• Επικοινωνία
Παρασκευή, 1 Μαΐου, 2026
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
Home Αστυνομικά

Συνελήφθησαν στον Έβρο 4 διακινητές και 26 μη νόμιμοι μετανάστες

11 Σεπτεμβρίου 2024
in Αστυνομικά, Επιλεγμένα
Συνελήφθησαν στον Έβρο 4 διακινητές και 26 μη νόμιμοι μετανάστες
Share on FacebookShare on Twitter

Συνελήφθησαν την Τρίτη και την Τετάρτη (10 & 11-9-2024) σε περιοχές του Έβρου και της Δράμας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Δράμας, τέσσερις διακινητές, εκ των οποίων ένας ημεδαπός και τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το μεσημέρι στην Εθνική οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών συνέλαβαν έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο δράστης, ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ ακολούθως ακινητοποίησε το όχημα και συνελήφθη, αντιστεκόμενος κατά τη σύλληψή του.

Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε για το όχημα μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών είχε δηλωθεί κλοπή την 4-9-2024 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής, ενώ οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε ήταν πλαστές.

Επίσης, συνελήφθη το ίδιο μεσημέρι σε περιοχή της Ορεστιάδας από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας ακόμη ένας αλλοδαπός, διότι νωρίτερα, από κοινού με άγνωστο συνεργό του που αναζητείται, διευκόλυναν όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα την παράνομη μεταφορά των ανωτέρω μη νόμιμων μεταναστών στην ενδοχώρα, παρέχοντας το παραπάνω όχημα.

Στη δεύτερη περίπτωση, το ίδιο μεσημέρι σε επαρχιακή οδό του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών συνέλαβαν τον τρίτο αλλοδαπό διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ κατά την αστυνομική έρευνα βρέθηκε και κατασχέθηκε μία πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης.

Στην τρίτη περίπτωση, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, σε επαρχιακή οδό της Δράμας, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας συνέλαβαν τον ημεδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων τα ανωτέρω οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού και Φερών Αλεξανδρούπολης και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παρανεστίου Δράμας.

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

Επόμενο Άρθρο

Σσσς Ψίθυροι. Τελευταία φάση εγγραφών Εσπερινό ΕΠΑΛ Ξάνθης -Οι Έφεδροι Αξιωματικοί γιορτάζουν τον προστάτη τους Άγιο!

Επόμενο Άρθρο
Σσσς Ψίθυροι. Τρίπολη: Ανήλικοι ξυλοκόπησαν 45χρονο μετά από διαπληκτισμό με την κόρη του. – Μηχανή παρέσυρε μια γυναίκα και τρία παιδιά στο Ηράκλειο!

Σσσς Ψίθυροι. Τελευταία φάση εγγραφών Εσπερινό ΕΠΑΛ Ξάνθης -Οι Έφεδροι Αξιωματικοί γιορτάζουν τον προστάτη τους Άγιο!

ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ. Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – πορτιέρης θα ήταν τόσο «χουβαρντάς» αν «έκλεινε» τις συγκεκριμένες συναυλίες για τα μαγαζιά Του;;;

ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ. Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού - πορτιέρης θα ήταν τόσο «χουβαρντάς» αν «έκλεινε» τις συγκεκριμένες συναυλίες για τα μαγαζιά Του;;;

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ. 4η ΥΠΕ: Η ΜΕΘ Παίδων στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης καλύπτει τις ανάγκες της Βορείου Ελλάδος!

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ. Γ.Γ. Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ξάνθης: Χωρίς αναγνώριση ως επικίνδυνο, το επάγγελμα του αστυνομικού

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ

RADIO LIFE 92.1

NEXT TV ΘΡΑΚΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ -ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ Μ.Η.Τ.: 232171

  • Elementor #142343
  • Αρχική
  • Δήλωση Συμμόρφωσης
  • Επικοινωνία
  • Μικρές Αγγελίες
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Τηλ: 2541-105-096 & 2541-063-600

© Αδέσμευτη Θράκης

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες

© Αδέσμευτη Θράκης