ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Συνεχίζει τα «παιχνίδια» του ο Παπαχρόνης με τον Τσέπελη! Και 2η συνεδρίαση την Πρωταπριλιά ο Γιάννης Μπούτος!

Έχουν «βαρεθεί» να τον «βλέπουν» τον τελευταίο καιρό τον Γιάννη Παπαχρόνη στο Δήμο Ξάνθης να τα λέει είτε με τον Τσέπελη, είτε με τον Φανουράκη. Και αναφέρομαι φυσικά στους υπαλλήλους που επιβεβαιώνουν την «προσέγγιση» των δυο συνδυασμών, αφού όπως λένε όλοι, ο Παπαχρόνης φέρεται περισσότερο σαν Πρόεδρος του Γηροκομείου Ξάνθης και του Συλλόγου Αιμοδοτών παρά ως επικεφαλής Δημοτικής παράταξης!
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Συνεχίζει τα «παιχνίδια» του ο Γιάννης Παπαχρόνης με τον Τσέπελη επιβεβαιώνοντας όλες τις τελευταίες φήμες ότι εδώ και καιρό μεταξύ των δυο παρατάξεων, κάτι ή μάλλον….πολλά παίζονται!

Το μόνο αρνητικό για τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΓΑΠΗ για τη Ξάνθη μας;

Μα το ότι τον έχουν πάρει χαμπάρι όλες πλέον οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης για τα παιχνίδια του!!!

……

*Τρανή απόδειξη όλων αυτών των παραπάνω; Μα η 2η συνεδρίαση  για την Πρωταπριλιά που όρισε ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Γιάννης Μπούτος, ενώ ήδη την ίδια μέρα επρόκειτο να γίνει μια συνεδρίαση με αποκλειστικό θέμα αυτό της ΔΕΥΑΞ!

Ο κύριος Μπούτος σκόπιμα έβαλε και 2η συνεδρίαση την ίδια μέρα μετά από ερώτηση της παράταξης Παπαχρόνη.

Αναλυτικότερα:

Συνεδριάζει την Τετάρτη  1 Απριλίου 2020 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης στο Δημαρχιακό Κατάστημα Ξάνθης και στην αίθουσα των συνεδριάσεω του Δημοτικού Συμβουλίου, για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να παρθούν σχετικές αποφάσεις:

1ο ΘΕΜΑ :   Στελέχωση παραρτήματος Κέντρου Κοινότητας Ξάνθης, με ιατρό ειδικότητας Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΟΣ

……….

*Ανακοίνωση από την Μουφτεία Ξάνθης:

Δεν επιτρέπονται οι μαζικές προσευχές στα Ιερά Τεμένη της Ξάνθης και της Ροδόπης μετά την απόφαση της Κυβέρνησης λόγω του Κορονοϊού.

Σε συνέχεια των προληπτικών μέτρων που εξήγγειλε η Πολιτεία εναντίον της εξάπλωσης του κορονοϊού και σύμφωνα με την 2867/Υ1/16-3-2020 Κ.Υ.Α. ανακοινώνουμε στους μουσουλμάνους συμπολίτες μας ότι, από 16-3-2020 εως 30-3-2020 δεν επιτρέπονται οι μαζικές προσευχές στα Ιερά  Τεμένη μας, καθώς και σε όλους τους χώρους που τελούνται θρησκευτικές δραστηριότητες.

Ο ΜΟΥΦΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

 ΜΠΙΛΑΛ ΚΑΡΑΧΑΛΗΛ

……

*Σε εφαρμογή της σχετικής απόφασης της ομάδας συντονισμού και διαχείρισης εκτάκτων ενεργειών της Περιφέρειας ΑΜΘ για τον κορωνοϊό, ξεκίνησαν την Τρίτη 17 Μαρτίου οι απολυμάνσεις κτιρίων που βρίσκονται στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας.

Η αρχή έγινε στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης με τα κτίρια όπου στεγάζονται οι Διευθύνσεις Μεταφορών-Επικοινωνιών, Τεχνικών Έργων και Πολιτικής Προστασίας, ενώ ακολούθησε το κτίριο του Διοικητηρίου. Απολυμάνσεις πραγματοποιήθηκαν επίσης στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης και στις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΟ.

Την Τετάρτη 18 Μαρτίου, ειδικά συνεργεία θα πραγματοποιήσουν απολυμάνσεις στους Συνοριακούς Σταθμούς Κήπων και Καστανεών καθώς επίσης σε κτίρια της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Αντίστοιχες εργασίες απολύμανσης θα πραγματοποιηθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τις ημέρες των εργασιών, η εξυπηρέτηση των πολιτών θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

……

*Σημειώνω πάντως ότι χθες στις 11.30 μεταφέρθηκε κατεπειγόντως ηλικιωμένη από  το χωριό Βελώνη Δήμου Αβδήρων ως ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού οπότε δεν έχουμε από το να περιμένουμε σήμερα τα επίσημα αποτελέσματα.

Ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης γνώριζε πάντως για το κρούσμα, ωστόσο και αυτός ζήτησε ψυχραιμία από όλους και να περιμένουμε τα επίσημα αποτελέσματα από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της  Αλεξανδρούπολης όπου μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ η ηλικιωμένη!

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ