ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Σουτζουκάκια στον Τσιακίρογλου ο Τσέπελης με τον Σωτήρη και τον Καρυπίδη

Απαντώντας και στον έτερο φίλο Σταύρο Μωραΐτη (της Αδέσμευτης), του λέω ότι απ’ το γραφείο του Καμαρίδη και της «Θράκης» δεν έχει περάσει ούτε ο Περιφερειάρχης, ούτε ο Δήμαρχος Μπάμπης, ούτε και ο Φανουράκης σχολιάζει με παράπονο ο Τένης Καμαρίδης. Σε κατανοώ φίλε Τένη αλλά και σ’ αυτό εσύ φταίς. Πας στη Κομοτηνή και τον συναντάς τον φίλο μου τον Μέτιο, ενώ κάποιοι άλλοι τον συναντάν στα γραφεία τους!
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Το έχω γράψει κι άλλες φορές. Ότι κανείς δεν ξέρει τόσο καλά τον νυν Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο όσο εγώ. Γιατί εγώ τον ξέρω εδώ και πολλά χρόνια και συνεργαστήκαμε μάλιστα, όχι όμως σε θέματα της Περιφέρειας, οπότε και τον ξέρω καλύτερα από αυτούς που τον έμαθαν τώρα…

-Και για να είμαι ειλικρινής. Ποτέ μου δεν του ζήτησα κάποια προσωπική εκδούλευση…Ούτε για μένα, ούτε για τα παιδιά μου.

Μπορούν όσοι νομίζουν ότι τον αδικώ, να ρωτήσουν και τον ίδιο τον Χρήστο που όταν με είδε άλλωστε στην εκδήλωση της ΣΕΚΕ στην «Πολιτεία» δεν έκρυψε την χαρά του…Αυτά για σήμερα!

……

*Με δελτίο τύπου, μετά την επιστροφή του Δημάρχου Ξάνθης στην Ξάνθη (σ.σ. Ύστερα από την πολυήμερη απουσία του…), πήρα στη στήλη και φιλοξενώ το παρακάτω δελτίο τύπου:

«Φέτος τα Χριστούγεννα η Ξάνθη στέλνει ευχές γεμάτες ελπίδα, φως, αγάπη, καλοσύνη, ανθρωπιά, μπόλικη χρυσόσκονη παραμυθιών και μας καλεί να την επισκεφτούμε, επιφυλάσσοντας κάτι για όλους…

Ο Δήμος Ξάνθης προσφέρει δωρεάν, με την επιμέλεια του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου μας, μια ξεχωριστή εμπειρία μιας σειράς εορταστικών εκδηλώσεων και δρώμενων που θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους και θα ταξιδέψουν νου και φαντασία.

Σε μια γιορτή χαράς, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18.00 στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, με παρέα τον Άι – Βασίλη, τα ξωτικά και υπό τις μελωδίες της Φιλαρμονικής και με τα τραγούδια της παιδικής χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Ξάνθης και της χορωδίας του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης, φωταγωγεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο και ανοίγει την αυλαία της «ΕΥΧΟΥΠΟΛΗΣ».

Θα ακολουθήσει συναυλία του καλλιτέχνη Δήμου Αναστασιάδη.

….

*Επίσης όπως με ενημέρωσε χθες ο Δήμος, «Παράλληλα, ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων ξεκίνησε, με αφετηρία την πλατεία Ελευθερίας, τα καθημερινά του ταξίδια στους δρόμους της πόλης μας το τουριστικό τρενάκι του Δήμου Ξάνθης για τους μικρούς φίλους και τους συνοδούς τους».

…..

*Αλλάζω θέμα. Με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη και οπαδό του, έπινε τσίπουρο και δοκίμαζε τα εκλεκτά σουτζουκάκια του Σωτήρη Τσιακίρογλου  εκλεκτός συνάδελφος (από τα παλιά στο ράδιο ΘΡΑΚΗ…) και «διαμορφωτής κοινής γνώμης» Σταύρος  Καρυπίδης χθες στις 3.30 το μεσημέρι…!

Προφανώς αναλύοντάς του τον…επικοινωνιακό του σχεδιασμό εν όψει των δημοτικών εκλογών του 2019

…..

*Σύμφωνα πάντως με τον κύριο Τσέπελη, ο λόγος που τον τελευταίο καιρό συχνάζει ο πλέον επαγγελματίας δημοτικός σύμβουλος, είναι η υπόσχεση που έχει πάρει από τον κύριο Σωτήρη Τσιακίρογλου και την υποψήφια πολιτευτή της Ν.Δ. Μαίρη Τσιακίρογλου ότι θα…στηρίξουν την υποψηφιότητά του για τις δημοτικές εκλογές και αυτός θα στηρίξει την τελευταία στις εθνικές εκλογές!

-«Σώθηκαν» δηλαδή και οι δυο!

*Την ίδια ώρα πάντως που ο κύριος Μανώλης Τσέπελης με πυξίδα τον κύριο Μούρκα και όλους τους παλιούς, διεκδικεί τον Δήμο Ξάνθης προφανώς για να μπορεί να παρανομεί πιο…άνετα ως Δήμαρχος, ένας ακόμη συμπολίτης μας, ανακοίνωσε χθες την υποψηφιότητά του με το ψηφοδέλτιο, «ΑΓΑΠΗ για την Ξάνθη Μας».

Πρόκειται για τον κ.Αθανάσιο Ελευθεριάδη που αναγγέλλοντας μάλιστα την υποψηφιότητά του, μας έστειλε και την φωτογραφία του που τον δείχνει με…νταούλι, προφανώς γιατί θα είναι και μουσικός παραδοσιακών οργάνων.

Ιδού τι αναφέρει στην επιστολή του στα ΜΜΕ ο κύριος Αθανάσιος Ελευθεριάδης:

«Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια, είναι η ψευδαίσθηση

της γνώσης.

Ήρθε η ώρα να αλλάξει το κατεστημένο αυτής

εδώ της Πόλης, η Ξάνθη που ζω και αγαπώ 33 χρόνια τώρα.

Αποφάσισα ενεργά να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου στο πλευρό ενός δραστήριου

ανθρώπου που με την αγάπη του για τον εθελοντισμό τα έργα του είναι

συγκινητικά εμφανή.

Παρέα με τον Γιάννη Παπαχρόνη θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο!!!

Ήρθε η ώρα να δούμε την Ξάνθη μας

“Αρχόντισσα” όπως της αρμόζει!!!

Ας κάνουμε τις σκέψεις μας, πράξεις!!!

Είμαστε εδώ, είμαι εδώ!!!

Με σεβασμό

Αθανάσιος Ελευθεριάδης!»

-Καλή του επιτυχία.

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ