ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Αλεξανδρούπολη: Πρόστιμο 2.500 ευρώ στα Lidl

«Διάσημη» κοντεύει να γίνει η πρώην ασφαλίστρια Έλενα Ροφαέλα, από την ημέρα που ανέλαβε διοικήτρια στο Νοσοοκομείο Ξάνθης. Και δεν είναι μόνο το ότι εκθέτει την ελληνική πολιτεία με τη στάση της, αλλά εκθέτει και το Νοσοκομείο δυστυχώς, όπως και  τον Υπουργό κ.Κικίλια που την επέλεξε.
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Να κυματίζει παντού την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου η Ελληνική σημαία!

Ζητάει με μήνυμά του ο Κώστας Παπαβραμίδης.

Στη δήλωσή του ο γνωστός Ξανθιώτης επιχειρηματίας και Τομεάρχης της Ν.Δ στο Νομό Ροδόπης με αφορμή την σημερινή Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, αναφέρει τα εξής:

«Να μπει η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ σημαία σε κάθε μπαλκόνι, σε κάθε σπίτι, σε κάθε ταράτσα, το οφείλουμε στους προγόνους μας»

Κάτι ανάλογο δηλαδή που ζήτησε από όλους τους Έλληνες και ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης Θεόδωρος Καράογλου.

Μάλιστα ο Κώστας Παπαβραμίδης τοποθέτησε στο δικό του μπαλκόνι από την περασμένη Δευτέρα την γαλανόλευκη.

….

*Δεν μπορώ να καταλάβω τι τις ήθελε τις δηλώσεις στις φιλικές της εφημερίδες η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης Έλενα Ροφαέλα λέγοντας ότι «δεν είχε κακή πρόθεση», όταν αναφερόμενη στο κρούσμα σε μουσουλμάνο της Ορεινής περιοχής, προειδοποίησε τους κατοίκους ότι ο κορωνοίός χτύπησε και τον Εχίνο. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, η κυρία Ροφαέλα «απολογήθηκε» στα φερέφωνα της Άγκυρας; Που χαρακτηρίζουν τους μουσουλμάνους Πομάκους….ΤΟΥΡΚΟΥΣ;

(Σ.Σ. Από γκάφα σε γκάφα κυρία Ροφαέλα. Δυστυχώς….Κι άντε τον εαυτό σου θέλεις να τον εκθέτεις και είναι δικαίωμά σου. Το ότι εκθέτεις με τις συμπεριφορές σου αυτές και την Ελληνική πολιτεία αλλά και το νοσοκομείο, το αντιλαμβάνεσαι;)

…..

*Ανακοίνωση. Ο Ιατρικός Σύλλογος Ξάνθης καλεί τους πολίτες για αυστηρή πειθάρχηση στα μέτρα της κυβέρνησης. Η μάχη με τον κορωνοϊό θα είναι μαραθώνια. Τα δύσκολα είναι μπροστά. Πρέπει πάση θυσία να προστατεύσουμε το Νοσοκομείο καθώς κάθε μέρα που περνάει επικρατεί μια νέα κατάσταση.

Το προσωπικό του Νοσοκομείου δείχνει μεγάλη αποφασιστικότητα. Η ανησυχία μας είναι να μην αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό ο αριθμός των κρουσμάτων και να μην αρρωστήσουν οι υγειονομικοί.

Οι συμπολίτες μας που νοσούν ή ήρθαν σε επαφή με τον ιό δεν αποτελούν κάτι διαφορετικό από όλους εμάς. Όλοι μας πιθανόν να βρεθούμε στη θέση τους. Σε αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανείς. Όλοι πρέπει να συστρατευτούμε. Αιχμή του δόρατος το Νοσοκομείο. Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό αγωνίζονται απέναντι σε έναν πρωτοφανή και ύπουλο εχθρό, ο οποίος από όπου έχει περάσει στον πλανήτη έχει σαρώσει. Θα κερδίσουμε τη μάχη όλοι μαζί.

….

*Την απόφαση να επιβάλει πρόστιμο ύψους 2.500 ευρώ σε κατάστημα της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ Lidl, στην Αλεξανδρούπολη, έλαβε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς.

Όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση, το πρόστιμο επιβάλλεται επειδή δεν γνωστοποίησε το γεγονός ότι λειτουργεί εγκατάσταση ψησίματος κατεψυγμένου ψωμιού, το οποίο στη συνέχεια διαθέτει στους πελάτες.

Η απόφαση του κ.Πέτροβιτς που δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ την Δευτέρα 23 Μαρίου αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Επιβάλλουμε στην ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. για την ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΕΡΑΤΩΣΗΣ ΕΨΗΣΗΣ (BAKE OFF) που βρίσκεται στo 2o Χλμ. Ε.Ο. Αλεξ/πολης- Κομοτηνής του Δήμου Αλεξ/πολης σε εφαρμογή των διατάξεων του Ν. 3526/2007 (ΦΕΚ Α24/2007) πρόστιμο δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (2.500,00 €)».

………

 

*Κατ’ οίκον θα διανέμεται το συσσίτιο της Μητρόπολης Ξάνθης.

Όπως ενημέρωσε η Μητρόπολη Ξάνθης, οι τρόφιμοι του συσσιτίου στο “τραπέζι της Αγάπης” δεν θα προσέρχονται στο εξής επί τόπου αλλά αυτό θα τους διανέμεται μέσω του “Βοήθεια στο Σπίτι” του Δήμου Ξάνθης.

…..

*Αναλυτικά όλη η ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης:

Η ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΕΩΡΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΟΙ ΤΡΟΦΙΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ ΣΤΟ “ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ” ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ”. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΕΣ ΤΟΥ “ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ” ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ, ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.  ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΕ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ, ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΕΝΔΕΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΥΤΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ.

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ