ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης εγκατέστησε στον Λειβαδίτη ιστό με την γαλανόλευκη

Ο κύριος Μανώλης Τσέπελης διαδίδει δεξιά και αριστερά ότι έχει ήδη στο τσεπάκι του την ανεξαρτητοποίηση 4-5 δημοτικών συμβούλων άλλων παρατάξεων, αλλά τις αποφάσεις του για συνεργασία θα τις πάρει από το…2020 και μετά! Θα προλάβει;
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα «πόθεν έσχες» των πολιτικών για τα έτη 2016, 2017, 2018. Οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης θα παραμείνουν στο site της Βουλής για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η θητεία των υπόχρεων, πλέον τριών ετών από τη λήξη αυτής.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα που δημοσιοποιήθηκαν είναι εκείνο του Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του, αλλά και εκείνο του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και της συντρόφου του Μπέττυς Μπαζιάνα.

…..

*Αναλυτικά:

Για το 2018 (χρήση 2017) ο Αλέξης Τσίπρας δηλώνει εισοδήματα 33.412,77, ενώ η σύζυγός του Μπέττυ 19.820. Δεν έχουν μετοχές ή ομόλογα. Η κυρία Μπαζιάνα διαθέτει από το 2003 μια θυρίδα.

Αναφορικά με τις καταθέσεις τους, ο κ. Τσίπρας έχει συνολικού ύψους 51.052,5 ευρώ 12.318,91 ευρώ. Στο όνομα του γιου τους Φοίβου-Παύλου υπάρχει λογαριασμός με ποσό 25.463 ευρώ.

Δηλώνουν ένα ακίνητο κι ένα οικόπεδο και τα δύο από γονική παροχή. Επίσης, ο κ. Τσίπρας δηλώνει μια μηχανή και ένα αυτοκίνητο η σύζυγός του.

………

*Σύμφωνα με το «πόθεν έσχες» του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, το καθαρό εισόδημά του είναι 35.964,24 ευρώ, ενώ η σύζυγός του 41.030,76 ευρώ. Επίσης έχει εισόδημα από αγροτική επιχειρηματική δραστηριότητα 1.785,61 ευρώ, 6,02 ευρώ από μερίσματα και 3.312,59 ευρώ από άλλες πηγές.

Διατηρεί, επίσης, μετοχές στον «Κήρυκα Χανίων», ενώ το 2015 τα εισοδήματα του ανέρχονταν σε περίπου 76.000 ευρώ (74.418 ευρώ από βουλευτική αποζημίωση και 2.109 ευρώ από ενισχύσεις.

Το χαρτοφυλάκιο του κ. Μητσοτάκη περιελάμβανε μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων της BNB με αξία κτήσης 38.000 ευρώ.

Έχει 10 τραπεζικές καταθέσεις στην Ελλάδα με το ύψος των χρημάτων να ανέρχονταν σε 5.500 ευρώ και 550 δολάρια ΗΠΑ και έναν μηδενικό λογαριασμό σε κατάστημα της ΕτΕ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Επίσης, έχει την κατοχή ή μερίδια σε 18 ακίνητα μεταξύ των οποίων μονοκατοικία 733 τ.μ. στα Χανιά και καλλιέργειες σε Χανιά και Κυκλάδες.

….

*Η Μαρέβα Γκραμπόβσκι δηλώνει έσοδα από ακίνητα 48.300 ευρώ. Η σύζυγός του εμφανίζει συμμετοχές σε 9 ακίνητα μεταξύ των οποίων μονοκατοικία 520 τ.μ. στο Ηνωμένο Βασίλειο σε οικόπεδο 2 στρεμμάτων το οποίο προήλθε από κληρονομιά. Διαθέτει ΙΧ 1.400 κ.ε και φορτηγό 2.500 κ.ε. για τις αγροτικές εργασίες.

Η σύζυγός του έχει στην κατοχή της 2 ΙΧ 1.600 κ.ε. και 2.500 κ.ε.

…..

*Την Τετάρτη  25/9/19 αντιπροσωπεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης με επικεφαλής τον Επιπυραγό Ανδριώτη Τζανή , επισκέφτηκε το ορεινό χωριό Λειβαδίτη του Νομού Ξάνθης.

Το συγκεκριμένο χωριό είναι ένα ακριτικό χωριό του Νομού Ξάνθης με ελάχιστους κατοίκους. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της αποστολής του Πυροσβεστικού Σώματος, που δεν ανάγεται μόνο στην  πρόληψη και την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών μέσα από  την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, αλλά και της κοινωνικής προσφοράς του Πυροσβεστικού Σώματος  σε μια προσπάθεια εμπέδωσης συνεργασίας πολιτών και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Στην υλοποίηση αυτής της προσπάθειας δηλαδή της κοινωνικής συνεισφοράς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης, η αντιπροσωπεία της Υπηρεσίας μετέφερε και εγκατέστησε σε χώρο του χωριού ιστό με την γαλανόλευκη να κυματίζει, μια χειρονομία ιδιαίτερα συμβολική και σημαντική.

….

* «Η υποδοχή αλλά και η αποδοχή της επίσκεψης από τους ελάχιστους κατοίκους ήταν εντυπωσιακή , ο δε πρόεδρος του Καριόφυτου Διαμαντής Σερεφιάς ο οποίος ήταν παρόν στην όλη επιχείρηση της εγκατάστασης του ιστού με την σημαία, βοήθησε και στήριξε την όλη προσπάθεια. Για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε το πνεύμα συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί», αναφέρει το δελτίο τύπου της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Ξάνθης. .

…….

*Που τον χάνεις, που τον βρίσκεις τον Σταύρο Καρυπίδη; Να «τρέχει» πίσω από τον Τσέπελη…!

Ο «διαμορφωτής» κοινής γνώμης, έχει «επενδύσει» πολλά στον νέο Δήμαρχο, τον οποίο κυριολεκτικά ακολουθεί κατά βήμα…

Αλήθεια…αυτό που λέει ότι «το πολύ το κυρ Ελέησον το βαριέται κι ο παπάς» δεν τους λέει  τίποτα;

……

*Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται για συνδικαλιστικούς λόγους από την Τετάρτη ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ Πασχάλης Λύρατζης.

Πάντως θα είναι κανονικά παρών στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης και έχω απορία και γι’ αυτόν αλλά και για τον Καφετζή, αν θα ψηφίσουν όχι τον γιατρό σήμερα για τη ΔΕΥΑΞ αλλά και τον κύριο  Μούρκα..

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ