Θα πρέπει να βρίσκεται σε μεγάλο πανικό ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος για να νομίζει ότι μπορεί να μας «τρομοκρατήσει» με τον οποιοδήποτε τρόπο…Και δεν μας ξέρει, αλλά και στο σπίτι του κρεμασμένου (τον Δήμο δηλαδή), δεν μιλάν για σκοινί!
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Προς τον κύριο Φανουράκη πρακτορείο ΟΠΑΠ κεντρική πλατεία Ξάνθης.
Ο κύριος Πασχάλης Λύρατζης αποδέχτηκε την πρόσκλησή μας να ρθεί τετ α τετ με τον Παναγιώτη Σταυρακάρα και να σου λύσει όλες τις…απορίες!
-Εσείς αποδέχεστε την πρόσκληση;
(Σ.Σ. Διότι το βράδυ της Τρίτης στο Κυβερνείο δεν ήταν μόνοι για παράδειγμα..)
Περιμένω Φανουράκη με αγωνία την απάντησή σου…
…

*Κι όσο για τις δηλώσεις του κυρίου Σταυρακάρα στη Μαλαμετάνια ότι είναι κατά του σημερινού Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου….
-Κατανοητό απολύτως κύριε Σταυρακάρα και κύριε Φανουράκη, αφού δεν σας έδωσε τον κοινόχρηστο του Κυβερνείου.
Ο Λύρατζης τι σας φταίει όμως και βγήκατε στο μεϊντάνι να του ρίξετε λάσπη, γιατί τρέμετε και φοβάστε ότι στις δημοτικές εκλογές του 2019 θα δείτε την… «πλάτη» του και δεν θα είστε ούτε στη 3άδα;
……

*Το δελτίο τύπου είναι από τον Καβαλιώτη διοικητή του Νοσοκομείου Ξάνθης Αχιλλέα Γερόπουλο και αναφέρει τα παρακάτω:
«Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης ανακοινώνει την πρόσληψη 10 νέων ειδικευομένων ιατρών, 5 Παθολογίας και 5 Χειρουργικής καθώς και ενός επικουρικού ιατρού Αναισθησιολογίας από τον Αύγουστο μέχρι σήμερα, οι οποίοι θα ενισχύσουν τη λειτουργία του Νοσοκομείου και θα συμβάλλουν στην κάλυψη των εφημεριών των κλινικών.
Ο Διοικητής
Γερόπουλος Αχιλλέας»
-Αφελές ερώτημα…Μήπως κύριε Διοικητά του Νοσοκομείου η ανακοίνωσή σας είναι ΑΤΕΛΗΣ; Διότι δεν συμπεριλαμβάνει…ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ούτε για τον αντιπρόεδρο του Νοσοκομείου, ούτε για τον Χουσεΐν, ούτε και για τον Υφυπουργό Στάθη Γιαννακίδη! Μήπως; Να σας το επιστρέψω για να μου το στείλετε ολοκληρωμένο…
…..

*Θα πρέπει να ντρέπονται αυτοί που λένε ότι κάναμε αβάντα στον Γρηγόρη Στογιαννίδη μόνο και μόνο επειδή μεταφέραμε την γνήσια αγανάκτησή του για την απαράδεκτη συμπεριφορά του Διοικητή του Νοσοκομείου Ξάνθης απέναντί του…
Υποστηρίξαμε το δίκαιο ενός βουλευτή που μάχεται να λύσει τα προβλήματα και δέχεται ανίερο πόλεμο δυστυχώς από έναν υπάλληλο στην ουσία του Νοσοκομείου που δεν θα πρέπει να βγάζει ευχαριστήρια για κανέναν! Ωσάν να είναι κομματάρχης…!
….

*”Ο Ζάεφ πάει για εκλογές, άρα ας μη μιλάμε για ένα τόσο μακρινό υποθετικό σενάριο, τι θα κάνουν οι ΑΝΕΛ αν έρθει η συμφωνία στην ελληνική βουλή, που δεν θα έρθει ποτέ” δήλωσε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ.
«Η κυβέρνηση είναι σταθερή, οι ΑΝΕΛ δεν πρόκειται να ψηφίσουν πρόταση μομφής της ΝΔ, θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση» δήλωσε μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης.
Υποστήριξε επίσης ότι μετά τη συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου το συμπέρασμα είναι πως «ό,τι ειπώθηκε για τη συμφωνία των Πρεσπών ειπώθηκε. Ο Ζάεφ πάει για εκλογές, άρα ας μη μιλάμε για ένα τόσο μακρινό υποθετικό σενάριο, τι θα κάνουν οι ΑΝΕΛ αν έρθει η συμφωνία στην ελληνική βουλή, που δεν θα έρθει ποτέ».
….
*Τέλος ο κύριος Σγουρίδης τόνισε επίσης ότι “η χημεία των δύο ανδρών, του κ. Τσίπρα και του κ. Καμμένου, είναι άριστη, θα συνεργαστούν μέχρι τέλους για να καρπωθεί ο ελληνικός λαός το όφελος από τη δημοσιονομική σταθερότητα
……….

*Κυνηγητικό. Με επιτυχία πραγματοποιούνται τα επιμορφωτικά σεμινάρια, που διοργανώνει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης για τους νέους υποψήφιους κυνηγούς, πριν υποβληθούν στην διαδικασία των εξετάσεων.
Οι υπεύθυνοι του Συλλόγου κ.κ. Χρυσοστομίδης Μιχάλης και Σκλαβιάδης Γεώργιος, που είναι μέλη της τριμελούς επιτροπής εξετάσεων (τακτικό και αναπληρωματικό μέλος αντίστοιχα), τα άλλα δύο μέλη είναι εκπρόσωποι του Δασαρχείου Ξάνθης, προετοιμάζουν τους υποψήφιους νέους κυνηγούς, με βασικό θέμα του σεμιναρίου, το ερωτηματολόγιο των εξετάσεων και την ασφαλή χρήση των όπλων, ενώ υπάρχει ενημέρωση και για τον ρόλο και την λειτουργία του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης και των αναγνωρισμένων κυνηγετικών οργανώσεων.
Με αυτόν τον τρόπο τους καλωσορίζουμε στην μεγάλη κυνηγετική οικογένεια.
Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ





