• Επικοινωνία
Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
Home Επιλεγμένα

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ. Συνεδριάζει την Δευτέρα το Επιμελητήριο Ξάνθης. -Στο Δημαρχείο Διδυμοτείχου θα στεγαστεί προσωρινά το τμήμα Ψυχολογίας του Δ.Π.Θ.!

16 Φεβρουαρίου 2023
in Επιλεγμένα, Παραπολιτική
ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ. Παραδόθηκε προς χρήση το αρχοντικό ΣΕΦΚΙΕΤ, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών προστασίας και αποκατάστασής του από το Δ.Π.Θ.
Share on FacebookShare on Twitter

Άφαντοι ήταν χθες από το Δημαρχείο Ξάνθης τόσο ο Δήμαρχος Τσέπελης όσο και οι Αντιδήμαρχοι Μανώλης Φανουράκης και Σουά σε αντίθεση με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη που μοίραζε χειραψίες στους υπαλλήλους με την καλή χαρά, Θα το ψηφίσουν οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΞ θα τον ψηφίσουν και οι του Δήμου;

ΑΛΕΚΤΩΡ

…..

*Μας προκαλεί αριστερά και δεξιά ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Ξάνθης Βασίλης Ρούφος, εμείς όμως θα του συστήναμε να είναι ιδιαίτερα προσεχτικός, γιατί θα είναι ιδιαίτερα οδυνηρό να έχουμε στη Ξάνθη…

Και δεύτερη ΣΕΒΑΘ; Λέω…

……

*Την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου κ. Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου, του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Αγγελου Συρίγου, του Πρύτανη του Δ.Π.Θ κ. Φώτη Μάρη, της καθηγήτριας και μέλους του Συμβουλίου Διοίκησης του Ιδρύματος κ. Μαρία Μιχαλοπούλου και τους επικεφαλής των παρατάξεων κ. Χρήστο Τοκαμάνη, κ. Παρασκευά Πατσουρίδη, κ. Σάκη Σίμογλου (εκπρόσωπος παράταξης ) και τον κ. Θεόδωρο Σκίνδρη.

…….

*Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους συνομίλησαν διεξοδικά αναφορικά με το ζήτημα της στέγασης του τμήματος Ψυχολογίας του Δ.Π.Θ. στο Διδυμότειχο. Ύστερα από ένα εύλογο χρονικό διάστημα βγήκε «λευκός καπνός» εφόσον όλες οι πλευρές συμφώνησαν να στεγαστεί προσωρινά το εν λόγω τμήμα στο κτήριο του Δημαρχιακού Μεγάρου.

……

*Μετά το πέρας της συζήτησης ο Υφυπουργός δήλωσε ικανοποιημένος για την έκβαση της υπόθεσης και επίσης ο Δήμαρχος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η παραπάνω απόφαση αποτελεί φανερή απόδειξη της συλλογικής επιθυμίας να δημιουργηθεί στην πόλη μας το τμήμα Ψυχολογίας. Με τη σειρά του ο Πρύτανης εξέφρασε την ικανοποίηση για το κτήριο του Δημαρχιακού Μεγάρου και δήλωσε ότι δόθηκε σήμερα μια λύση στην δημιουργία της πέμπτης έδρας του πανεπιστημίου στην πόλη του Διδυμοτείχου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακολούθησε την ίδια μέρα στις 20:00 έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα την προσωρινή στέγαση του τμήματος Ψυχολογίας στο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου όπου μάλιστα ψηφίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ από όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους.

……

*Τέλος σχετικά με τα επόμενα βήματα, θα ακολουθήσει η κατάρτιση του «Οδηγού Σπουδών» και η έκδοση του ΦΕΚ. Όλα αυτά λοιπόν δείχνουν ότι το Διδυμότειχο γίνεται πλέον η 5η Έδρα του Δ.Π.Θ κάτι το οποίο θα ενισχύσει σημαντικά την πνευματική, κοινωνική και οικονομική άνθηση του Δήμου Διδυμοτείχου.

……

*Συνεδριάζει την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 19:00 σε τακτική συνεδρίαση το Επιμελητήριο Ξάνθης, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΑΡ. 4/2022
  2. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΤΕΛΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ Γ.Ε.ΜΗ.
  3. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΣΕ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΜΘ
  4. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ
  5. ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΕΕΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

6.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας το Διοικητικό Συμβούλιο θα συγκληθεί εκ νέου εντός της νόμιμης προθεσμίας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ

…….

*Σε ρύθμιση χρεών από 36-120 δόσεις προχωρά για χιλιάδες πολίτες προχωρά η κυβέρνηση.

Σε ό,τι αφορά τους οφειλέτες σε Εφορία-Ταμεία, το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης ανακοίνωσε σήμερα ότι δημιουργείται ένα νέο πλαίσιο

Βάσει αυτού παρέχεται η δυνατότητα αναβίωσης των ρυθμίσεων των 120 και 72 δόσεων που απωλέσθησαν ή κατέστησαν μη εξυπηρετούμενες έως την 01/02/2023.

Η αναβίωση των ρυθμίσεων αυτών πραγματοποιείται μέχρι την 31η Ιουλίου του 2023 με την καταβολή 2 δόσεων και με την αναβίωση όλων των ευεργετημάτων των ρυθμίσεων, όπως για παράδειγμα η αποδέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών της ρύθμισης των 120 δόσεων.

………

*Περαιτέρω για τους ίδιους οφειλέτες που θα αναβιώσουν ρυθμίσεις 120 ή 72 δόσεων και παράλληλα έχουν αρρύθμιστες οφειλές πέραν αυτών που έχουν εντάξει στις προαναφερόμενες ευεργετικές ρυθμίσεις, δηλαδή των 120 ή 72 δόσεων, υποχρεούνται εντός μηνός από την επικύρωση της αναβίωσης να εντάξουν αυτές τις αρρύθμιστες οφειλές στην πάγια ρύθμιση των 24 ή 48 δόσεων, δίνοντας τους μία περαιτέρω ευκαιρία, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη τυχόν προηγούμενη ένταξή τους στην πάγια ρύθμιση των 24 ή 48 δόσεων, κατά περίπτωση, και απώλεια αυτής.

……..

*Τις τελευταίες τρεις ημέρες παίζεται ένα περίεργο παιχνίδι στο πολιτικό σύστημα με επίκεντρο το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και μάλιστα λίγο πριν από τη συζήτηση που θα γίνει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το σκάνδαλο των υποκλοπών όπου κομβικό πρόσωπο είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης ως παρακολουθούμενος. Η διαρροή που έχει δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση είναι η εξής: «Αναμένεται από τις Βρυξέλλες η άρση της ασυλίας ανώτατου στελέχους της Χαρ. Τρικούπη».

……

*Αυτό το έγραψε η Εστία και το υπέγραφε ο διευθυντής της Μανώλης Κοττάκης, ενώ την ίδια στιγμή δεξιά και αριστερά, πολλοί φίλοι της κυβέρνησης διέρρεαν ότι το συγκεκριμένο στέλεχος είχε σχέσεις με την Κίνα! Και για να διανθίσουν τις διαρροές έθεταν και το θέμα των παρακολουθήσεων από την ΕΥΠ. Το παιχνίδι είναι άλλο, ότι χωρίς στοιχεία και άνευ συγκεκριμένης επιχειρηματολογίας «έδειχναν» προς τον Ν. Ανδρουλάκη εξοργίζοντας στελέχη του ΠΑΣΟΚ που μιλούσαν για λάσπη, πόλεμο ανήθικο κατά του προέδρου τους και μάλιστα από οικονομικά κέντρα. Το ενδιαφέρον όμως είναι η άποψη πως όλο αυτό το βρώμικο παιχνίδι τελεί, αν όχι υπό την έγκριση, όπως λένε, αλλά τουλάχιστον υπό την ανοχή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. «Αστειότητες» λένε από το Μέγαρο Μαξίμου και διαμηνύουν ότι το πρωθυπουργικό περιβάλλον δεν ασχολείται με τέτοια φαιδρά σενάρια.

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ. Κριτσίνης και Βασίλης Τσολακίδης, προσχώρησαν στην… Ελληνική Λύση; Ή δεν ξέρουν τι διαβάζουν;

Επόμενο Άρθρο

ΙΡΦΑΝ ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ: Πλήρης αδιαφορία της Διοίκησης Μέτιου για το Νοσοκομείο της Ξάνθης που υποβαθμίζεται συνεχώς

Επόμενο Άρθρο
ΙΡΦΑΝ ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ: Πλήρης αδιαφορία της Διοίκησης Μέτιου για το Νοσοκομείο της Ξάνθης που υποβαθμίζεται συνεχώς

ΙΡΦΑΝ ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ: Πλήρης αδιαφορία της Διοίκησης Μέτιου για το Νοσοκομείο της Ξάνθης που υποβαθμίζεται συνεχώς

«Χτύπησαν» πάλι τον LIFE 921 στο βουνό! Προσπάθησαν να γκρεμίσουν την «πόρτα», σπάσανε την μια κλειδαριά και βανδάλισαν!

«Χτύπησαν» πάλι τον LIFE 921 στο βουνό! Προσπάθησαν να γκρεμίσουν την «πόρτα», σπάσανε την μια κλειδαριά και βανδάλισαν!

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

RADIO LIFE 92.1

ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

AVIN ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΖΕΡΕΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Μικρές Αγγελίες
  • Πολιτική Απορρήτου
Τηλ: 2541-105-096 & 2541-063-600

© Αδέσμευτη Θράκης

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες

© Αδέσμευτη Θράκης