• Επικοινωνία
Παρασκευή, 1 Μαΐου, 2026
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
Home Επιλεγμένα

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Ανθρώπους που θα έρχονται και θα δίνουν ιδέες χρειάζεται η εποχή μας. όΧΙ οσφυόκαμπιες κόλακες και γλύφτες!

15 Οκτωβρίου 2024
in Επιλεγμένα, Παραπολιτική
ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Ο Δήμαρχος Μύκης Ντελή Ριτβάν παρανομεί σε βάρος της «Αδέσμευτης»!  Η εφημερίδα μας θα λάβει τα μέτρα της
Share on FacebookShare on Twitter

Αν κάποιος αισθάνεται πραγματικά δυνατός κι έχει όνειρο να προσφέρει στον τόπο και στους πολίτες, είναι ο πρώτος που δεν θα πρέπει να επιζητεί οσφυοκάμπτες κόλακες και «γλύφτες». Αν αισθάνεται δυνατός και δεν έχει συμπλέγματα και δαίμονες. Ανθρώπους που θα έρχονται και θα δίνουν ιδέες χρειάζεται η εποχή μας.

Κι όχι μια από τα ίδια…

ΑΛΕΚΤΩΡ

*Ήταν εμφανές όλη την περασμένη εβδομάδα ότι ο Ανέστης Αντωνιάδης, κόντρα ακόμη και σε Παναγιώτη Σγουρίδη, Μπαράν Μπουρχάν, Βασίλη Τσολακίδη, Βουρβουκέλη, Φ. Καραλίδη κ.α. ήταν άνετος και σίγουρος….

Κάτι που φάνηκε και την ώρα που ψήφιζε στο Άβατο Ξάνθης, έχοντας την σιγουριά ότι θα πρωτεύσει και με διαφορά και πάλι στη Ξάνθη ο Νίκος  Ανδρουλάκης!

Χαρακτηριστική και η ανάρτησή του πριν βγουν τα αποτελέσματα.

«Παύλος Γερουλάνος: «όποιος πιστεύει στη δημοκρατία, πιστεύει και στο αποτέλεσμα»

Άννα Διαμαντοπούλου: «σε όλες τις εκλογές το αύριο το καθορίζουν αυτοί που συμμετέχουν και όχι αυτοί που απέχουν».

Επιστρέψαμε, Συνεχίζουμε, Κερδίζουμε

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!»

-Σίγουρα …. όλοι σας;;!

…..

*Αναλυτικότερα, ο Νίκος Ανδρουλάκης ήρθε πρώτος και με διαφορά και στη 2η Κυριακή των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ στη Ξάνθη με 977 ψήφους, έναντι 710 ψήφων του Χάρη Δούκα.

….

*Σημειώνεται οτι στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ στη Ξάνθη ψήφισε και ο πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής και πρώην αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ του Π. Καμμένου Παναγιώτης Σγουρίδης που στήριξε τον Χάρη Δούκα μαζί με πολλά παλιά ιστορικά στελέχη του κόμματος ενώ στην μειονότητα (σ.σ. Οι μουσουλμάνοι ψήφισαν στη Σμίνθη), πρώτος ήρθε ο Δούκας τον οποίο στήριξε και ο διαγραφείς από το ΠΑΣΟΚ ανεξάρτητος βουλευτής  Μπαράν Μπουρχάν.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΓΕΝΙΣΕΑ 128

Ν. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ  85

ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ 43

ΤΟΞΟΤΕΣ 105

Ν. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ  37

ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ  66

ΑΒΑΤΟ 150

Ν. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ 85

ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ 43

ΣΜΙΝΘΗ 228

Ν. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ 100

ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ 127

ΑΒΔΗΡΑ 97

Ν. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ 50

ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ 46

ΞΑΝΘΗ 1000

Ν. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ 623

ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ  365

ΣΥΝΟΛΟ: 1708

Ν. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ 977

ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ 710

ΛΕΥΚΑ- ΑΚΥΡΑ 21

….

*Με ένα «ευχαριστώ» σε όσους του έδωσαν την ευθύνη να ηγηθεί ξανά του ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο μεγάλος θριαμβευτής των εκλογών του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Το κίνημά μας έχει χρέος να δώσει ξανά ελπίδα και προοπτική στους Έλληνες» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ανδρουλάκης, καθώς εκατοντάδες φίλοι του ΠΑΣΟΚ είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

«Νάτος νάτος ο πρωθυπουργός», «Νίκο, γερά, να πέσει η Δεξιά» και «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό» ήταν τα συνθήματα με τα οποία τον υποδέχθηκαν οι συγκεντρωμένοι στη Χαριλάου Τρικούπη.

Συνεχάρη όλους τους συνυποψηφίους, τον Χάρη Δούκα, τον Παύλο Γερουλάνο, την Άννα Διαμαντοπούλου, τον Μιχάλη Κατρίνη και την Νάντια Γιαννακοπούλου, τονίζοντας πως με τη στάση τους έδειξαν ότι το ΠΑΣΟΚ έχει πολιτική ωριμότητα.

………

*«Καταφέραμε σε 3,5 μήνες να κάνουμε έναν καθαρό και έντιμο αγώνα και να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό ρεύμα» τόνισε σε δηλώσεις του ο Χάρης Δούκας, ο οποίος συνεχάρη τον Νίκο Ανδρουλάκη για τη νίκη του. «Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τις αρχές και τις αξίες μας, με με ενότητα, με τη συμμετοχή όλων, για ένα μεγάλο, δυνατό ΠΑΣΟΚ που μπορεί να κερδίσει» ανέφερε ο δήμαρχος Αθηναίων.

….

*Τέλος για μια πολύ σημαντική ημέρα στο ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, η Άννα Διαμαντοπούλου, σε μια πρώτη εκτίμηση για το αποτέλεσμα της κάλπης της β’ Κυριακής, που ανέδειξε εκ νέου πρόεδρο τον Νίκο Ανδρουλάκη. Η κυρία Διαμαντοπούλου κάλεσε τον κ. Ανδρουλάκη να κάνει τις πρώτες του κινήσεις στον δρόμο για το συνέδριο, λέγοντας παράλληλα ότι θα είναι σημαντικός και ο ρόλος του κ. Δούκα.

-Φυσικά όλα θα φανούν…. από τις επόμενες κινήσεις του Νίκου Ανδρουλάκη.  Αυτός πλέον  έχει τον πρώτο ρόλο…

Κι από αυτόν εξαρτάται και η ΕΝΟΤΗΤΑ του ΠΑΣΟΚ που ήδη λόγω και  διάλυσης ΣΥΡΙΖΑ είναι στην ουσία η αξιωματική αντιπολίτευση!

….

*«Τέλος σημειώνω ότι τηλεφωνική επικοινωνία με τον Νίκο Ανδρουλάκη για να τον συγχαρεί για την επανεκλογή του είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές. Ο κ. Μητσοτάκης, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, εξέφρασε στον κ. Ανδρουλάκη την επιθυμία του να έχουν σύντομα μια συνάντηση.

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

ΜΥΣΤΙΚΑ – Σαν σήμερα ο Στράτος Κοντός εξελέγη Δήμαρχος Ξάνθης «γκρεμίζοντας» ένα ολόκληρο Σύστημα!

Επόμενο Άρθρο

ΣΦΗΝάΚΙΑ & ΛΑΒΡάΚΙΑ – Οι παρέες γράφουν την ιστορία! Ένας χρόνος απο τον θρίαμβο του Στράτου.

Επόμενο Άρθρο
ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ. Ημερίδα του Ιατρικού Κέντρου Cardioiasis το Σάββατο στο Ζ-Palace!

ΣΦΗΝάΚΙΑ & ΛΑΒΡάΚΙΑ - Οι παρέες γράφουν την ιστορία! Ένας χρόνος απο τον θρίαμβο του Στράτου.

ΕΝΩΣΗ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΣΥ Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ:  Καταγγέλλει τις μετακινήσεις παθολόγων στο Νοσοκομείο  Δράμας και την διοίκηση του Νοσοκομείου Καβάλας!

ΕΝΩΣΗ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΣΥ Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ: Καταγγέλλει τις μετακινήσεις παθολόγων στο Νοσοκομείο Δράμας και την διοίκηση του Νοσοκομείου Καβάλας!

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΡΙΤΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΡΙΤΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ

RADIO LIFE 92.1

NEXT TV ΘΡΑΚΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ -ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ Μ.Η.Τ.: 232171

  • Elementor #142343
  • Αρχική
  • Δήλωση Συμμόρφωσης
  • Επικοινωνία
  • Μικρές Αγγελίες
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Τηλ: 2541-105-096 & 2541-063-600

© Αδέσμευτη Θράκης

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες

© Αδέσμευτη Θράκης