• Επικοινωνία
Σάββατο, 2 Μαΐου, 2026
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
Home Ειδήσεις

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ. Εδώ και καιρό ξεκίνησαν βέβαια τις επαφές και τις νέες μεταγραφές τους οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Ξάνθης, επίσημα ωστόσο τα πρώτα ονόματα άρχισαν να βγαίνουν τώρα.

21 Οκτωβρίου 2022
in Ειδήσεις, Επιλεγμένα
ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ. Με μεγάλη επιτυχία έγινε το πρωϊ της Κυριακής στο Λυκοδρόμιο Σταυρούπολης, η 3η Γιορτή Αυγόφετας.
Share on FacebookShare on Twitter

FAZ: «Ο Ερντογάν δεν θα έρθει ξαφνικά ένα βράδυ» – Το τουρκικό τραγούδι και η ιστορία του, καθώς όλα δείχνουν ότι οι Τούρκοι αλλάζουν «Σουλτάνο» στις άλλες εκλογές, δείχνουν τι κάνει κι ένας πολιτικός, όταν βλέπει ότι χάνει την «εξουσία» και κινδυνεύει να πάει φυλακή, πληρώνοντας τις «συνέπειες» της απληστίας του!!!

….

*Εδώ και καιρό ξεκίνησαν βέβαια τις επαφές και  τις νέες μεταγραφές τους οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Ξάνθης, επίσημα ωστόσο τα πρώτα ονόματα άρχισαν να βγαίνουν τώρα.

Όπως αποκάλυψε χθες για παράδειγμα ο Πάνος Παπαδόπουλος στην «Ανοιχτή γραμμή» του Next tv, είχε δεχτεί πρόταση και οριστικά απάντησε ΝΑΙ και δέχτηκε την πρόταση την περασμένη Τετάρτη, η κόρη του Μάκη και γνωστή αθλήτρια και προπονήτρια Πηνελόπη Δάγκα.

….

*Μάλιστα για το σκοπό αυτό ο Μάκης Δάγκας συναντήθηκε πριν λίγες μέρες στο ΤΑΜ ΤΑΜ του Νεκτάριου στο  εμπορικό κέντρο της Μιχαήλ Καραολή με τον φίλο του Γιάννη Τσιλιγγιρίδη και του ζήτησε την στήριξη της Πηνελόπης, ενώ του ανακοίνωσε ότι έγινε Πρόεδρος στη νέα ομάδα Τένις της πόλης με τη στήριξη του Δήμαρχου Τσέπελη, με σκοπό να βγάλει πολλούς πρωταθλητές και πρωταθλήτριες!

Χθες μάλιστα η υπηρεσία Πρασίνου Δήμου Ξάνθης καθάρισε το χώρο για να κάνουν προπόνηση οι αθλήτριές του…!

…..

*Την ίδια ώρα βέβαια διαμαρτύρονται οι παλιές αθλήτριες Τένις γιατί ο χώρος είναι περιορισμένος και μειώνονται οι δικές τους ώρες, με τις ώρες που δόθηκαν στον αθλητικό σύλλογο Τένις του Μάκη Δάγκα!

Η αλήθεια είναι ότι αυτό ,είναι ναι, ένα προβλημα!

…

*Μεταγραφή όμως ανακοίνωσε –και σπουδαία μάλιστα..- και ο Σάββας Μελισσόπουλος της δημοτικής παράταξης ΞΑΝΘΗ για όλους, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητα του δραστήριου και δυναμικού Ιωάννη Μπόσβελη.

Που με τη σειρά του υπογράφει πλέον τις αναρτήσεις του στο fb ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης.

…..

*Αλλάζω θέμα. Στις απειλές της Τουρκίας κατά της Ελλάδας, ότι ένα βράδυ θα έρθει ξαφνικά, αναφέρεται το άρθρο του Τούρκου δημοσιογράφου Μπυλέντ Μουμάι στη Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Τονίζει, πως ο Ερντογάν με φόντο την οικονομική κρίση στην Τουρκία, «πατάει όλα τα πλήκτρα ταυτόχρονα για να κερδίσει τις εκλογές του Ιουνίου 2023». Ταυτόχρονα  κάνει γνωστό, ότι το «Ίσως έρθω ένα βράδυ ξαφνικά» είναι ένα ποίημα που γράφτηκε και μελοποιήθηκε τη δεκαετία του 1960 και έγινε μεγάλη επιτυχία στην Τουρκία. Το τραγούδι αυτό, μάλιστα,  ακουγόταν πολύ από το ραδιόφωνο, όταν οι Τούρκοι εισέβαλαν στην Κύπρο το 1974 «σαν ένα μήνυμα στους Έλληνες».

……

*Όπως αναφέρεται στο άρθρο, σύμφωνα με την  DW: Τώρα,  «πενήντα χρόνια αργότερα το τραγούδι έγινε και πάλι δημοφιλές, όχι μόνο στην Τουρκία και την Κύπρο, αλλά σε όλη την Ευρώπη».

…

»»Σίγουρα έχετε ακούσει τις απειλές του Ερντογάν κατά της Αθήνας, αλλά μάλλον δεν γνωρίζετε το ιστορικό υπόβαθρο», γράφει ο Τούρκος δημοσιογράφος.

«Μη νομίζετε όμως ότι τώρα κάθε φορά που ακούγεται το τραγούδι προαναγγέλλει πόλεμο. Είναι μάλλον απίθανο να έρθει απροσδόκητα ο Ερντογάν ένα βράδυ ή να το θέσω σε πρώτο πληθυντικό πρόσωπο, να έρθουμε. Για να χρησιμοποιήσω μια έκφραση γνωστή στους χειριστές κομπιούτερ: Ο Ερντογάν πατάει όλα τα πλήκτρα ταυτόχρονα για να κερδίσει τις εκλογές του Ιουνίου 2023. Η οικονομία μας έχει καταστραφεί. Κάθε μέρα έχουμε λιγότερα στο πορτοφόλι μας και η χώρα έχει λιγότερα στα κρατικά ταμεία… Οι οικονομικές προοπτικές δείχνουν το τέλος της κυβέρνησης Ερντογάν», καταλήγει.

…..

*Πολιτικά παρασκήνια. Οι ισορροπίες θ’ αλλάξουν σημαντικά αν οι δυνάμεις κάτω του 3% αυξηθούν και η νέα Βουλή είναι πεντακομματική. Εκτός κι αν ένας νέος σχηματισμός δώσει το «παρών» στον επόμενο αγιασμό και στην Ολομέλεια υπάρχουν έξι ή και επτά κόμματα. Τότε η κατάσταση μπερδεύεται περισσότερο.

….

*Το «τζαρτζάρισμα», για να χρησιμοποιήσω έναν ποδοσφαιρικό όρο, μεταξύ Ανδρέα Λοβέρδου και Νίκου Ανδρουλάκη καλά κρατεί, καθώς ο πρώην υπουργός δεν χάνει ευκαιρία είτε να διαφοροποιείται από την κεντρική γραμμή είτε να βάζει… δύσκολα στον πρόεδρο του κόμματος.

Συγκεκριμένα, μετά την αποθέωση που έκανε στον Αντώνη Σαμαρά στην παρουσίαση του βιβλίου του πρώην νομάρχη και βουλευτή Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Ηλία Βλαχογιάννη, κάτι που δεν το λες και «εντός γραμμής», ο Λοβέρδος έχει επιλέξει να λέει κάτι ακόμη, δημιουργώντας το «υπόστρωμα» για το μέλλον: μιλάει διαρκώς για «υπερδιπλασιασμό» των ποσοστών του κόμματος. Το 2019, το ΚΙΝΑΛ πήρε 8,1%, άρα για τον πρώην υπουργό οτιδήποτε κάτω από το 16,2% θα θεωρηθεί μικρό ποσοστό. Κάτι που βεβαίως δεν είναι εφικτό, άρα εκ προοιμίου ο Ανδρουλάκης μετά τις εκλογές μπορεί να κριθεί αποτυχημένος.

….

*Στη Χαριλάου Τρικούπη προφανώς και αντιλαμβάνονται τον τρόπο με τον οποίο κινείται ο Ανδρέας Λοβέρδος. Πώς απαντούν; Οτι δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει… απάντηση, καθώς, όπως λένε, ο καθένας θα κριθεί για τις θέσεις του και τις προτάσεις του στις εκλογές. Συνεπώς, μιλάμε αυτή τη στιγμή για πορείες «παράλληλες», οι οποίες θα δούμε πώς θα καταλήξουν….

…

*Και κάτι από πρώτο χέρι. Να μπει, προσώρας, φρένο σε όσα στελέχη έχουν αυτοανακηρυχθεί υποψήφιοι βουλευτές, θέλει να βάλει το οργανωτικό της Νέας Δημοκρατίας, καθώς δημιουργούνται ανισορροπίες και λανθασμένες εντυπώσεις σε τοπικό επίπεδο. Ενα τέτοιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Χρήστος Τεντόμας, ο οποίος κινείται σαν υποψήφιος βουλευτής, χωρίς ωστόσο να έχει πάρει το πράσινο φως.

…..

*Στα εγχώρια πολιτικά παρασκήνια. Στη Ξάνθη λοιπόν όπως φημολογείται έντονα, ο νυν «άφαντος» βουλευτής της Ν.Δ. Σπύρος Τσιλιγγίρη σε δυο άξονες…

Από τη μια να «ξαναμπεί» υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. ο Δημήτρης Σαλτούρος που είναι ζήτημα αν αυτή τη φορά πάρει 1000 σταυρούς κι από  την άλλη να «κοπεί» η Μαρίνα Παυλίδου που είναι πλέον το μεγάλο φαβορί και όλα δείχνουν ότι άνετα με το παλιό ψηφοδέλτιο, θα έρθει πρώτη αυτή τη φορά!!!

Η κόρη του πρώην Περιφερειάρχη και δικηγόρος, κινείται διακριτικά ναι μεν, αλλά θεωρεί σίγουρη τη θέση της στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. αλλά και σίγουρη την πρωτιά της!!!

Και αναμφισβήτητα είναι το μεγάλο φαβορί αυτή τη φορά!!

…..

OTI ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

Δεύτερη κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Αντ. Ελευθεριάνος για διακεκριμένη πορνογραφία ανηλίκων και παραβίαση δικαστικού απορρήτου σχετικά με την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης ανήλικης από τον Κολωνό.

Σκοπός της έρευνας, είναι σύμφωνα με πληροφορίες, να διακριβωθεί εάν τα παραπάνω αδικήματα έχουν τελεστεί με τη διακίνηση φωτογραφιών της ανήλικης ή άλλου οπτικού υλικού όπως ειπώθηκε. σε τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα που προκάλεσε….αηδία σε όλη την Ελλάδα!

Το ερώτημα μιας απλής Κατίνας αλλά όλων των Ελλήνων πιστεύω….

Ποιος διοχέτευσε το «υλικό» στον Λιάγκα  και από ποιόν το…πήρε, κάτι που διερευνά και ο Εισαγγελέας!!

Η ΚΑΤΙΝΑ .

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ. Σήμερα στο ΚΥΤΤΑΡΟ Ελληνάδικο θα παίξει ο Τόρης

Επόμενο Άρθρο

Σσσς Ψίθυροι. ΕΛ.ΑΣ: Σε διαθεσιμότητα 9 αστυνομικοί που συμμετείχαν στο κύκλωμα διευκόλυνσης αλλοδαπών στην Κρυσταλλοπηγή

Επόμενο Άρθρο
Σσσς Ψίθυροι. Με ενός λεπτού σιγή και με τον χορό Σέρα, αποχαιρέτησαν τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη στην Κοζάνη

Σσσς Ψίθυροι. ΕΛ.ΑΣ: Σε διαθεσιμότητα 9 αστυνομικοί που συμμετείχαν στο κύκλωμα διευκόλυνσης αλλοδαπών στην Κρυσταλλοπηγή

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ. Η ΔΑΚΕ ΟΤΑ καταγγέλλει: «Ο Δήμαρχος Ιάσμου ζητάει λίστα με τα ονόματα υπαλλήλων που συμμετείχαν στη Γ.Σ.»

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ. Εν μέσω ενεργειακής κρίσης, ακρίβειας, αλλά και της τουρκικής προκλητικότητας, η POLITIC παρουσιάζει τη μεγάλη δημοσκόπηση της Interview.

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ!  Δεν υπάρχει υποδομή στις ράγες,  για το «τραινάκι» Ξάνθη-Δράμα!

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ! Δεν υπάρχει υποδομή στις ράγες, για το «τραινάκι» Ξάνθη-Δράμα!

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ

RADIO LIFE 92.1

NEXT TV ΘΡΑΚΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ -ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ Μ.Η.Τ.: 232171

  • Elementor #142343
  • Αρχική
  • Δήλωση Συμμόρφωσης
  • Επικοινωνία
  • Μικρές Αγγελίες
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Τηλ: 2541-105-096 & 2541-063-600

© Αδέσμευτη Θράκης

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες

© Αδέσμευτη Θράκης