ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΓΡΙΑ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ! Ο Πλωμαρίτης στην αρχή απέρριψε το αίτημα για τον μαγνητικό τομογράφο, μέχρι που τον έπεισα εγώ!!

Τι απάντησε στον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης Αχιλλέα Γερόπουλο αποκαθιστώντας όλη την αλήθεια για τον ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟ που πραγματικά περίμενε πως και πως ο Ξανθιώτικος λαός!

Τα πήρε άγρια αυτήν τη φορά με τον Καβαλιώτη Διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας Αχιλλέα Γερόπουλο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γρηγόρης Στογιαννίδης αφού ενώ με δική του παρέμβαση εγκρίθηκε από τον Διοικητή 4ης ΥΠΕ η εγκατάσταση μαγνητικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Ξάνθης, ο συγκεκριμένος κύριος που δεν είναι η πρώτη φορά που «παίζει» τέτοια παιχνίδια, βγήκε και ευχαριστούσε όλους τους υπόλοιπους βουλευτές, πλην του…ιδίου που μόχθησε περισσότερο από τον καθένα προκειμένου να καταφέρει να μετατρέψει την άρνηση του Πλωμαρίτη σε….έγκριση!

Ιδού η έξω από τα δόντια ανάρτηση του βουλευτή Ξάνθης στο fb  

Γρηγόρης Στογιαννίδης:

Ξάνθη, 16/10/2018

Σήμερα, πληροφορήθηκα από τοπικό δημοσιογραφικό site ότι εγκρίθηκε ο μαγνητικός τομογράφος για το Γ.Ν. Ξάνθης.

Κατ’αρχάς, να εκφράσω τη χαρά μου που επιτέλους θα υλοποιηθεί ένα αίτημα των κατοίκων του ν. Ξάνθης και το οποίο θα έπρεπε να έχει υλοποιηθεί εδώ και πολλά χρόνια.

Στο ίδιο δημοσίευμα διαβάζω και την ανακοίνωση του Διοικητή του Νοσοκομείου Ξάνθης, ο οποίος ευχαριστεί, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, «όσους συνέδραμαν στην ένταξη του έργου»

Σίγουρα γνωρίζει όσους συνέδραμαν στο έργο, επειδή όμως κι εγώ γνωρίζω τη συμμετοχή μου στην προσπάθεια αυτή, να του θυμίσω αυτά που ξέχασε να αναφέρει :

Πριν από ένα μήνα, ενημερώθηκα ότι ο Διοικητής της 4ης ΥΠΕ, ο κ. Πλωμαρίτης, απέρριψε το αίτημα έγκρισης Μαγνητικού τομογράφου για το Γ.Ν. Ξάνθης. Τηλεφώνησα αμέσως τον Διοικητή κ. Γερόπουλο, ο οποίος μου επιβεβαίωσε την απόρριψη του αιτήματος από την 4η ΥΠΕ. Στη συνέχεια, του ζήτησα στοιχεία σχετικά με τον αριθμό των μαγνητικών που πραγματοποιούνται ανά μήνα από τους ασθενείς του Νοσοκομείου Ξάνθης. Δυστυχώς, αρνήθηκε να μου δώσει τα στοιχεία, που προφανώς δεν αποτελούν προσωπικά δεδομένα, γιατί ζήτησα αριθμό κι όχι ονόματα ασθενών.

Στη συνέχεια, τηλεφώνησα στον κ. Πλωμαρίτη, στον οποίο με επιχειρήματα τεκμηρίωσα την άμεση ανάγκη προμήθειας και εγκατάστασης του μαγνητικού τομογράφου στο Γ. Ν. Ξάνθης. Τελικά, πείστηκε ο κ. Πλωμαρίτης να δει θετικά το αίτημα του Νοσοκομείου.

Στις αμέσως επόμενες ημέρες, επισκέφθηκα στην Αθήνα στο Υπ. Υγείας τον Υπουργό Υγείας κ. Ξανθό, όπου και εκεί του έθεσα επιτακτικά και με επιχειρήματα το αίτημα της έγκρισης κι ο Υπουργός το αντιμετώπισε θετικά.

Όπως ανέφερα και στην αρχή, βεβαίως συνέβαλαν πολλοί για την επίτευξη του στόχου. Το δικό μου μερίδιο συμμετοχής στην προσπάθεια το τελευταίο διάστημα το περιέγραψα παραπάνω. Εύχομαι στο μέλλον ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ξάνθης κ. Γερόπουλος, να θυμάται και να ευχαριστεί όσους συνέβαλαν και συμβάλλουν στην αναβάθμιση του δημόσιου Νοσοκομείου Ξάνθης

(σ.σ. Διαβάστε στην τελευταία σελίδα-Ξανθιώτικα Παρασκήνια τα ευχαριστήρια του διοικητή Αχιλλέα Γερόπουλου για όσους συνέβαλαν στο να αποκτήσει μαγνητικό τομογράφο το Νοσοκομείο Ξάνθης και σίγουρα θα καταλάβετε περισσότερα…)