ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – 14.200 ευρώ πλήρωσε για το καρουζέλ ο Δήμος Ξάνθης, αλλά είναι μικρό και φτωχό!

Θα είχε ενδιαφέρον να μας πει ο πρώην Δήμαρχος Σταυρούπολης Γιώργος Καρασακαλίδης, τι «χρέη» κληρονόμησε στο Δήμο Ξάνθης και ποιος αντιδήμαρχος τον «έσωσε»! Μήπως ο Πρόεδρός του Κυριάκος Παπαδόπουλος; Τον οποίο σε κάθε εκλογική αναμέτρηση πολεμάει;
ΑΛΕΚΤΩΡ

*14.200 ευρώ πλήρωσε για το καρουζέλ ο Δήμος Ξάνθης, προκειμένου να χαρούν τα παιδιά τα Χριστούγεννα, αφού οι βόλτες φέτος θα είναι δωρεάν.

Να συγχαρώ τον Δήμο για την πρωτοβουλία, πλην όμως…

-Το φετινό καρουζέλ είναι κατώτερο το περιστάσεων σε σχέση με άλλες χρονιές, αφού είναι μικρό και φτωχό!

Το έκαναν που το έκαναν το καλό, ας φρόντιζαν τουλάχιστον να επιβάλουν τον επιχειρηματία κύριο Κυριακίδη να τοποθετήσει ένα καλύτερο καρουζέλ. Τόσο δύσκολο ήτανε;

…..

*Δίπλα δίπλα για δεύτερη φορά Στάθης Γιαννακίδης και Χρήστος Μέτιος. Αυτήν τη φορά η κοινή συνύπαρξη έγινε στη Κομοτηνή και σε ημερίδα όπου ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης έκανε και εισήγηση για τον κάθετο δρόμο Ξάνθης-Δημάριο-Εχίνος-Ελληνοβουλγαρικά σύνορα!

….

*Άλλο πάλι κι αυτό….Όπως μαθαίνω λοιπόν από πρώτο χέρι, η χορωδία του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης πήγε χθες στο Δημαρχείο της πόλης προκειμένου να πει τα κάλαντα στον Δήμαρχο Ξάνθης…

Αυτό που έχει όμως ενδιαφέρον, είναι η συνέχεια, αφού ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος άφησε το Δήμο και ακολούθησε το Μουσικό Σχολείο στην Αντιπεριφέρεια Ξάνθης όπου είπαν τα κάλαντα στον…..Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη! Εξ’ού και η φωτογραφία…

….

*Ιδού και τι ανέφερε το δελτίο τύπου της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης:
«Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν στην πολιτική ηγεσία της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, η χορωδια του μουσικού σχολείου, παρουσία του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου, της Αντιπεριφερειάρχου Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Κυριακής Αλατζά και της Περιφερειακής Συμβούλου Γεωργίας Χειράκη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης ευχήθηκε καλές γιορτές και καλή πρόοδο στους μαθητές με το νέο έτος να έχουν υγεία και δύναμη ώστε να ανταπεξέλθουν στις σχολικές τους υποχρεώσεις».

……

*Σημειώνω ότι εθιμοτυπική επίσκεψη στην Δημοτική Αγορά Ξάνθης, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες και περιφερειακούς συμβούλους. Εκεί συνομίλησε με τους επαγγελματίες για την πορεία της τοπικής αγοράς κατά την εορταστική περίοδο και αντάλλαξαν ευχές για ένα ξεχωριστό και δημιουργικό 2019.

……

*Τα ψηφοδέλτιά του για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές με τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης ανακοίνωσε το ΚΚΕ.

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης θα είναι ο Κώστας Βογιατζής. Υποψήφια Δήμαρχος Αβδήρων η Βάσω Μαχαιρίδου  ενώ υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ θα είναι ο Δημήτρης Παπατολίδης.

Για να δούμε με το ψηφοδέλτιο για το Δήμο Ξάνθης, θα κατέβει ως απλός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος εκ νέου ο Γιώργος Κολλάρος!

…..

*Σε ένα νέο μήνυμα προς την Τουρκία προέβη χθες από τη Λέρο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, μιλώντας σε αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες στο 588 Τάγμα Εθνοφυλακής του νησιού.

«Όσο είμαστε όρθιοι και ζωντανοί κανείς δεν θα αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία. Να ξέρουνε πολύ καλά όλοι αυτοί οι οποίοι προκαλούν, ότι καλό θα ήταν για αυτούς να παραμείνουν μόνο στις λεκτικές προκλήσεις», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

«Από εκεί και πέρα, ένα χιλιοστό κίνησης αν κάνουνε, θα τους τσακίσουμε, θα τους συντρίψουμε» επεσήμανε ο Πάνος Καμμένος και πρόσθεσε: «Εμείς θέλουμε την ειρήνη, θέλουμε να ζήσουμε ειρηνικά και αγαπημένοι, αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να υποχωρήσουμε ούτε ένα χιλιοστό».

*Ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε και στην κρίση λέγοντας πως οι  δανειστές την προκάλεσαν, προκειμένου να κατασχέσουν τον υποθαλάσσιο πλούτο της Ελλάδας.

«Μην ξεχνάτε, ότι η κρίση που δημιουργήθηκε και που δημιούργησαν οι δανειστές είχε σκοπό ακριβώς να κατασχέσει τον υποθαλάσσιο πλούτο μας», υποστήριξε προσθέτοντας πως, «μας χτυπήσανε και μας παλέψανε για να δώσουμε εγγύηση το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο της Ελλάδας. Δεν ξεκίνησε η κρίση τυχαία, μας βάλανε στόχο και μας πολεμήσανε για να παραδώσουμε τον πλούτο της πατρίδας, τον πλούτο που έχουμε δανειστεί από τα παιδιά μας»

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ