ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Για συνεργασία με τον Τσέπελη μίλησε ο επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες για την Ξάνθη» Γιώργος Χατζηθεοδώρου

«Πρόθυμοι» να συνδράμουν στους 21 που χρειάζεται ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, φαίνονται τουλάχιστον τρεις αντίπαλοι συνδυασμοί (Γ. Χατζηθεοδώρου), Μελισσόπουλος και Παπαχρόνης. Οπότε γιατί να συνεργαστούν και με τον Λύρατζη;
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Τελικά δεν εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης με το συνδυασμό του Παπαχρόνη ο Στέλιος Αρσενίου, αφού τον έφαγαν στη…στροφή και βγήκε 9ος με 272 ψήφους!

Ποιοι βγήκαν πρώτοι; Μα οι δυο γιατροί και το στενό επιτελείο του Παπαχρόνη. (Σ.Σ. Τι περιμένατε; Να βγάλει 5άδα ή 6άδα και να μην τους ελέγχει;)

….

*Αναλυτικά εκλέχθηκαν με το ψηφοδέλτιο του Παπαχρόνη οι παρακάτω:

1.ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Επικεφαλής συνδυασμού)

  1. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 994
  2. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ 583
  3. ΣΠΑΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 535
  4. ΔΙΑΦΩΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 384
  5. ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΑΦΕΝΤΟΥΛΗΣ 303

….

*Και οι αναπληρωματικοί:

  1. ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ 290
  2. ΝΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 289
  3. ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 275
  4. ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ 272

11. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ 264

  1. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 228

…………

*Αποκλειστικό 2. Ο πρώτος που με την…πρώτη, έσπευσε να μιλήσει για συνεργασία με τον Τσέπελη ήταν ο επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες για την Ξάνθη» Γιώργος Χατζηθεοδώρου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Γιώργος Χατζηθεοδώρου συναντήθηκε με τους δυο εκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του Αρριάνα Παπαϊωάννου και Νίκο Ανταμπούφη και ιδού και η ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες το μεσημέρι:

Πολίτες για την Ξάνθη

Στην πολιτική έχει μεγάλη σημασία να ξέρεις να κερδίζεις αλλά να ξέρεις και να χάνεις. Και σημασία έχει να μπορείς να σηκώνεσαι, να συνεχίζεις μέσα από τις δύσκολες συνθήκες για το κοινό καλό.

Συγχαρητήρια στον νέο Δήμαρχο Ξάνθης, κ. Μανώλη Τσέπελη.

Η επόμενη τετραετία βάσει και του νέου εκλογικού συστήματος που εφαρμόστηκε, προβλέπει τη συνεννόηση την προγραμματική και πολιτική σύγκλιση στα δημοτικά συμβούλια. Οι πολιτικές αντιπαραθέσεις είναι γνωστές, όπως και οι αντιθέσεις. Αυτές δεν θα αλλάξουν, ωστόσο στο δημοτικό συμβούλιο θα δοθεί η δυνατότητα, όπου υπάρχει κοινός τόπος, να υπάρξουν συλλογικές αποφάσεις προς όφελος των πολιτών.

Γιώργος Χατζηθεοδώρου

Συγχαρητήρια σε όλους.

…..

*Ο δεύτερος που έσπευσε να συγχαρεί τον Τσέπελη ήταν ο Σάββας Μελισσόπουλος.

Ιδού και η λιτή ανακοίνωσή του:

«Εκ μέρους της Δημοτικής Κίνησης “ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ”, θα ήθελα να συγχαρώ για την εκλογή του το νέο Δήμαρχο Ξάνθης κ. Μανώλη Τσέπελη και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Σάββας Μελισσόπουλος»

-Όπως είναι γνωστό ο συνδυασμός του Σάββα Μελισσόπουλου έχει εκλέξει 8 δημοτικούς συμβούλους, οπότε αν συνεργαστεί με τον Τσέπελη έχουμε και λέμε 10 (ο συνδυασμός του Τσέπελη), συν 3 (ο συνδυασμός του Χατζηθεοδώρου) και 8 (ο συνδυασμός του Μελισσόπουλου), άθροισμα 21!

Θα μπορεί δηλαδή να περνάει ότι θέλει από το δημοτικό συμβούλιο!

…..

*Πρόταση ωστόσο από τον Τσέπελη για συνεργασία έχει και ο Γιάννης Παπαχρόνης που έχει 6 δημοτικούς συμβούλους και του δίνει την Κοινωνική Πολιτική  κατά δήλωσή του, στους υποψηφίους του, την «κρίσιμη» νύχτα που θα αποφάσιζαν τη στάση θα κρατήσουν για τις εκλογές της Κυριακής 2 Ιουλίου!
(σ.σ. Τελικά με τη στάση τους για λευκό και άκυρο στήριξαν…DEB-ΜΕΤΈ οπότε εκλέχτηκε ο Τσέπελης!)

-Οπότε συν 6 πάει και στους 27 ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης! Και γίνεται πανίσχυρος…

-Χωρίς να χρειάζεται ούτε τους 10 του Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου, ούτε τους «3» του Πασχάλη Λύρατζη.

Αν και με τον τελευταίο υπάρχουν κοινά…χνώτα και τους συνδέει το…αντιδημαρχοπουλικό τους μένος!

(σ.σ. Δηλαδή 5 χρόνια τον είχε Πρόεδρο στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης ο σημερινός Δήμαρχος. Τι άλλο έπρεπε να του κάνει για να πει και καμιά καλή λέξη για τον ίδιο; Η δική μου απορία..)

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ