Αποκλειστικές πληροφορίες μου από τον Εισαγγελέα Ξάνθης λένε ότι «καμιά μήνυση ή μηνυτήρια αναφορά κατά του Δήμαρχου Τσέπελη, δεν πήγε στο αρχείο….». Τις δημοσιεύω με αφορμή αυτά που διαδίδουν κύκλοι του Δημάρχου Ξάνθης, προφανώς θέλοντας να κάνουν επίδειξη ισχύος. Άλλωστε κάποτε και οι πανδημίες τελειώνουν! Και μαζί και οι «ασυλίας» των αυτοδιοικούντων….
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Με τίτλο «ΔΡΟΣΕΡΟ-ΞΑΝΘΗΣ. Διατάραξη κοινής ησυχίας, απαιτούμε εισαγγελική παρέμβαση» 479 Ξανθιώτες θέτουν εκ νέου θέμα ηχορύπανσης στο γνωστό οικισμό!!! Κάτι που ξεκίνησε τουλάχιστον 13 μήνες πριν.
Για να είμαι ειλικρινής οι πολίτες της Ξάνθης, δεν είναι η πρώτη φορά που αντιδρούν στην ηχορύπανση και στη συνεχιζόμενη ταλαιπωρία της πόλης από το «κρατίδιο» του Δροσερού αφού κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια!!
Μάλιστα αναγνώστης μου έστειλε και το σχετικό κείμενο που είχαν υπογράψει 479 συμπολίτες μας, τον ΙΟΥΛΙΟ του 2020, απαιτώντας ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Εισαγγελέα!!! Αλλά ουδείς γνωρίζει τι έγινε στη συνέχεια κι αν υπήρξε οποιαδήποτε παρέμβαση από Εισαγγελέα της Ξάνθης.
…..
*Τι κατήγγειλαν λοιπόν οι Ξανθιώτες τον Ιούλιο 2020:
«Αγαπητοί συμπολίτες της Ξάνθης και ιδιαίτερα οι πολίτες που κατοικείτε κοντά στον οικισμό του Δροσερού Ξάνθης και σας ενοχλεί η ηχορύπανση, ψηφίστε αυτό το ψήφισμα ώστε να μπορέσει ο εισαγγελέας να κινηθεί νομικά.
Επικοινωνήσαμε με ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ του ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΞΑΝΘΗΣ και μας είπε ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι και ότι πρέπει να μαζέψουμε υπογραφές και να πάμε στον εισαγγελέα.
Υπενθυμίζουμε ότι από την 1η Οκτωβρίου, οι ώρες κοινής ησυχίας αφορούν τα χρονικά διαστήματα: Από 15.30 έως 17.30 και από 22.00 έως 7.30. Ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες από την 1η Απριλίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου, οι ώρες κοινής ησυχίας είναι από 15.00 έως 17.30 από 23.00 έως 7.00.
Με την αλλαγή του Ποινικού Κώδικα, απαιτούμε η Αστυνομία επιτέλους να αναλάβει δράση και να αντιμετωπίσει την ανυπόφορη κατάσταση που δημιουργείται, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες με τα ατελείωτα ολονύκτια γαμήλια γλέντια στο Δροσερό Ξάνθης που κρατούν ξάγρυπνη όλη την πόλη!»
……
*ΞΑΓΡΥΠΝΗ η πόλη της Ξάνθης τον Ιούλιο 2020 και …..ΞΑΓΡΥΠΝΗ και τον Αύγουστο 2021.
Με τον Δήμαρχο Τσέπελη, τον αντιδήμαρχο Μανώλη Φανουράκη και την γραμματέα μάλιστα εν μέσω τρομερού συνωστισμού, πρώτο….τραπέζι πίστα στο γαμήλιο γλέντι του Δροσερού!
….
*Η είδηση; Εκείνη λοιπόν η πρωτοβουλία των πολιτών, μετά το 3ημερο των γλεντιών του Φερτούν, συνεχίστηκε πιο έντονα αυτές τις μέρες καθώς οι αρχικές υπογραφές από των 288 υπογραφών, αυξήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ στις 479!!!!!
Μέσα σε λίγες μέρες….
Δείτε την πρώτη ανάρτηση την περασμένη Παρασκευή και δείτε και τη χθεσινή που αλιεύσαμε από την σελίδα AVAAZ,org ΨΗΣΙΜΑΤΑ πολιτών.
…..

*Αλλάζω θέμα. Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ του ΕΒΕ Ξάνθης για τις Γιορτές Π. Πόλης 2021 λόγω κορονοϊού!!!
Τα παραπάνω αποφάσισε χθες το Δ.Σ. του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ Ξάνθης, αναφέροντας στην ανακοίνωσή του, τα παρακάτω:
«Λαμβάνοντας υπόψη τα μέχρι στιγμής υγειονομικά πρωτόκολλα τόσο για τις εκθέσεις σε κλειστούς όσο και σε υπαίθριους χώρους, τη μεγάλη ανησυχία των εκθετών μας για τους κανόνες που θα ισχύσουν κατά την περίοδο που έχει προγραμματιστεί να γίνει η Έκθεση «Ξάνθη 2021», το γεγονός ότι οι φετινές Γιορτές Παλιάς Πόλης θα διεξαχθούν υπό προϋποθέσεις αυστηρών μέτρων και προκειμένου να διασφαλίσουμε την υγεία των εκθετών αλλά και των επισκεπτών που θα εισρεύσουν στην Έκθεση, με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνουμε την αναβολή της Έκθεσης «Ξάνθη 2021».
Δεσμευόμαστε ότι με την πρώτη ευκαιρία και εφόσον υπάρξει υγειονομική κανονικότητα στην περιοχή μας, θα πραγματοποιήσουμε την Έκθεση, είτε σε υπαίθριο είτε σε κλειστό χώρο (Αμοιρίδειο).
Ευχαριστούμε θερμά: το Δήμο Ξάνθης που ως συνδιοργανωτής «αγκάλιασε» την πρωτοβουλία μας, την Π.Ε. Ξάνθης για την προσπάθεια να ενισχύσει την Έκθεση, την εταιρεία ΔΕΔΑ Α.Ε. που μας εμπιστεύθηκε ως Μέγας Χορηγός και τη ΣΕΚΕ Α.Ε. για τη μεγάλη στήριξη που μας προσέφερε από την πρώτη στιγμή. Φυσικά ευχαριστούμε όλους αυτούς που δήλωσαν συμμετοχή στην Έκθεσή μας.
Τέλος, ενημερώνουμε τους εκθέτες ότι μπορούν στις εργάσιμες ημέρες και ώρες να παραλάβουν από το Επιμελητήριο (κα. Δέσποινα Σιαμίδου), τις προκαταβολές που πλήρωσαν για τα περίπτερα τους.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ»
….
*Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την διευθύντρια της «Α» Σοφία Γκούρτσα για την Πυροσβεστική που μας βοήθησε το βράδυ της Κυριακής στον απεγκλωβισμό της Μπέλας μας.
….

*Κυριολεκτικά βρήκαμε λοιπόν τον… «μπελά» μας, όταν ξαφνικά η Μπέλα είχε «εξαφανιστεί», γιατί είχε εγκλωβιστεί στο χώρο που βλέπετε. Ενημερώσαμε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης και ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Ιορδάνη που κατάφερε να την «ξετρυπώσει» και να την απεγκλωβίσει.
Η φωτογραφία με την Μπέλα στο χώρο που εγκλωβίστηκε!!!!
Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ





