• Επικοινωνία
Παρασκευή, 17 Απριλίου, 2026
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
Home Editor's Pick

Θράκη ώρα μηδέν: Απίστευτη πρόκληση από το παρακράτος της Τουρκίας (και το DEB) στην Ξάνθη.

11 Οκτωβρίου 2024
in Editor's Pick, Ελλάδα
Θράκη ώρα μηδέν: Απίστευτη πρόκληση από το παρακράτος της Τουρκίας (και το DEB) στην Ξάνθη.
Share on FacebookShare on Twitter

Η Θράκη εκπέμπει SOS και αυτό καθώς δεν υπάρχουν πια περιθώρια να κλείνουμε το μάτι στο παρακράτος της Τουρκίας …

Ο κόμπος φαίνεται να έχει φτάσει στο χτένι και όχι εν μέσω προεκλογικής περιόδου…. με πρωταγωνιστή τον Πρόεδρο της Συμβουλευτιής Επιτροπής Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης Χουσεϊν Μπαλτατζή  (γνωστός πολιτικός της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη – υποψήφιος ευρωβουλευτής με το DEB) , ο οποίος μάλιστα, δείχνει να μη λογαριάζει τον τόπο στον οποίο ζει ο ίδιος και η οικογένειά του.

Για ακόμα μια φορά , η Θράκη, στοχοποιείται από τους εγκάθετους του παρακράτους της Τουρκίας, μετά και τις ντροπιαστικές εικόνες στην Ξάνθη, κατά τη διάρκεια της μεσημβρινής προσευχής στο Τέμενος Πλατάνου το μεσημέρι της Παρασκευής.

Δίχως ίχνος υπερβολής, ο Χουσεϊν Μπαλτατζή (επιστήθιος του τουρκικού Προξενείου, μέλος του DEB – ΚΙΕΦ και έμισθος δύο κρατών) εισέβαλε μαινόμενος σε Τέμενος , προκειμένου να να διώξει τους Νόμιμους Μουφτήδες (διορισμένους από την ελληνική Πολιτεία) Κομοτηνής, Ξάνθης και Διδυμοτείχου,   οι οποίοι θέλησαν να εισέλθουν σε αυτό για να προσευχηθούν ως απλοί πιστοί του Μουσουλμανικού θρησκεύματος.

Άλλωστε για τον ίδιο,  προφανώς το Τέμενος δεν αποτελεί δημόσιο θρησκευτικό χώρο αλλά ιδιωτικό παρακρατικό ιερατείο

Στις εικόνες ντροπής, που φέρνει στο φως το pameevro.gr διακρίνεται το μένος με το οποίο οι εγκάθετοι της Τουρκίας στη Θράκη, διώχνουν με τον χείριστο τρόπο από το Τέμενος το νόμιμο Μουφτή της Κομοτηνής, Δρ. Τζιχάντ Χαλήλ.

Χρησιμοποιώντας, χυδαίες εκφράσεις μίσους , εντός του Τεμένους , δημιούργησαν “τεχνητή” ένταση (ώστε να δικαιολογήσουν το μεροκάματο από το τουρκικό Προξενείο) με ενορχηστρωτή της έντασης τον Χουσεϊν Μπαλτατζή, με τους παριστάμενους να παρακολουθούν όσα διαδραματίστηκαν αποσβολωμένοι.

Με πλήρη επίγνωση του χώρου και με απόλυτο σεβασμό , ο Σοφολογιότατος Μουφτής Κομοτηνής, αποχώρησε από το Τέμενος και βρέθηκε έξω από αυτό, προκειμένου να ασκήσει τα θρησκευτικά του καθήκοντα ως ένας απλός πιστός  .

Τι κι αν σε θεωρητικό επίπεδο… το εν λόγω Τέμενος «ελέγχεται» από τον μηχανισμό του Τουρκικού Προξενείου;  Στην πράξη αποδείχθηκε περίτρανα πως οι διορισμένοι νόμιμοι Μουφτήδες της Θράκης, αποτελούν τον φόβο και τον τρόμο καθώς στέκονται εμπόδιο στις εντάσεις που προσπαθεί ανεπιτυχώς να δημιουργήσει στην περιοχή το παρακράτος.

Στη Θράκη άλλωστε, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι, δε σεβόμαστε μόνο τους θεσμούς αλλά επιδιώκουμε την Ειρήνη και την ανθρωπιά , γι αυτό είμαστε παράδειγμα αρμονικής συνύπαρξης.

PameEvro

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

Το Πρωτοδικείο Ξάνθης δικαιώνει τον Α.Ο.Ξ. – Αποχώρηση του Ορφέα από το γήπεδο, αναζητείται μηχανικός να υπογράψει την στατικότητα και να το “νομιμοποιήσει”!

Επόμενο Άρθρο

Σσσς Ψίθυροι. Τροχαίο στην είσοδο του στρατοπέδου Ηλιοπούλου στην Κομοτηνή -Θεσσαλία: Αστυνομικός ζήτησε 100 ευρώ για να κάνει τα «στραβά μάτια» σε παραβάτη οδηγό

Επόμενο Άρθρο
Σσσς Ψίθυροι. Δηλητηρίαση 11 τουριστών στο Άγιο Όρος από μανιτάρια -Εργάτης έπεσε από τον 5ο όροφο ξενοδοχείου στη Κέρκυρα.

Σσσς Ψίθυροι. Τροχαίο στην είσοδο του στρατοπέδου Ηλιοπούλου στην Κομοτηνή -Θεσσαλία: Αστυνομικός ζήτησε 100 ευρώ για να κάνει τα «στραβά μάτια» σε παραβάτη οδηγό

ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ. Στις 23/10/2024 στη Κομοτηνή η δίκη του γνωστού Καμπριολέ, για τις μολότωφ στο σπίτι του ηθοποιού Γ. Σταυρόπουλου! H φώτο του Π. Παπαδόπουλου με την Κελλυ! Σούσι στη  Ξάνθη!

ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ. Ετοιμασθείτε για Γιαπωνέζικη κουζίνα και... Σούσι στο Butler!

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ. “Καλορίζικο” Γιάννη Παπαχρόνη το “ασθενοφόρο” που αγόρασε το Γηροκομείο Σου! Το κουϊζ της ημέρας!

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ. Αποκλειστικό. Συνεργείο του Δήμου Ξάνθης έβαψε χθες τις διαγραμμίσεις στην περιοχή Γ. Κονδύλη

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ

RADIO LIFE 92.1

NEXT TV ΘΡΑΚΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ -ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ Μ.Η.Τ.: 232171

  • Αρχική
  • Δήλωση Συμμόρφωσης
  • Επικοινωνία
  • Μικρές Αγγελίες
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Τηλ: 2541-105-096 & 2541-063-600

© Αδέσμευτη Θράκης

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες

© Αδέσμευτη Θράκης