσοστομίδης Μιχαήλ του Θεοδώρου

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

(ως 2 σταυρούς)

 1. Αρβανίτης Σταύρος του Χρήστου
 2. Γύρογλου Χασάν του Αχμέτ

-Τα προγνωστικά μου; Θα βγουν και οι 8 της νυν Διοίκησης!

…..

*Η παράταξη «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» του Δήμαρχου Αβδήρων Γιώργου Τσιτιρίδη ανακοίνωσε ακόμη 11 νέους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους στο Δήμο Αβδήρων.

Ιδού η ανακοίνωση:

Γνωστοποιούμε ακόμη 11 νέους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους της Δημοτικής μας παράταξης ‘’ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ’’ του υποψηφίου Δημάρχου Αβδήρων ΤΣΙΤΙΡΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Α/Α      ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ          ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

1          ΑΧΜΕΤ ΧΑΣΑΝ ΟΥΝΑΛ     ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

2          ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ          ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

3          ΓΚΛΑΒΙΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΙΚΗ)       ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

4          ΓΚΛΑΒΙΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ       ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

5          ΖΑΦΕΙΡΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  ΑΓΡΟΤΗΣ

6          ΙΛΙΑΖ ΟΓΛΟΥ ΝΕΣΑΤ         ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

7          ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ       ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

8          ΛΕΛΕΚΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

9          ΠΑΠΑΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ    ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

10        ΠΡΑΣΤΑΝΗ ΤΟΠΑΛΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ          ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΤΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ

11        ΧΑΤΖΗΦΩΤΙΟΥ ΒΟΡΕΙΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΥ

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ