ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Με “τσαμπουκά” και θράσος ο Τσέπελης ζήτησε από τον Μέτιο να τηρηθεί το πρωτόκολλο και να καθίσει στην πρώτη σειρά στην ορκομωσία του Περιφερειακού Συμβουλίου

Δικαίωμα των εκλεγέντων Δημάρχων είναι με ποιους θα συνεργαστούν και με ποιους θα διανύσουν παράλληλα την 4ετια τους, αφού η έγκριση του τεχνικού προγράμματος, ο απολογισμός και προγραμματισμός, απαιτούν και πλειοψηφία από το σώμα του δημοτικού συμβουλίου. Ο χρόνος λοιπόν θα αποδείξει και πόσο πετυχημένες θα είναι αυτές οι συνεργασίες…
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Θα απουσιάζει την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου από το Δημαρχείο Ξάνθης ο νέος Δήμαρχος Εμμανουήλ Τσέπελης, προκειμένου να συμμετάσχει και αυτός στη συνάντηση των νέων Δημάρχων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

-Συμβουλή της στήλης. Να βάλει κι ένα «μάτι» μη τον …ματιάσουν…! Ούτε στον ύπνο του και με τα προσόντα που διαθέτει μάλιστα, θα φαντάζονταν κι ο ίδιος τέτοια μεγαλεία!!!

…..

*Για να είμαι πάντως ειλικρινής, το έδειξε με την πρώτο το «πολιτικό» του θράσος και τσαμπουκά ο κύριος Τσέπελης, αφού στην ορκωμοσία του Χρήστου Μέτιου με περισσό θάρρος του διατύπωσε το παράπονο, πως είναι δυνατόν ένας Δήμαρχος σαν κι αυτόν να κάθεται στη δεύτερη θέση των επισήμων, ζητώντας από δω και πέρα να τηρείται το πρωτόκολλο!

Μέτιο μη σε ξαναδώ να κάνεις εκδήλωση και να μην τηρείται το πρωτόκολλο. Πρώτη σειρά θέλουμε να βλέπουμε πλέον τον Δήμαρχός μας.

(Σ.Σ. Τι δύναμη τελικά έχουν τα Κιμμέρια, ο Ψευτομουφτής και το DEB….Υποκλίνομαι ειλικρινά)

….

*Και η σημερινή μου αποκάλυψη. Ο Λεβέντ τελικά θα είναι ο νέος Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας, Κιμμερίων και Ευμοίρου κι όχι ο Σιαμπάν Μπαντάκ που κατά πάσα πιθανότητα πάει στην καθαριότητα.

Κι αυτός από τα χαμηλά στα ψηλά και κάθε μήνα θα εισπράττει και την υψηλή αντιμισθία του αντιδήμαρχου.

….

*Θέλετε άλλη αποκλειστική είδηση; Ο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης δεν θα κάθεται να υποδέχεται τον κόσμο στο γραφείο του Κυριάκου Παπαδόπουλου αλλά στο γραφείο του Γιώργου Γκοδοσίδη, η θέση του οποίου καταργείται.

Δηλαδή κάποιος που θα μπαίνει από δω και πέρα στο δημαρχείο, τον πρώτο που θα βλέπει θα είναι ο Μανώλης Φανουράκης.

….

*Κι όσο για το γραφείο του πρώην Αντ’ αυτού αντιδήμαρχου Ξάνθης Κυριάκου Παπαδόπουλου. Σε αυτό θα κάθεται πλέον και θα υποδέχεται τον κόσμο ο νέος αντιδήμαρχος αθλητισμού, Τουρισμού και Πολιτισμού κ. καφεπώλης Σουά Μπεκίρογλου.

Φαντάζομαι πάντως ότι στα θέματα Τουρισμού θα σπεύσει τάχιστα να τον ενημερώσει ο κύριος Απόστολος Αγκόρτσας.

…..

*Στο μεταξύ χθες με ένα απλό και ανθρώπινο μήνυμα, ο απερχόμενος γενικός γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Γιώργος Γκοδοσίδης, ανέφερε τα παρακάτω:

«Με αφορμή την ολοκλήρωση της θητείας μου στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Ξάνθης, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου, σε όλο το προσωπικό του Δήμου για την αγαστή και εξαίρετη συνεργασία. Θεωρώντας τον εαυτό μου ιδιαίτερα ευτυχή για τη δυνατότητα αυτή, θέλω να διαβεβαιώσω ότι κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια για την εκπλήρωση των καθηκόντων μου, με απώτερο  σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητας  και της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες και τα Μ.Μ.Ε για την άψογη

συνεργασία.

Εκφράζω τον  σεβασμό  και την βαθύτατη εκτίμηση μου.

Ο Γ. Γραμματέας Δήμου Ξάνθης

Γεώργιος Γκοδοσίδης»

-Πάντα λιτός, απλός και ανθρώπινος.

……

*Και κλείνω τη στήλη με μια σημαντική είδηση. Ενισχύεται με επιπλέον προσωπικό η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ξάνθης, χάρις στον απερχόμενο Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο που το τελευταίο δίμηνο έχει εκπλήξει τους πάντες με την δουλειά και τα έργα του.

Αναλυτικότερα:

Υπογράφτηκαν στις 30 Αυγούστου 2019 από τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο οι 25 από τις 33 αποφάσεις διορισμού μόνιμου προσωπικού στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ξάνθης. Οι συγκεκριμένες θέσεις στελεχώνονται έπειτα από τη σχετική προκύρηξη του ΑΣΕΠ.

Η υπηρεσία ενισχύεται σήμερα με τις εξής ειδικότητες: 20 ΥΕ Εργάτων Καθαριότητας, 1 ΔΕ Ηλεκτρολόγων, 1 ΥΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων και 3 ΔΕ Οδηγών. Τέλος, εκκρεμούν ακόμη 8 αποφάσεις διορισμού, για τις οποίες αναμένεται η σύμφωνη γνώμη από τον ΑΣΕΠ σχετικά με τον έλεγχο προσκομισθέντων δικαιολογητικών των υποψηφίων.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης

Χαράλαμπος Αθ. Δημαρχόπουλος

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ