ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Επίσκεψη από τα μέλη της Διπλωματικής Ακαδημίας του Υπουργείου Εξωτερικών στον Μητροπολίτης Ξάνθης

Δικαίωμα της κυρίας Χρύσας Ούτση να «διαλύσει» τους ΑΝΕΛ στη Ξάνθη με τις συμπεριφορές της, αφού προφανώς θα θέλει να είναι η…μοναδική εκπρόσωπος του κυρίου Καμμένου στη Ξάνθη. Δεν μπορεί όμως να «ανακατεύει» όλο τον κόσμο, ανάλογα με το πώς την βολεύει…Αυτά προς το παρόν.
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Καλό νέο. Σύμφωνα με δελτίο τύπου που πήραμε, ο Δήμος Ξάνθης παρέλαβε νέους κάδους απορριμμάτων και τα συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου μας έχουν ήδη ξεκινήσει τη σταδιακή αντικατάσταση όλων των παλαιότερων φθαρμένων ή κατεστραμμένων κάδων.

-Σημειώνω ότι το συγκεκριμένο θέμα, είχε καταψηφίσει η παράταξη του Μανώλη Φανουράκη….θεωρώντας ότι η έκπτωση που πήρε ο Δήμος ήταν μικρή…

Δεν μας είπε όμως επί θητείας Λάκη Στυλιανίδη τι εκπτώσεις έπαιρνε τότε ο Δήμος.

……

*«Με ενέργειες όπως και αυτή αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής των πολιτών μας. Η καθαριότητα σε όλο τον Δήμο, η υγεία των πολιτών αλλά και η ευαισθητοποίηση σε θέματα καθαριότητας δεν είναι πλέον μια ευχή. Είναι μια πραγματικότητα. Νιώθω σήμερα, διπλά υπερήφανος, γιατί όλες οι ενέργειές μας αγκαλιάστηκαν από τους πολίτες και εκείνους πρωτίστως οφείλω να ευχαριστήσω για τη συνεχή ανταπόκρισή τους, όπως επίσης και το προσωπικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας για την προσήλωσή του στο έργο του», δήλωσε ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος,

….

*Επίσης ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Χασάν Ογλού Φερτούν σε σχετική δήλωσή του ανέφερε: «Αρκετοί παράγοντες είναι εκείνοι που επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα των προσπαθειών μας για ακόμη πιο καθαρή πόλη. Ένας από αυτούς, γίνεται πράξη με την αντικατάσταση των φθαρμένων κάδων, ενέργεια που δεν γίνεται περιστασιακά αλλά υλοποιείται κάθε χρόνο και από τους προκατόχους μου στο αρμόδιο τμήμα. Αυτό εκτιμώ ήταν και είναι ένα στοίχημα που το έχουμε κερδίσει ως Δημοτική Αρχή από την αρχή της θητείας μας» και πρόσθεσε: «Δεν είναι βέβαια το μοναδικό. Ανακύκλωση δεν είχαμε στην πόλη. Εμείς ως Δημοτική Αρχή τη φέραμε και την εφαρμόσαμε και καμαρώνω για αυτό. Ο κόσμος έχει κατανοήσει την αξία της ανακύκλωσης, συμμετέχει και στηρίζει ενεργά ένα πρόγραμμα που προστατεύει το περιβάλλον, τη φύση, την πόλη, την ίδια τη ζωή».

………

*Νάναι καλά ο Μητροπολίτης Ξάνθης, διότι χάρις στο δελτίο τύπου της Μητρόπολης, μάθαμε ότι τελικά το  Γραφείο Πολιτικών Υποθέσεων που εδρεύει στη Ξάνθη όχι μόνο δεν καταργήθηκε, αλλά παραμένει σε αυτό ο «άφαντος» κύριος Παπακώστας…

Επιλογή του κυρίου Κοτζιά στη συγκεκριμένη θέση!

Συγκεκριμένα από την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης πήρα και δημοσιεύω στη στήλη μου, το παρακάτω δελτίο τύπου:

“Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων δέχθηκε στο Μητροπολιτικό Μέγαρο τιμητική επίσκεψη από τα μέλη της Διπλωματικής Ακαδημίας του Υπουργείου Εξωτερικών, συνοδεία του Διευθυντή Σπουδών Πρέσβη κ. Παπαμελετίου και του Διευθυντή Γραφείου Πολιτικών Υποθέσεων κ. Παπακώστα.”

*Από τον Δήμο Αβδήρων μας γνωστοποίησαν τα παρακάτω:

«Κάνουμε γνωστό στους Καταναλωτές, τους Παραγωγούς και τους Μικροπωλητές ότι λόγω των αργιών των Χριστουγέννων, η Λαϊκή αγορά της Γενισέας μεταφέρεται και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018».

…..

* Πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Τετάρτης, οι Αρχαιρεσίες του νεοσύστατου, Συλλόγου Μεσιτών Νομού Ξάνθης, το οποίο είναι έτοιμο να προχωρήσει στις συνδικαλιστικές του δράσεις, προς όφελος των Επαγγελματιών Μεσιτών του Νομού Ξάνθης!

Την στήριξη της εξέφρασε και η πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ξάνθης, Μαρία Τσιακίρογλου, στο συνδικαλιστικό έργο του Συλλόγου Μεσιτών Ξάνθης!

……

*Τέλος εποχής για τον Σάκη Λουκμακιά στον Σύλλογο Κτηνοτρόφων.

Αναλυτικότερα: Μετά από αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στις 05-12-2018 στον Σύλλογο Αιγοπροβάτοκτηνοτρόφων Ν.Ξάνθης προέκυψε το νέο διοικητικό συμβούλιο το οποίο αποτελείται από τους:

Πρόεδρος: Ψεμματάς Δημήτριος

Αντιπρόεδρος  Α: Δρίγγας Δημήτριος

Αντιπρόεδρος  Β: Ορφανός Βασίλειος

Ταμίας: Καραγκιόζης Ιωάννης

Εκτελεστικό όργανο: Βουλγαρίδης Δήμος

Εντολέας: Χατζάκης Παναγιώτης

Αναπληρωματικό μέλος Α: Παπαδόπουλος Αλέξανδρος

Αναπληρωματικό μέλος Β: Αυγερίδης Αναστάσιος

Αναπληρωματικό μέλος Γ: Νερατζάκης Νερατζής

Γραμματέας: Καμπερόπουλος Νικόλαος

Πληροφορίες στο E mail: ktinotrofoixanthis@gmail.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6972316281

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ