ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Στο Γηροκομείο Ξάνθης ο Δήμαρχος Ξάνθης – Επισκέφθηκε «παρέα» με τον Γιάννη Παπαχρόνη το Νοσοκομείο

Μου άρεσε που με επιστολή του το καλοκαίρι του 2018 ο νυν Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης, ζητούσε τις δαπάνες για τα….ΜΜΕ από τον Πρόεδρο της εταιρείας Μαρίνο Σδρέβανο. Κι όταν διαπίστωσε ποια Μέσα προπορεύονταν…μούγκα στη στρούγκα! Γκίχ δεν έβγαλε…μέχρι με εντολή του, δόθηκαν περίπου 1000 ευρώ στα ίδια Μέσα για ευχές!
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Δεν έχουν αρχή και τέλος πλέον οι ανδραγαθίες του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη ο οποίος αποφάσισε λες και πρόκειται για…ιδιωτική επιχείρηση, να βγάλει επί πληρωμή ευχές για όλα τα ΜΜΕ που στήριξαν στις εκλογές Τσέπελη και τον ίδιο! Και μιλάμε για περίπου 1000 ευρώ με την υπογραφή μάλιστα του αναπληρωτή Διευθυντή της ΔΕΥΑΞ Δημήτρη Λεπίδα!

….

*Το περίεργο της υπόθεσης;  Ο κύριος Λεπίδας στο ποσόν αυτό δεν συμπεριέλαβε ούτε την εφημερίδα ΑΓΩΝΑΣ του Κοσμά Γεωργιάδη που δεν μπορεί να πει κανείς ότι είναι εχθρική απέναντι στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη.

Μάλιστα ο Κοσμάς Γεωργιάδης έκανε το παρακάτω σχόλιο στη σχόλιο:

«Κύριε πρόεδρε της ΔΕΥΑΞ, κύριε διευθυντα γιατί δεν δοθηκαν δημοσιεύσεις ευχων και στον ΑΓΩΝΑ;Η εφημερίδα είναι στην υπουργική απόφαση και έχει το δικαίωμα δημοσιεύσεων σύμφωνα με το νόμο.Αν θέλατε να δημοσιεύσετε ευχές γιατί δεν τις πληρώσατε από την τσέπη σας; Η ΔΕΥΑΞ σας ανήκει; Κοσμάς Γεωργιάδης»

-Μπράβο Πρόεδρε της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη. «Χουβαρντάς» στα Μέσα που γράφουν μόνο καλά λόγια για σένα…αλλά με λεφτά όχι δικά σου, αλλά της εταιρείας!

*Σημειώνω ότι επί Προεδρίας Σδρέβανου στα 5 χρόνια της θητείας του, δεν δόθηκε ούτε ένα ευρώ για πληρωμένες ευχές στις εφημερίδες…Και εννοώ φυσικά σε καμιά εφημερίδα δεν δόθηκε ούτε ένα Ευρώ!

Η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον

….

*Μάλιστα ο Πέτρος Ούτσης, πρώην κολλητός του γιατρού, με αιχμηρό σχόλιό του στο XanthiPress σχολίασε τα παρακάτω με αφορμή την δαπάνη των 1000 ευρώ για τις ευχές της διοίκησης της ΔΕΥΑΞ:

*Στις 21 Απριλίου 2016 (με σημασία η ημερομηνία), ο επικεφαλής της παράταξης “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ” κατήγγειλε την ΔΕΥΑΞ ότι προμηθεύτηκε καρέκλα 700 euro. Ιδού αυτούσιο το σχόλιο του γιατρού στο fb τέσσερα χρόνια πριν:

«Καρέκλα γραφείου έναντι 700 αγόρασαν στην ΔΕΥΑΞ Ξάνθης για τον διευθυντή. Είμαι περίεργος να δω κω… θα καθίσει σε τέτοια πανάκριβη καρέκλα. Τώρα όμως κατάλαβα γιατί το νερό στην Ξάνθη είναι από τα ακριβότερα στην Ελλαδα. Κατακαημένο Ξανθιώτη πλήρωνε. Εσύ τους διάλεξες…»

Που να φανταστεί ο σημερινός πρόεδρος ότι ένας μισθός των 1700 ευρώ τον μήνα, θέλει και μεταξωτές καρέκλες»

…..

*Πετυχημένο και πιπεράτο βέβαια το παραπάνω σχόλιο του Πέτρου Ούτση την  στιγμή μάλιστα που στο Δήμο Ξάνθης με απόφαση που υπέγραψε ο Μανώλης Φανουράκης με ημερομηνία 30/12/2019 προμηθεύτηκε νέα έπιπλα για τα γραφεία των αντιδημάρχων Ξάνθης ύψους 12.594 ευρώ!

-Περιμένω σχόλιο από τον κύριο Ιπποκράτη Καμαρίδη εδώ και τώρα….να δούμε κι εμείς τι…κω…θα κάθονται στα νέα έπιπλα των γραφείων τους! Του κυρίου Λεβέντ, του κυρίου Σαμπάν, του κυρίου Σουά και φυσικά του κυρίου Φανουράκη!

….

*Το Γηροκομείο «ο Μέγας Βασίλειος» επισκέφτηκαν την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννης Μπούτος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Μανώλης Φανουράκης και κ. Ιωάννης Ζερενίδης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού κ. Ηλίας Ασκαρίδης, συνοδευόμενοι μάλιστα από τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκο Ευφραιμίδη με τον οποίο προφανώς θα συνεννοήθηκαν για την παραπάνω επίσκεψη!

…..

*Όπως διαβάζω μάλιστα στο δελτίο τύπου του γραφείου τύπου του κυρίου  Τσέπελη,

«Αμέσως μετά, όλοι μαζί, αφού δηλαδή προστέθηκε στην παρέα του Δήμου Ξάνθης ο κ. Ιωάννης Παπαχρόνης, επικεφαλής της παράταξης «Αγάπη για την Ξάνθη μας», ο κ. Αφεντούλης Τσακιρίδης και ο κ. Σταμάτης Σταματιάδης μετακινήθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου ευχήθηκαν σε ασθενείς, Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό, που βρισκόταν στις επάλξεις παρέχοντας τις υπηρεσίες τους σε όλους τους πολίτες της Ξάνθης».

-Τέτοια να…διαβάζουμε. Τον κύριο Γιάννη Παπαχρόνη συνοδό του κυρίου Τσέπελη…! Και σ’ ανώτερα!

…..

*Η δική μου απορία. Γιατί η «παρέα» Τσέπελη πλην του αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκου Ευφραιμίδη και του Γιάννη Παπαχρόνη δεν είχε μαζί της και τον βουλευτή Ξάνθης Σπύρο Τσιλιγγίρη να γίνουνε…πολλοί; Να συμπληρωθεί το καρέ τουλάχιστον!

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ