ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ! Το πάρτι του Τσέπελη για την υποδοχή του 2020, ήταν…πυροτεχνήματα και λογύδρια!

Έντονες διαμαρτυρίες από εκατοντάδες πολίτες για το φετινό φιάσκο της κεντρικής πλατείας το βράδυ της Τρίτης.

Άφησαν τα σπίτια τους για την υποδοχή του νέου χρόνου στην Κεντρική πλατεία της Ξάνθης διότι τα γνωστά φιλικά ΜΜΕ του σημερινού δημάρχου Ξάνθης μιλούσαν για σούπερ πάρτι του Τσέπελη στην κεντρική πλατεία με αποτέλεσμα να πάνε και να βρεθούν προ…εκπλήξεως, αφού είδαν το απόλυτο…τίποτα! Μια εξέδρα κενή με έναν d.j κάπου στα αζήτητα να προσπαθεί να παίξει μουσική μέχρι που κατέφτασαν τελικά οι…επίσημοι από την Στρατιωτική Λέσχη Ξάνθης. Δηλαδή ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης με την σύζυγό του, ακολουθούμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκο Ευφραιμίδη και τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Μπαράν Μπουρχάν στον οποίο μάλλον δεν είπαν τίποτε για το ….ανύπαρκτο καλλιτεχνικό τους πρόγραμμα κι αυτό ήταν όλο.

Πήρε το μικρόφωνο ο Δήμαρχος Ξάνθης, έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό ευχόμενος χρόνια πολλά στο κόσμο που «παγωμένος» δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε, ακολούθησαν οι κύριοι Ευφραιμίδης και Μπαράν Μπουρχάν, έπεσαν κάποια πυροτεχνήματα και αυτό ήταν όλο!

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ δηλαδή ΤΙΠΟΤΑ! Τζάμπα ταλαιπώρησαν τόσο κόσμο (σ.σ. Που ευτυχώς ήταν πολύ λιγότερος από κάθε άλλη χρονιά..), καθώς το περιβόητο πάρτι του κυρίου Τσέπελη ήταν απλά…πυροτεχνήματα και λογύδρια των επισήμων που ανέφερα παραπάνω μετά…συζύγων που τους πλαισίωναν επάνω στην εξέδρα!

Και του χρόνου! Ιδού και μερικές φωτογραφίες από το φετινό φιάσκο….!