• Επικοινωνία
Παρασκευή, 17 Απριλίου, 2026
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
Home Ειδήσεις

Σσσσσ…..Ψίθυροι – Ξάνθη: Αληθεύει ότι δεν εγκρίθηκε και πάλι η νέα Δημοτική Αστυνομία Ξάνθης;

28 Ιανουαρίου 2025
in Ειδήσεις, Επιλεγμένα
Σσσσ….Ψίθυροι – Ξάνθη: Έκλεψε τσαντάκι αλλά συνελήφθη από την ομάδα ΔΙΑΣ
Share on FacebookShare on Twitter

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τραγωδία των Τεμπών: Πλήθος κόσμου στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Ξάνθη

ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΑΝ

«Αν ένα σύνορο του Εσκισεχίρ είναι η Θεσσαλονίκη, το άλλο σύνορο είναι η Κριμαία. Αν ένα σύνορο είναι η Σαμαρκάνδη, το άλλο σύνορο είναι η Βόρεια Κύπρος… Το Εσκισεχίρ είναι μια από τις υποδειγματικές πόλεις αλληλεγγύης και ειρηνικής διαβίωσης» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Διαβάσαμε πολύ καλά την εικόνα που προέκυψε στις εκλογές της 31ης Μαρτίου. Καθορίζουμε ανάλογα τον οδικό μας χάρτη. Δεν διστάσαμε να κάνουμε αυτοκριτική… Είμαστε επικεντρωμένοι στο ιδανικό μιας μεγάλης και δυνατής Τουρκίας»

(Ο  Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν στο 8Ο Τακτικό Επαρχιακό Συνέδριο του κόμματος Δημοκρατίας και Ανάπτυξης (ΑΚΠ))

-Ο «νηστικός» Θεσσαλονίκη ονειρεύεται;!!!

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ

Έγκυρες πληροφορίες που έφτασαν στη στήλη αναφέρουν ότι μετά τον πρώην Δήμαρχο Τσέπελη και τις «υπηρεσίες» που επί των ημερών του, έγιναν απίστευτα λάθη και δεν εγκρίθηκε η νέα δημοτική αστυνομία Ξάνθης, δυστυχώς «επαναλήφθηκαν» κι από την νυν διοίκηση και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αλλιώς, με αποτέλεσμα να «απορριφθεί» εκ νέου η αίτηση!

Προκειμένου να ιδρυθεί και να δημιουργηθεί η νέα δημοτική αστυνομία που θα είχε μάλιστα αρμοδιότητα και τα ΠΑΡΚΟΜΕΤΡΑ και θα έβαζε κάποια τάξη και στην άναρχη (και παράνομη) ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων, αλλά και στο κυκλοφοριακό!!!! Και παρά τις προσπάθειες τον Λιβάνιο …δεν «έπεισαν»!

-Αληθεύει κύριε Δήμαρχε Κοντέ Στράτο; Περιμένω μια ξεκάθαρη απάντηση…

«Α»

Ο Δήμος Σαμοθράκης απολυμαίνει το οδικό δίκτυο για την πρόληψη εξάπλωσης ζωονόσου

Ο Δήμος Σαμοθράκης, με πρωτοβουλία και επίβλεψη του Αντιδημάρχου Χρήστου Τσιαούση, προχώρησε σε εκτεταμένες απολυμάνσεις στο κεντρικό οδικό δίκτυο του νησιού, στο πλαίσιο της πρόληψης και περιορισμού της εξάπλωσης της ζωονόσου. Η δράση αυτή εντάσσεται σε μια ευρύτερη προσπάθεια προστασίας της δημόσιας υγείας, αλλά και της κτηνοτροφίας του νησιού, η οποία αποτελεί κρίσιμο παράγοντα για την τοπική οικονομία.

Παράλληλα, συνεχίζεται η διανομή απολυμαντικών και ενημερωτικού υλικού στους κτηνοτρόφους του νησιού. Στόχος είναι η ενίσχυση της προστασίας των ζώων και η καλύτερη ενημέρωση των ιδιοκτητών τους, ώστε να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

Παράλληλα ο Δήμος εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο και το Αστυνομικό Τμήμα Σαμοθράκης για τη σημαντική υποστήριξή τους στις επιχειρήσεις πρόληψης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνθηκαν επίσης στον Αθανάσιο Καλακίκο του Σάββα, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Δήμου και συνέβαλε εθελοντικά στις δράσεις προστασίας.

Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη 54χρονος που ενεπλάκη σε τροχαίο οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ και χωρίς δίπλωμα

Ένας 54χρονος συνελήφθη στην εθνική οδό Αλεξανδρούπολης – Μάκρης, διότι ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές κι ενώ οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης τού πέρασαν χειροπέδες και τον παρέπεμψαν με την εις βάρους του σχηματισθείσα δικογραφία στον αρμόδια εισαγγελέα.

ΣΥΡΙΖΑ – Αλεξιάδης: Ενστάσεις και αντιρρήσεις για τράπεζες και συνέδριο

Ο Τρύφων Αλεξιάδης δεν έμεινε στη γραμμή του κόμματος και διαφώνησε ανοικτά, από το βήμα της -κατά τ’ άλλα πανηγυρικής- Κεντρικής Επιτροπής.

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ (και υποστηρικτής του Παύλου Πολάκη στην προεδρική διαδικασία του Νοεμβρίου) έσπευσε να διαφοροποιηθεί σε συγκεκριμένους τομείς. Πιο συγκεκριμένα, αντέδρασε από τη μία στις τοποθετήσεις του Σωκράτη Φάμελλου για τις τράπεζες και από την άλλη στην εισήγηση τροποποίησης του χρονοδιαγράμματος του καταστατικού συνεδρίου από την Πολιτική Γραμματεία που, όπως όλα δείχνουν, μετατίθεται για τα μέσα Μάιο – αντί για πριν από το Πάσχα.

Ο κ. Αλεξιάδης καυτηρίασε τον χειρισμό του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην προ ημερών συνάντηση με τον Γιάννη Στουρνάρα και ταυτόχρονα εγκάλεσε το εκτελεστικό όργανο του κόμματος θεωρώντας ότι δεν έχει τη δικαιοδοσία να επεμβαίνει στις πολιτικές αποφάσεις του Συνεδρίου – μόνο να τις εφαρμόζει.

Σύλληψη αλλοδαπού στους Κήπους γιατί οδηγούσε ΙΧ χωρίς δίπλωμα!       

Συνελήφθη την 23-1-2025 το μεσημέρι  στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων, ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ξάνθη: Έκλεψαν ένα χορτοκοπτικό και ένα αλυσοπρίονο από οικόπεδο

Συνελήφθη πρωινές ώρες της 24-1-2025 σε οικισμό της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης ένας ανήλικος ημεδαπός, διότι την 23-1-2025 το βράδυ, από κοινού με δύο άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς του, διέρρηξαν οίκημα οικοπέδου σε οικισμό της Ξάνθης και αφαίρεσαν δύο εργαλεία (ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα και ένα αλυσοπρίονο). Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

ΑΙΝΙΓΜΑ

Από την ώρα που ο δημοτικός σύμβουλος των «Μπροστά» Πάνος Σταυρακάρας «σπάνια» πατάει στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης ενώ κατηγορείται για «διαπλεκόμενος» του σημερινού Δημάρχου, γιατί δεν παραιτείται από το αξίωμά του μαζί με τον γνωστό Αμοιρά ; Ή ας το διαλύσουν το «μαγαζί»….

Καβάλα: Οικειοποίηση του ονόματος του Συλλόγου “Πνοή” για απόσπαση χρημάτων

Ο Σύλλογος “Πνοή” Καβάλας, γνωστός για το πολύτιμο φιλανθρωπικό έργο του, βρίσκεται αντιμέτωπος με μια ανησυχητική κατάσταση.

Άγνωστοι φέρονται να οικειοποιούνται το όνομά του προκειμένου να αποσπάσουν χρηματικές δωρεές από ανυποψίαστους πολίτες, εκμεταλλευόμενοι τη φήμη και την αξιοπιστία του συλλόγου.

Οι επιτήδειοι φαίνεται πως προσεγγίζουν πολίτες, προσποιούμενοι ότι εκπροσωπούν τον Σύλλογο “Πνοή”. Ζητούν χρηματική βοήθεια, υποστηρίζοντας ότι τα χρήματα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς, όπως η στήριξη ευάλωτων ομάδων ή η κάλυψη ιατρικών εξόδων. Στην πραγματικότητα, οι δράστες δεν έχουν καμία σχέση με τον σύλλογο και αποσκοπούν αποκλειστικά στο προσωπικό οικονομικό τους όφελος. Ο Σύλλογος “Πνοή” καταδικάζει αυτές τις πρακτικές ενημερώνοντας το κοινό ότι ουδέποτε ζητά χρήματα.

Ο Σύλλογος “Πνοή” συνεχίζει το σημαντικό του έργο, στηρίζοντας όσους έχουν ανάγκη στην περιοχή της Καβάλας. Ωστόσο, τέτοιου είδους περιστατικά υπονομεύουν τη φιλανθρωπία και θέτουν σε κίνδυνο την εμπιστοσύνη του κοινού. Η συνεργασία όλων, με επίγνωση και προσοχή, είναι απαραίτητη για την αποτροπή τέτοιων πρακτικών.

Στροφή από CIA: Κινεζικό εργαστήριο προκάλεσε την Covid-19

Η CIA κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Covid-19 πιθανότατα ξεκίνησε ως διαρροή από εργαστήριο στην Κίνα, σε μια νέα αξιολόγηση της προέλευσης της πανδημίας που σκότωσε εκατομμύρια ανθρώπους.

Η αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών δήλωσε ότι κατέληξε με «χαμηλή σιγουριά» ότι ο ιός Covid-19 είχε διαρρεύσει από την ερευνητική εγκατάσταση, σε μια αλλαγή της προηγούμενης θέσης της ότι δεν υπήρχαν επαρκείς πληροφορίες για να καταλήξουμε σε συμπέρασμα.

Αλεξανδρούπολη: Σύλληψη υπεύθυνου καφέ, για ηχορύπανση από ζωντανή ορχήστρα

Συνελήφθη την 24-1-2025 το βράδυ στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλεξανδρούπολης, ένας ημεδαπός, διότι  σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή – ηχόμετρο, διαπιστώθηκε ότι ως προσωρινά υπεύθυνος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας έτερου ημεδαπού που περιλαμβάνεται στη δικογραφία και απουσίαζε κατά τον έλεγχο, εξέπεμπαν μουσική από ζωντανή ορχήστρα, συνδεδεμένη με ενισχυτή και ηχεία, η ηχοστάθμη της οποίας υπερέβαινε τα ανώτερα επιτρεπόμενα όρια.

Καβάλα: Δύο τροχαία με θύματα πεζούς μέσα σε ένα 24ωρο

Δύο τροχαία ατυχήματα με θύματα πεζούς σημειώθηκαν το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2025 στην πόλη της Καβάλας και μάλιστα σε κεντρικούς δρόμους, με απολογισμό τον ελαφρύ τραυματισμό των πεζών.

Το πρώτο σημειώθηκε στην οδό Κουντουριώτη με θύμα έναν ηλικιωμένο ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Καβάλας (φώτο), ενώ το δεύτερο σημειώθηκε στην οδό Βενιζέλου, όταν δίκυκλο παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφρά γυναίκα η οποία επίσης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

Alter Ego Media: Πρεμιέρα στο Χρηματιστήριο Αθηνών – «Ψήφος εμπιστοσύνης στο όραμά μας» είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Επόμενο Άρθρο

ΜΥΣΤΙΚΑ – Κοσμοπλημμύρα στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη στη Ξάνθη

Επόμενο Άρθρο
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ. Η ανάρτηση του Δημήτρη Πασχάλη συγκίνησε όλη τη Ξάνθη! Θα παραιτηθεί απο τη ΔΕΥΑΞ ο Σάββας Μελισσόπουλος!

ΜΥΣΤΙΚΑ - Κοσμοπλημμύρα στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη στη Ξάνθη

ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ. Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στον «Διογένη» ο χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης!

ΣΦΗΝάΚΙΑ & ΛΑΒΡάΚΙΑ - 22.320 ευρώ το κόστος των πυροτεχνημάτων για το Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2025!

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Ο Δήμαρχος Μύκης Ντελή Ριτβάν παρανομεί σε βάρος της «Αδέσμευτης»!  Η εφημερίδα μας θα λάβει τα μέτρα της

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ - Αμοιβές ρεκόρ θα πληρώσει ο Δήμος Ξάνθης για τις αμοιβές των καλλιτεχνών στο φετινό καρναβάλι! Τι σχολιάζουν οι πολίτες!

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ

RADIO LIFE 92.1

NEXT TV ΘΡΑΚΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ -ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ Μ.Η.Τ.: 232171

  • Αρχική
  • Δήλωση Συμμόρφωσης
  • Επικοινωνία
  • Μικρές Αγγελίες
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Τηλ: 2541-105-096 & 2541-063-600

© Αδέσμευτη Θράκης

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες

© Αδέσμευτη Θράκης