Τρομερή επιτυχία σημείωσε το πρωϊ του Σαββάτου 1 Απριλίου στη Λίμνη Βιστωνίδας η εκδήλωση του Συλλόγου Εθελοντών “Στηρίζω Πόρτο Λάγος” με την θερμή υποστήριξη του Δήμου Αβδήρων και του Δήμαρχου Αβδήρων Γιώργου Τσιτιρίδη.
Οι εθελοντές και ο κόσμος που συμμετείχε καθάρισε την παραλία της Λίμνης Βιστωνίδας στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής Νέας Κεσσάνης, έκανε κανό στη Λίμνη, τοξοβολία, θαύμασε το υπέροχο τοπίο και γεύτηκε δωρεάν τον μπουφέ που είχε ετοιμάσει ο Σύλλογος Εθελοντών με επικεφαλής τον δραστήριο Πρόεδρο Αργύρη Προμοίρα.

Παρόντες εκτός του Δημάρχου και των μελών του συλλόγου, οι υποψήφιοι βουλευτές Ν. Ξάνθης Μαίρη Τσιακίρογλου (ΝΔ), Φώτης Καραλίδης (ΠΑΣΟΚ), Γρηγόρης Στογιαννίδης (ΣΥΡΙΖΑ), ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραίτης, ο Πρόεδρος των ξενοδόχων Ξάνθης Γιάννης Ιερόπουλος, ο Περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Αμοιρίδης, ο ενεργός πολίτης Στέλιος Αρσενίου, ο δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης Σταμάτης Σταματιάδης, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Πόρτο Λάγος Φώτης Σταυρακάρας, ο αντιδήμαρχος Αβδήρων Φίλιππος Μαλουσάρης κ.ά.
Στηρίζω Πόρτο Λάγος… Στηρίζω την ψυχή ΜΑΣ!





