ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Πρώτος σε ψήφους ο Πάνος Σταυρακάρας με τον συνδυασμό του Σάββα Μελισσόπουλου

Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο για τον οποίο ο Γιάννης Παπαχρόνης μας λέει ότι σήμερα θα συνεδριάσουν τα μέλη του συνδυασμού ΑΓΑΠΗ για την Ξάνθη μας  για να αποφασίσουν για τις εκλογές της 2ης Κυριακής στο Δήμο Ξάνθης!
Όταν  από….χθες Τρίτη μας έχουν πει ήδη, τι θα αποφασίσουν σήμερα…Τετάρτη! ΑΛΕΚΤΩΡ

*Πρώτος σε ψήφους ο Πάνος Σταυρακάρας που κατέβηκε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Σάββα Μελισσόπουλου και δικαίωσε φυσικά για την «Α» που το έγραψε πριν…εκλεγεί!

Αφού κέρδισε και τον Τιμούρ στη μάχη των σταυρών!

…..

*Η είδηση; Παρά τον εσωτερικό πόλεμο που δέχτηκε, εκλέχτηκε πανηγυρικά αυτήν τη φορά δημοτική σύμβουλος η Ειρήνη Χαριτωνίδου και με την ΑΞΙΑ της, χωρίς….μεταφερόμενους με πούλμαν ψηφοφόρους του Πούρναλικ!

……

*Πρώτος σε σταυρούς όμως και μάλιστα με…ρεκόρ, εκλέχθηκε από το συνδυασμό ΑΓΑΠΗ για την Ξάνθη μας του Γιάννη Παπαχρόνη ο πολύ αγαπητός γιατρός Βασίλης Παπαδόπουλος. Πήρε περίπου 900 σταυρούς!!!! Άξιος.

……

*Ιδού και το σύντομο βιογραφικό του Βασίλη Παπαδόπουλου:

Ο Βασίλειος Παπαδόπουλος του Περικλή κατοικεί στην Ξάνθη από το 1981. Είναι παντρεμένος με την Αναστασία Νικολάου. Έχει μία κόρη, τη Χρυσή. Είναι ιατρός Παθολόγος, πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου εισήλθε μετά από Πανελλήνιες εξετάσεις και με υποτροφία του Κρατικού Ιδρύματος Υποτροφιών. Μετά τις βασικές σπουδές του, συνέχισε ως μεταπτυχιακός φοιτητής και αναγορεύτηκε διδάκτορας Παθολογίας – Πληθυσμιακής Γενετικής του Πανεπιστημίου Αθηνών επίσης με την υποστήριξη του Κρατικού Ιδρύματος Υποτροφιών. Εκπαιδεύτηκε ως ιατρός στην ειδικότητα της Παθολογίας στα Νοσοκομεία της Ξάνθης και της Αλεξανδρούπολης. Συνέχισε τις σπουδές του στο Τμήμα Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής Δ.Π.Θ. από το οποίο και αποφοίτησε το 2005. Εργάστηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης ως ειδικός Παθολόγος και στην Ιατρική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης ως Λέκτορας Παθολογίας. Από το 2012 είναι Επιστημονικός Διευθυντής της «ΕΝΑΡΓΕΙΑ» Ιατρική Μ.Ε.Π.Ε. στην Ξάνθη όπου και ασκεί ιδιωτικά την ιατρική. Διετέλεσε δύο φορές μέλος του Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Συμμετέχει ως εθελοντής στο Σύλλογο Αιμοδοτών, στο Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο και στη Μονάδα Ανοικτής Φροντίδας Ηλικιωμένων “Ο Άγιος Παντελεήμων” της πόλης μας.

*Ποιος ήρθε δεύτερος από το συνδυασμό του Γιάννη Παπαχρόνη; Ο επίσης γιατρός Γεωργιάδης Δημοσθένης (γαστρεντερολόγος) που πήρε περίπου 700 σταυρούς!

…..

*Πανηγυρικά επίσης εκλέχτηκαν με το ψηφοδέλτιο Παπαχρόνη οι Μιχάλης Σπανίδης (εκδότης) και Στέλιος Αρσενίου και οι δυο στελέχη και της Θρακικής Σκηνής και αιμοδότες.

Που πήραν περίπου 400 σταυρούς.

…..

*Τέλος με τον ίδιο συνδυασμό εκλέχτηκε και ο δημοσιογράφος και ψάλτης Χάρης Διαφωνίδης, κατά την ταπεινή μου άποψη, άριστος των αρίστων και παιδί μάλαμα…

-Που δεν δίστασε να κοντραριστεί και δημόσια από το fb με τον Φανουράκη και τα όσα διατυμπάνιζε ως υποψήφιος του Τσέπελη!

….

*Σήμερα συνεδριάζει η δημοτική παράταξη ΑΓΑΠΗ για την Ξάνθη μας του Γιάννη Παπαχρόνη, προκειμένου να αποφασίσει ποιόν υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης θα στηρίξει στις εκλογές της Κυριακής…

Όταν ήδη έχει ωστόσο ξεκαθαρίσει την θέση της, εδώ και 3-4 μήνες, ότι με τίποτα δεν πρόκειται να στηρίξει τον συνδυασμό Τσέπελη και με ότι αυτό εκπροσωπεί και εκφράζει…

Αφήνοντας ωστόσο ελεύθερους τους ψηφοφόρους της να αποφασίσουν ελεύθερα…!

(Σ.Σ. Ειλικρινά, θα ήταν ποτέ δυνατόν η παράταξη Παπαχρόνη να στηρίξει Τσέπελη; Απορώ και που το σκέφτηκαν ορισμένοι!)

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ