ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Καλά που είναι και οι…. παρελάσεις και βλέπουμε τους βουλευτές του Νομού Ξάνθης! Και κυρίως τον κύριο Σπύρο Τσιλιγγίρη…!

Εδώ κοτζάμ Αμερική και τον ψάχνουν οι υπηρεσίες τον Τράμπ για να διαπιστώσουν τι «δοσοληψίες» είχε με τους Ρώσους και κάποια ξένα κράτη και τον στήριξαν ως Πρόεδρο. Και στη Ξάνθη δεν μπορούν να ερευνήσουν για τι σχέσεις κάποιων πολιτικών με το Τουρκικό Προξενείο, τον Ψευτομουφτή Ξάνθης και το DEB; Κύριε Πρωθυπουργέ…
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Καλά που είναι οι παρελάσεις και “βλέπουμε” και τους… βουλευτές του Νομού μας!

Και επί της ουσίας. Με επισημότητα αλλά και πολύ καλό καιρό, λιγότερο όμως κόσμο από την παρέλαση της 4ης Οκτωβρίου με τους Εύζωνες, γιορτάστηκε και στη Ξάνθη η επέτειος της Εθνικής γιορτής της 28ης Οκτωβρίου.

….

*Μάλιστα μετά τη δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό της Του Θεού Σοφίας πραγματοποιήθηκε και δεξίωση στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκου Ευφραιμίδη αλλά και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Όπου και οι Ανάπηροι και Ήρωες του πολέμου κατέθεσαν τελευταίοι το στεφάνι τους…γιατί έπρεπε να προηγηθούν ένα σωρό άσχετοι!

Γεγονός που εξόργισε και τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιο Μωραίτη που έστειλε μάλιστα και άρθρο στον Τοπικό τύπο, με τίτλο, «Η αλήθεια, η υποκρισία, η πραγματικότητα και η γενναιότητα των πιλότων μας», που σχολιάζει κυρίως το πρωτόκολλο του κυρίου Παυλόπουλου ως Υπουργού  Εσωτερικών το 2006 στην Κυβέρνηση Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Ακολούθησε δεξίωση στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης και η καθιερωμένη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση

….

*Η είδηση; Την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις εκπροσώπησε ο βουλευτής Ξάνθης της ΝΔ Σπύρος Τσιλιγγίρη που ήδη σε αυτούς τους 4-5 πρώτους μήνες της θητείας του, όχι μόνο δεν έχει κάνει τίποτα, αλλά δεν βγάζει…άχνα και για το τίποτα!

(σ.σ. Καλά που έγιναν δηλαδή οι δυο παρελάσεις…Αυτή της 4ης Οκτωβρίου και αυτή της 28ης Οκτωβρίου  … και “ανακαλύψαμε” την παρουσία του!)

…………

*Την ίδια ώρα…Την παρέλαση στη Σμίνθη για την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου παρακολούθησε ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, κάνοντας την παρακάτω δήλωση με ανάρτησή του στο fb:

….

«Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση παρακολούθησα σήμερα τις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική επέτειο στην Σμινθη .

Οι Έλληνες Μουσουλμάνοι έστειλαν το δικό τους μήνυμα ενότητας, πίστης κα αγάπης για την Πατρίδα.

Αυτό συνηγορεί και η αθρόα συμμετοχή των κατοίκων στα δρώμενα».

-Λέτε τυχαία ο Σπύρος Τσιλιγγίρης να τρέμει τόσο πολύ τον Κώστα Ζαγναφέρη, φοβούμενος την έντονη πολιτική και σοβαρή πολιτική του προσωπικότητα και παρουσία;

………

*Καλό νέο αλλά για τους Κομοτηναίους, αφού η Ξάνθη ζει τις πλέον μαύρες της ώρες με τους κοινοβουλευτικούς της εκπροσώπους….

(Σ.Σ. Άλλωστε είναι και η πρώτη φορά στην ιστορία της που το 30% της μειονότητας κατάφερε να εκλέξει δυο μειονοτικούς βουλευτές κι έναν Χριστιανό βουλευτή στο Νομό  Ξάνθης…)

….

*Κι έχουμε λοιπόν και λέμε…Τη Σχολή Αστυνομίας Κομοτηνής επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και Πρόεδρος της Επιτροπής Συντάγματος Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης προκειμένου να υποδεχθεί τους 1000 Ειδικούς Φρουρούς που εκπαιδεύονται ήδη στην πόλη.

Ο Βουλευτής Ροδόπης ευχαρίστησε τον Υπουργό κ. Χρυσοχοΐδη για την ανταπόκριση στο αίτημα του και το ενδιαφέρον του για την περιοχή.

Τον Ευριπίδη Στυλιανίδη ευχαρίστησαν για τη συμβολή του να αποκατασταθεί ταχύτατα η Σχολή και να φιλοξενήσει τα 1000 νέα στελέχη ο Στρατηγός κ. Τζουβάνας, ο Διοικητής Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων Δεμερτζίδης Πέτρος καθώς και ο Αρχηγός των Δοκίμων.

…..

*Συνομιλώντας με τους εκπαιδευόμενους ο Πρώην Υπουργός τόνισε τη σημασία που έχει η παρουσία τους, τόσο για το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων όσο και για την τόνωση της τοπικής αγοράς. «Να βγείτε στη πόλη για να την γνωρίσετε. Να φύγετε από δω στα πόστα σας με τις καλύτερες αναμνήσεις και να θυμάστε ότι όποιος έχει πάρει γεύση από την ακριτική Θράκη νιώθει δύο φορές Έλληνας…»

….

*Να σημειωθεί ότι εξαιτίας της αποκατάστασης των υποδομών η Σχολή της Κομοτηνής αμέσως μετά τους Ειδικούς φρουρούς θα φιλοξενήσει 200 νέους δόκιμους Αστυφύλακες.

Κι όσο για την Αστυνομική Σχολή Ξάνθης; Οριστικά δεν πρόκειται να ξανοίξει….αφού μεταφέρθηκαν και τα έπιπλά της ακόμη στην Αστυνομική Σχολή Κομοτηνής!

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ