ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Παροχή υπηρεσιών Κοινωνικής Φροντίδας και Αλληλεγγύης στους πολίτες από το Δήμο Ξάνθης

Λες κι ο Δήμος δεν έχει Δήμαρχο, δεν έχει γραμματέα, δεν έχει ειδικούς συμβούλους, δεν έχει (άλλους) αντιδημάρχους, αλλά υπάρχει μόνο…Φανουράκης! Ο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης κάνει ότι μπορεί σε κάθε περίπτωση, για να αποδείξει ότι «ένας  Φανουράκης, ίσον ένας… Δήμος Ξάνθης».
Το καταλάβαμε Μανώλη…μην μας  ταλαιπωρείς όμως άλλο! Γιατί ότι και να κάνεις, δεν παύεις να είσαι δυστυχώς ο Φανουράκης
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Την «Αδέσμευτη» δεν την ενδιαφέρουν τα κίνητρα του κυρίου Παπαχρόνη, τα σχέδια ή οι μπίζνες του για το Γηροκομείο Ξάνθης, αλλά και ο σύλλογος Αιμοδοτών που ο εν λόγω κύριος επίσης χρησιμοποιεί ως προσωπικό κίνητρο.

Επομένως αδίκως προσπαθεί να μας πείσει για οτιδήποτε…! Όπως έστρωσε λοιπόν, θα αναλάβει και το τίμημα…! Και αυτό ισχύει και για τους «6» συμβούλους του. Και ο κύριος λόγος φυσικά είναι ένας…

Βαρεθήκαμε άλλα να μας λέει το βράδυ, άλλα το πρωί και άλλα την…επόμενη μέρα!

…..

*Κι όσο για τα παιχνίδια του με τον κύριο Τσέπελη και τον κύριο Φανουράκη; Με αυτά θα πρέπει πρωτίστως να ασχοληθούν οι κύριοι Σάββας Μελισσόπουλος, Πασχάλης Λύρατζης, Γιώργος Χατζηθεοδώρου και φυσικά και ο πρώην δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος.

Εμείς είμαστε οι τελευταίοι που θα μπορούσαμε να υποκαταστήσουμε ρόλους από κάθε άποψη…

……

*Από το Δήμο Ξάνθης πήρα και φιλοξενώ το παρακάτω ενδιαφέρον δελτίο τύπου:

Ο Δήμος Ξάνθης στο πλαίσιο της απρόσκοπτης παροχής υπηρεσιών λόγω των   προληπτικών   μέτρων   για   την   προστασία   του   κοινωνικού   συνόλου   από   τη διάδοση του ιού COVID-19, ενημερώνει τους πολίτες της Ξάνθης ότι άμεσα μπορούν να καλούν στο: τηλέφωνο 2541066304 και

στο e-mail: mazisas   @   cityofxanthi   .  gr

από τις 07:30 έως 15:00 και να λαμβάνουν υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης όπως:

  1. Την καταγραφή τους σε περίπτωση που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν.
  2. Την καταγραφή τους ως άπορων και οικονομικά αδύναμων κατοίκων του δήμου που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν να εξυπηρετηθούν.
  3. Την εξυπηρέτηση για   θέματα   φαρμακευτικής   περίθαλψης   και  παροχής ειδών πρώτης ανάγκης για όσους    δεν μπορούν  ή  δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν.
  4. Την προσφορά φαρμακευτικής περίθαλψης (δωρεάν όπου προβλέπεται) και   ειδών   πρώτης   ανάγκης   στους   άπορους   και   οικονομικά   αδύναμους κατοίκους που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν να εξυπηρετηθούν.
  5. Την διεκπεραίωση αιτημάτων τους, όπως είναι η παραλαβή αιτήσεων – η παράδοση πιστοποιητικών και τα πάσης φύσεως πιστοποιητικά που εκδίδονται μέσω ΚΕΠ.

Μείνε  σπίτι

Επικοινώνησε

Είμαστε εδώ, για σένα .

Γραφείο Τύπου Δήμου Ξάνθης»

-Δεν θα είμαι φυσικά αρνητικός στην παραπάνω πρωτοβουλία, ωστόσο αυτή θα φανεί στη ΠΡΑΞΗ αν θα πετύχει ή όχι! Οπότε ας περιμένουμε λίγο όλοι μας…

…..

*Όταν χρειάζεται να μείνεις στο σπίτι μπορείς να σκαρφιστείς διάφορα πράγματα για να περάσει η ώρα ευχάριστα.

Έτσι και σύμφωνα με το xanthidaily.gr, «λόγω της κατάστασης που επικρατεί σε ολόκληρη την Ελλάδα και ότι τα σχολεία είναι κλειστά δύο αδερφάκια στη Ξάνθη, ο 6χρονος Θανάσης και η 4χρονη Δήμητρα, έφτιαξαν ένα πανό με τίτλο «Μένουμε Σπίτι» και το κρέμασαν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους έτσι ώστε όσοι ακόμα δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να μείνουνε σπίτι και γυρνάνε ακόμα έξω άσκοπα να βλέπουνε το πανό και να τους το υπενθυμίζει.

Πολλές φορές τα μικρά παιδιά είναι πολύ πιο συνειδητοποιημένα από τους μεγάλους!!!

!!!ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!!!»

….

*Επιμένει η Νόμιμη Mουφτεία Ξάνθης: Δεν επιτρέπονται μαζικές προσευχές στα Τεμένη, το ερώτημα όμως είναι…

-Θα πειθαρχήσουν οι «πιστοί»  του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ ή θα κάνουν του κεφαλιού τους; Θα φανεί αύριο Παρασκευή…

…..

*Αναφέρει λοιπόν στο μήνυμά του ο Νόμιμος  Μουφτής Ξάνθης κ.Μπιλάλ….

«Σε συνέχεια των προληπτικών μέτρων που εξήγγειλε η Πολιτεία εναντίον της εξάπλωσης του κορονοϊού και σύμφωνα με την 2867/Υ1/16-3-2020 Κ.Υ.Α. ανακοινώνουμε στους μουσουλμάνους συμπολίτες μας ότι, από 16-3-2020 εως 30-3-2020 δεν επιτρέπονται οι μαζικές προσευχές στα Ιερά  Τεμένη μας, καθώς και σε όλους τους χώρους που τελούνται θρησκευτικές δραστηριότητες.»

-Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την υγεία του κόσμου! Η θέση της «Αδέσμευτης».

…..

*O Βουλευτής Ξάνθης Μπουρχάν Μπαράν με ανακοίνωση του μας ενημερώνει ότι αναστέλλει την λειτουργία των πολιτικών του γραφείων (Ξάνθης και Αθήνας) μέχρι νεοτέρας λόγω κορωνοϊου. Αναλυτικά:
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι – λόγω των δραματικών εξελίξεων της εξάπλωσης του Κορωνοϊού και με αίσθημα ευθύνης απέναντί σας- αναστέλλουμε  την λειτουργία των πολιτικών μου γραφείων (Ξάνθης και Αθήνας) μέχρι νεοτέρας.
Συνεχίζουμε να είμαστε κοντά σας, όταν παραστεί η ανάγκη, μέσω των παρακάτω τηλεφωνικών μας γραμμών:
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 25410-84542, 210-3219434
T
ώρα το μήνυμα είναι ένα: Μένουμε σπίτι.
Να περιορίσουμε τις μετακινήσεις και τις επαφές μας. Ας διδαχθούμε από την Ιταλία.
Να τηρήσουμε τα  μέτρα προστασίας μας για  να αποφύγουμε τις συνέπειες.
Ως βουλευτής σας και υπεύθυνος στα θέματα υγείας θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις.

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ