ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!  Καταφεύγει ο Δήμος Αβδήρων για την ακυρότητα του Εμίν Νουρντάν  στη θέση του Προέδρου της ΔΕΥΑ Αβδήρων

 

Νέα ΚΟΝΤΡΑ  του πρώην Δημάρχου Αβδήρων Βασίλη Τσολακίδη και του νυν Δημάρχου Γιώργου Τσιτιρίδη για το θέμα της ΔΕΥΑ Αβδήρων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υποψηφίου Δημάρχου Αβδήρων Βασίλη Τσολακίδη, ακυρώθηκε από την επιτροπή του άρθρου 152 η απόφαση 37/2019 του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορούσε τον ορισμό ως νέου Προέδρου στη ΔΕΥΑ Αβδήρων του κ.Εμίν Νουρντάν.

Ιδού το δελτίο τύπου του Βασίλη Τσολακίδη:

Η Απόφαση [37/2019] του δημοτικού συμβούλιου με την οποία ορίστηκε πρόεδρος στην Δ.Ε.Υ.Α.Α Αβδήρων ο κ. Εμίν Νουρντάν ακυρώθηκε ομόφωνα από την επιτροπή του άρθρου [152] στην οποία προσέφυγε η παράταξη μας . Για μια ακόμη φορά ο κ. Τσιτιρίδης Γ. και η ¨παρέα¨ του παρανόμησαν αρκεί να υπερασπιστούν τα προσωπικά τους συμφέροντα . Τους ενημερώνουμε ότι όλες οι αποφάσεις που έχει υπογράψει έως τώρα ο  παρανόμως  ορισθείς πρόεδρος  θα ελεγχτούν . Τους  καλούμε για μια ακόμη φορά  να προτείνουμε πρόεδρο κοινής αποδοχής γιατί η επιχείρηση βουλιάζει μέρα με την ημέρα  στα χρέη  (όπως οι ίδιοι δημόσια παραδέχτηκαν) και μέχρι τώρα δεν έχει πάρει ο Δήμαρχος τις απαραίτητες αποφάσεις  που θα σταματήσουν τον κατήφορο και θα αντιστρέψουν την αρνητική πορεία της εταιρίας .

Με εκτίμηση

ΤΣΟΛΑΚΊΔΗΣ Α. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ

 (16/4/2019)

ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ
ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΙΤΙΡΙΔΗ – ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ

Έντονη ήταν η αντίδραση του Δημάρχου Αβδήρων Γιώργου Τσιτιρίδη που τόνισε στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του             NEXT TV με έμφαση ότι η Αποκεντρωμένη έδωσε έλεγχο νομιμότητας και όλες οι μέχρι σήμερα αποφάσεις είναι νόμιμες δηλαδή όλα αυτά που ισχυρίζεται ο κύριος Τσολακίδης δεν ισχύουν, ενώ αποκάλυψε ότι «ο Δήμος Αβδήρων θα καταφύγει στα διοικητικά δικαστήρια κατά της απόφασης και ήδη κινείται σε αυτό το επίπεδο αφού η απόφαση δεν είναι τελεσίδικη».

Παράλληλα όπως αποκάλυψε o Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης εξαπολύοντας σκληρή επίθεση κατά Τσολακίδη αλλά και του πρώην  Αντιδήμαρχου Ιντζέ Μεμέτ, «φέρνει εκ νέου το θέμα της εκλογής νέου Προέδρου στη ΔΕΑ Αβδήρων εκτός ημερήσιας διάταξης στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Πέμπτης και σε περίπτωση που δεν λάβει τις 14 ψήφους με υποψήφιο Πρόεδρο εκ νέου τον Εμίν Νουρντάν, ο οποίος ήδη πλήρωσε 150.000 ευρώ για την ΔΕΗ το Μάρτιο, θα δώσει άλλες 150.000 ευρώ τον Απρίλιο και 100.000 ευρώ τον Μάιο, καλύπτοντας το χρέος, προκειμένου η Δημοτική εταιρεία να μπορέσει να λειτουργήσει απρόσκοπτα και χωρίς πρόβλημα», ενώ κατηγόρησε την παράταξη Τσολακίδη για εμπάθεια απέναντι στο πρόσωπο του Εμίν Νουρντάν για προσωπικούς λόγους, χωρίς να ενδιαφέρονται για τα συμφέροντα του Δήμου Αβδήρων και της ΔΕΥΑ Αβδήρων!