ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Μουφτής Ξάνθης: Ολοι οι βουλευτές ανεξαρτήτως θρησκεύματος εκφράζουν τον λαό του τόπου μας και πρέπει να εργαστούν για την Ξάνθη

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Πάνο Παπαδόπουλο και αυτά που είπε στην «Ανοιχτή γραμμή». Δηλαδή περιποιεί για τον βουλευτή Ξάνθης Σπύρο Τσιλιγγίρη να τον εμφανίζουν…Τσέπελη της Βουλής οι στενοί συνεργάτες και υποστηριχτές του; Του αρέσει του Σπύρου αυτό;
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Μην αποκλείετε καθόλου ο πρώην Υπουργός Αλέξανδρος Κοντός να αναλάβει εκ νέου το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αν δεν τα πάει καλά ο Βορίδης με τον πρώτο ανασχηματισμό, ως εξωκοινοβουλευτικός Υπουργός…

Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι! Και θυμηθείτε με.….Στην πολιτική ποτέ μην πεις άλλωστε ποτέ…

…..

*Με μήνυμα που έστειλε στα ΜΜΕ ο Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης (με το ψηφοδέλτιο Τοψίδη) Οδυσσέας Βουρβουκέλης, συνεχάρη χθες τους τρεις νέους βουλευτές του Νομού Ξάνθης αναφέροντας τα παρακάτω:

«Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στους βουλευτές, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, Σπύρο Τσιλιγγίρη και Μπαράν Μπουρχάν, που επελέγησαν από τους πολίτες του νομού Ξάνθης στις πρόσφατες εθνικές εκλογές.

Εύχομαι και ελπίζω πως η εμπιστοσύνη που έδωσαν οι Ξανθιώτες πολίτες θα επιστρέψει σε αυτούς με έργο, υπευθυνότητα και φροντίδα για τα κρίσιμα προβλήματα της περιοχής μας εντός και εκτός του Κοινοβουλίου.

Το περιφερειακό συμβούλιο θα είναι εκεί, αρωγός στις προσπάθειες  και θα αναμένει τη συνεργασία των τριών βουλευτών του νομού μας, αλλά και των υπολοίπων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

Βουρβουκελης Οδυσσέας

Περιφερειακος σύμβουλος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ»

……..

*Επίσης ο Σοφολογιότατος Τοποτηρητής Μουφτείας Ξάνθης Μπιλάλ Καραχαλήλ συγχαίρει θερμά όλους τους υποψήφιους βουλευτές της Εκλογικής Περιφέρειας Ξάνθης που εκλέχθηκαν με τα κόμματα που τους υποστήριζαν.

Ειδικότερα στον κ. Ζεϊμπέκ Χουσεΐν και στον κ. Μπαράν Μπουρχάν εύχεται ολόψυχα να επιτύχουν στο δύσκολο έργο που έχουν να επιτελέσουν στη Βουλή των Ελλήνων.

Είναι πεποίθηση μας ότι όλοι οι βουλευτές ανεξαρτήτως θρησκεύματος εκφράζουν τον λαό του τόπου μας και πρέπει να εργαστούν για την Ξάνθη χωρίς διακρίσεις και κυρίως υπηρετώντας το αρμονικό μοντέλο συμβίωσης που βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό.

Στους μουσουλμάνους υποψήφιους που δεν εκλέχθηκαν, όπως ο κ. Χατζημεμίς Τουρκές, η κα. Αλέβ Σιαμπάνογλου, η κα. Σαφέρ Ογλού Νεριμάν, ο κ. Χατζόγλου Μουράτ, ο κ. Μηλιαζήμ Τζεμαλή και ο κ. Κόσογλου Μουζαφέρ τους ευχόμαστε υπομονή και να γνωρίζουν ότι οι πολίτες δεν ξεχνούν αυτούς που ενδιαφέρονται για τα προβλήματά τους.

Έδωσαν έναν αγώνα για έναν καλό σκοπό και αυτό ήταν προς τιμήν τους.

Μουφτεία Ξάνθης​.

…….

*Τέλος η  Πρόεδρος κ. Τσιακίρογλου Μαίρη και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΒΕ Νομού Ξάνθης, συγχαίρουν τους νεοεκλεγμένους Βουλευτές της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης κ. Τσιλιγγίρη Σπύρο, κ. Χουσεΐν Ζειμπέκ, κ. Μπαράν Μπουρχάν για την εκλογή τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Η Ομοσπονδία Ξάνθης επιθυμεί να είναι αρωγός και συνεργάτης στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας, προς όφελος της Ξάνθης αλλά και των πολιτών. Ως παραγωγικός φορέας, ελπίζουμε να δουλέψουμε όλοι μαζί για να δοθούν λύσεις στα προβλήματα των επαγγελματιών, μικρομεσαίων , αυτοαπασχολούμενων.

Καλή επιτυχία στο έργο σας!

*Στο εισαγγελέα οδηγήθηκε χθες ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας και πρώτος σε σταυρούς του κόμματος «Ελληνική Λύση» Θανάσης Νασίκας, μετά από μήνυση του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Βελόπουλου για απειλή και συκοφαντική δυσφήμιση.

Σημειώνεται πως ο κ. Νασίκας είχε προχωρήσει σε σκληρές δηλώσεις, μετά την επιλογή του κ. Βελόπουλου να κρατήσει την έδρα στη Λάρισα.

Ειδικότερα, ο κ. Νασίκας είχε προχωρήσει σε μία σκληρή δήλωση, χαρακτηρίζοντας τον κ. Βελόπουλο «άφιλο και ανέντιμο», ενώ σημείωνε επίσης ότι μέχρι την τελευταία στιγμή είχε τη διαβεβαίωση πως δεν θα κρατούσε την έδρα της Λάρισας.

Οι δηλώσεις του κ. Νασίκα προκάλεσαν την αντίδραση του κ. Βελόπουλου, με αποτέλεσμα ο πρώην δήμαρχος Τυρνάβου να οδηγηθεί στο αυτόφωρο με τις κατηγορίες της απειλής και της συκοφαντικής δυσφήμησης.

Μάλιστα, με τις ίδιες κατηγορίες φέρεται να βαρύνεται και ο γιος του Θανάση Νασίκα.

…..

*Ποιος είναι ο Θανάσης Νασίκας.

Σίγουρα οι παλιοί θα θυμούνται τον «γαλάζιο» Θανάση Νασίκα, ως τον αγροτοσυνδικαλιστή που είχε ταυτιστεί με τα μπλόκα της δεκαετίας του 1990.

Ο κ. Νασίκας επανέρχεται στο προσκήνιο μέσα από την πολιτική του κόντρα με τον Κυριάκο Βελόπουλο η οποία, όπως φαίνεται, θα οδηγηθεί στα δικαστήρια.

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ