ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Μπούτος και Αλατζά στο Ελσίνκι

Όταν βλέπω ακόμη και τον Ζήση Κατσαρίκα να ασχολείται και να εγκωμιάζει τον Αντώνη Πασχάλη στο fb τελικά αναρωτιέμαι…Πλην του εαυτού του και του Καρβουνίδη, ποιοι άλλοι έχουν απομείνει στον Κώστα Ζαγναφέρη;

ΑΛΕΚΤΩΡ

*Μπορεί ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης να διαμαρτυρήθηκε με δηλώσεις του στην Ανοιχτή γραμμή του Xanthi channel γιατί ο Μέτιος δεν έκανε θεματικό αντιπεριφερειάρχη τον Γιάννη Μπούτο, ο ίδιος όμως με  την καλή χαρά….μάλλον δεν είχε την ίδια αγωνία, αφού τον έστειλε η Περιφέρεια με δικά της έξοδα (μαζί του και η θεματική Αντιπεριφερειάρχης Κυριακή Αλατζά) στη μακρινή Φιλανδία και συγκεκριμένα στο Ελσίνκι!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία με την παρακάτω λεζάντα στο fb:
Ελσίνκι 7 ολόκληρα λεπτά με ήλιο

…..

*Κι επειδή όπως γράφω παραπάνω, δεν πήγε μόνο ο Γιάννης Μπούτος στο Ελσίνκι αλλά και η Κυριακή Αλατζά ιδού και η θεματική αντιπεριφερειάρχης Υγείας…ανανεωμένη στη «κρύα» Φιλανδία!

…..

*Μπορεί να λέτε ότι θέλετε, αλλά τουλάχιστον στη Ξάνθη όπως μας διαβεβαιώνει η Πρόεδρος των Ελλήνων Συνέλευσης, περνάνε καλά οι…συνέλληνες!

Χαρακτηριστική και η χθεσινή ανάρτηση της Ελένης που δεν αποκλείεται να κατέβει υποψήφια βουλευτής με το κόμμα του Αρτέμη Σώρρα συνοδευόμενη και από φωτογραφίες. Και το σχόλιό της:

«Ελένη Κίτσου: ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΞΑΝΘΗΣ….

ΓΛΈΝΤΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΙΧΑΛΗ….ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ…

ΕΓΩ ΦΕΤΟΣ ΠΗΡΑ ΠΡΟΑΓΩΓΉ…..ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΠΑΤΑΤΩΝ….ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΑ ΣΕ ΒΟΗΘΟ ΣΕΦ….ΜΕ ΣΕΦ ΤΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΡΙΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ……

ΠΟΛΥ ΠΑΤΑΤΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ……ΧΑΧΑΧΑ

ΑΝΤΕ…..

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ…»

-Και γιατί μετά ένα χρόνο Ελένη; Εγώ θάλεγα και τον άλλον μήνα!

…..

*Ο αξιότιμος γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας κύριος Λευτέρης Αυγενάκης, ο άνθρωπος δηλαδή που επί Αντώνη Σαμαρά έκανε αγωγή και μήνυση στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, συνεχίζει δυστυχώς να προκαλεί τους κατοίκους της Περιφέρειας ΑΜΘ!

-Πως…; Μα κάνοντας αβάντα στον Μέτιο που κυριολεκτικά δεν θέλει κανείς!

*Λεπτομέρειες στο ρεπορτάζ που διάβασα σε έντυπο της Καβάλας και αναφέρει επί λέξει τα παρακάτω:

«Στόχος μας η διακυβέρνηση της ΝΔ να συμβολίζει μια νέα εποχή ενίσχυσης της Αυτοδιοίκησης και άριστης συνεργασίας, ανάμεσα στην Κυβέρνηση και τους δύο αυτοδιοικητικούς βαθμούς», δήλωσε ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου, από το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Δέλτα του ν. Θεσσαλονίκης, στην εκδήλωση της Γραμματείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

*Στην εκδήλωση με θέμα «Ο ρόλος της περιφερειακής αυτοδιοίκησης στη σύνδεση τουρισμού και πολιτισμού», απηύθυνε χαιρετισμό  ο κ. Λ. Αυγενάκης, ενώ για το θέμα ανέπτυξαν τις θέσεις τους οι  κ.κ. Χ. Μέτιος, Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Αλ. Θάνος, Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Πολιτισμού Κεντρικής Μακεδονίας, Μ. Κυριακίδης, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Προγραμμάτων ΙΝΣΕΤΕ και η κα Δ. Μουζάκη, Καθηγήτρια ΑΠΘ, πρ. Δ/ντρια Φεστιβάλ Κιν/φου Θεσσαλονίκης. Χαιρετισμούς επίσης απηύθυναν οι κ.κ.  Μάκης Βορίδης, Τομεάρχης Εσωτερικών ΝΔ και Βουλευτής Αττικής, Απ. Τζιτζικώστας, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και Μίμης Φωτόπουλος, Δήμαρχος Δέλτα.
-Και σχόλιο από μένα ουδέν….Αν ωστόσο συνεχίσει να μας προκαλεί ο Αυγενάκης, ας μην αγχώνετε! Γιατί αρκετά έχουμε και για την «γούνα» του!!! Τουλάχιστον ας μην μας προκαλεί προωθώντας αυτούς που ήδη έχουν δώσει εξετάσεις κι έχουν ΑΠΟΤΥΧΕΙ εξ’ αιτίας του…ανύπαρκτου έργου τους!

…..

*Μετά από 15 χρόνια και πλέον, έγιναν οι πρώτες προσλήψεις μηχανοδηγών στον ελληνικό σιδηρόδρομο, από την ιδιωτική ΤΡΑΙΝΟΣΕ η οποία έτσι θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει τις μεγάλες ελλείψεις σε παραγωγικό προσωπικό, ελλείψεις που δεν μπορούσαν να καλυφθούν όσο η εταιρεία ήταν συμφερόντων του δημοσίου.

…..

*Αναλυτικότερα: Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με αφορμή των πρόσληψη 68 μηχανοδηγών, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη μιας νέας εποχής για τον ελληνικό σιδηρόδρομο. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας προσλήψεων των 68 μηχανοδηγών για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ξεκίνησε η εκπαίδευση τους από τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας που καταβάλλει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό, προχώρησε σε προσλήψεις θέλοντας να καλύψει ένα μεγάλο μέρος των αναγκών της. Το επενδυτικό πρόγραμμα 500 εκ. ευρώ της εταιρίας μπαίνει σε τελική τροχιά, εντάσσοντας νέα άτομα στο ανθρώπινο δυναμικό της. Σειρά έχουν οι προσεχείς προσλήψεις 20 ατόμων επιστημονικού προσωπικού, ενώ ακόμη 40 μηχανοδηγοί θα ενταχθούν στο ανθρώπινο δυναμικό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε επόμενη φάση».

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ