Τους βανδαλισμούς στο θεματικό πάρκο του Λιμνίου Ξάνθης καταγγέλλει στο Facebook η Anastasia Vafeiadou!
………………………………………………..
Άκου τι είπαν!
«…Το τελευταίο διάστημα ο Κασσελάκης αντιλαμβανόταν ότι ήταν σε διαρκή αμφισβήτηση. Αυτό τον έκανε να αλλάξει όλα και είδε αντιστάσεις. Ήθελε να τις πολεμήσει, ίσως να τις έκανε με τον μη κατάλληλο τρόπο. Αντιμετώπισε μέσα σε 11 μήνες δύο διασπάσεις και σήμερα μιλάμε για την τρίτη, η οποία είναι de facto ψυχολογική διάσπαση» πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι «υπήρχαν άτομα που τον παρέσυραν σε λάθος κινήσεις… «εάν κατέβει πάλι υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει».
(Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο Mega)
-Μια ζωή Άρης. «Έσωσε» τον Κώστα Καραμανλή, θα έσωζε και τον Στέφανο…
Το σχόλιο
Τα δυο έγγραφα αποφάσεις ντοκουμέντο για την συναυλία της Ζαμάνη στη Ξάνθη όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσαν έντονο θόρυβο χθες στην κοινή γνώμη και την τοπική κοινωνία γιατί αυτά γινόταν στο παρελθόν με Τσέεπλη – Ηλία Ασκαρίδη! Η μία απευθείας ανάθεση στο Δήμο Λάρισας ύψους 15.500 ευρώ δόθηκε στις 13/06/2024 και ενάμιση μήνα μετά (1/8/2024) η απευθείας ανάθεση του Δήμου Ξάνθης ύψους 21.328 ευρώ για την ίδια συναυλία και την ίδια καλλιτέχνιδα!
-Διαφάνεια εδώ και τώρα!
Να δοθούν αναλυτικά στη δημοσιότητα όλα τα λεφτά που πλήρωσε ο Δήμος Ξάνθης στο Ξανθιώτικο Καρναβαλι 2024 σε καλλιτέχνες, dj κλπ με Αντιδήμαρχο Πολιτισμού τον Ανεψιό Τσέπελη!!! Και πλήρωσε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Σιαμπάν Μπαντάκ Απαίτηση κι όχι αίτημα..
«Α»
Κηφισιά: Χειροπέδες σε 36χρονο διακινητή μεταναστών από την Τουρκία στην Ελλάδα
Συνελήφθη στην Κηφισιά ένας 36χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση κάθειρξης 35 ετών για διακίνηση μεταναστών.
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνέλαβαν την Κυριακή (08.09.2024) στην περιοχή της Κηφισιάς, τον 36χρονο, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης 35 ετών και χρηματική ποινή 35.000 ευρώ, αλλά και ένταλμα σύλληψης για παράνομη διακίνηση μεταναστών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 36χρονος τον Ιούλιο του 2023 είχε μισθώσει όχημα το οποίο παραχώρησε σε αλλοδαπό ο οποίος μετέβη στα ελληνοτουρκικά σύνορα και παρέλαβε υπηκόους τρίτων χωρών προκειμένου να τους μεταφέρει στο εσωτερικό της χώρας έναντι αμοιβής.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Ηράκλειο: Ελεύθερος αφέθηκε ο τρίτος κατηγορούμενος
για τον ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού επιχειρηματία
Ενώπιον της Δικαιοσύνης βρέθηκε την Δευτέρα και τρίτος κατηγορούμενος, ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση του ξυλοδαρμού του 49χρονου Ελληνοκαναδού στο Ηράκλειο, δύο 24ωρα μετά την προφυλάκιση του 31χρονου από τα Ζωνιανά και του 32χρονου από το Γάζι.
Ο τρίτος νεαρός, ξάδερφος του 31χρονου, απολογήθηκε σήμερα ενώπιον της αρμόδιας Ανακρίτριας. Σε βάρος του είχε ασκηθεί δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατά συναυτουργία.
Ο άνδρας εμφανίζεται σε κάποια από τα βίντεο που συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία και τα οποία είναι στη διάθεση των Αρχών. Ο ίδιος ισχυρίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι δεν συμμετείχε στον ξυλοδαρμό αλλά μπήκε στη μέση για να χωρίσει τους συμπλεκόμενους.
Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.
Πηγή: Cretalive
Τρίπολη: Ανήλικοι ξυλοκόπησαν 45χρονο μετά από διαπληκτισμό με την κόρη του
Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας 45χρονος πατέρας ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από δύο ανήλικους στην Τρίπολη.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το patrinews.gr, δράστες της επίθεσης είναι δύο αγόρια, ηλικίας 16 και 17 ετών οι οποίοι και συνελήφθησαν μετά από αναζητήσεις της αστυνομίας στην Τρίπολη.
Οι δύο νεαροί αρχικά διαπληκτίστηκαν με μια 18χρονη για ασήμαντη αφορμή. Η νεαρή, φοβούμενη για το τι μπορούσε να ακολουθήσει φώναξε τον πατέρα της να την παραλάβει όπως και έγινε.
Ο 45χρονος πήγε έξω από μπαρ για να παραλάβει το παιδί του και τότε οι δύο ανήλικοι επιτέθηκαν και χτύπησαν τον πατέρα της 18χρονης με τα χέρια τους.
Τα χτυπήματα φαίνεται πως ήταν τόσο βαριά όπου ο άνδρας χρειάστηκε να μεταφερθεί με Ε.Κ.Α.Β. στο Γ.Π.Ν. Τρίπολης, όπου και νοσηλεύεται.
Αίνιγμα
Δεν υποστηρίζουμε τους ΑΔΕΣΠΟΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ και την Λουλουδιά γιατί στήριξαν με ψυχή τον νέο Δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό πιστεύοντας ότι με ον τρόπο αυτό θα «βελτιωθεί» ριζικά και η ζωή των αδέσποτων. Και δυστυχώς «διώκονται» για το έργο τους και δεν αναφερόμαστε μόνο στον «διωγμό» του περιπτέρου τους… Αλλά γιατί πρόκειται για ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΔΙΚΙΑ! Που «μάτωσε» και την ψυχή μας!
«Α»
Ηράκλειο: Μηχανή παρέσυρε μια γυναίκα και τρία παιδιά -Έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου
Τροχαίο ατύχημα με μηχανή που παρέσυρε τέσσερα άτομα σημειώθηκε στο Ηράκλειο το απόγευμα της Δευτέρας.
Το τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή το Γιόφυρου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες δικυκλιστής έχασε τον έλεγχο και έπεσε σε στάση λεωφορείου, με αποτέλεσμα να παρασύρει μια γυναίκα και τρία παιδιά που βρίσκονταν εκεί, σύμφωνα με το creta24.gr.
Στο σημείο έφτασαν δύο ασθενοφόρα, μηχανές και γιατροί του ΕΚΑΒ, ωστόσο δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός.
Διασώστες του ΕΚΑΒ οδήγησαν τα τρία παιδιά, τη γυναίκα και τον οδηγό της μηχανής στο νοσοκομείο και όλοι σύμφωνα με πληροφορίες φέρουν ελαφρά τραύματα.
Χανιά: 87χρονος έχασε την ζωή σε τροχαίο
-Τον παρέσυρε ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 27χρονος Άγγλος
Ηλικιωμένος άντρας, 87 ετών έχασε τη ζωή του σήμερα στα Χανιά όταν και παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 28χρονος από τη Μεγάλη Βρετανία.
Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στις Βουκολιές Χανίων σε δρόμο που οδηγεί στο χωριό Ταυρωνίτης, όταν κάτω από συνθήκες που ερευνά η Τροχαία, ο 87χρονος παρασύρθηκε επί του οδοστρώματος.
Διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν πολυτραυματία τον άτυχο ηλικιωμένο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων όπου, λόγω της σοβαρής κατάστασης του, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή.
Η Σοφία Πολυζωγοπούλου ζητάει την αποφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα
Την αποφυλάκιση του εν διαστάσει συζύγου της, Απόστολου Λύτρα, ζήτησε η Σοφία Πολυζωγοπούλου, λίγες μέρες μετά και την εισαγγελική πρόταση για μετατροπή της ποινής και την αποφυλάκιση του ποινικολόγου υπό όρους για την υπόθεση της καταγγελλόμενης κακοποίησης της συζύγου του.
Στο υπόμνημα που κατέθεσε η ίδια, η 37χρονη ποινικολόγος επισημαίνει ότι «η παράταση της προσωρινής κράτησης του εν διαστάσει συζύγου μου είναι δεδομένο ότι επιδρά αρνητικά στην ψυχολογία της θυγατέρας μας, η προστασία της οποίας αποτελεί για μένα ύψιστη προτεραιότητα».
Ωστόσο, η Σοφία Πολυζωγοπούλου διευκρινίζει ότι παραμένει σταθερή στην υποστήριξη της κακουργηματικής κατηγορίας.
Η απόφαση του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου για την ποινική μεταχείριση του Απόστολου Λύτρα αναμένεται τις επόμενες ημέρες. Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας έχει προτείνει την παραπομπή του γνωστού ποινικολόγου σε δίκη ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Αθηνών για την υπόθεση κακοποίησης της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, αλλά με μετατροπή της κατηγορίας από κακούργημα σε πλημμέλημα, συγκεκριμένα για το αδίκημα της «επικίνδυνης σωματικής βλάβης».
Κατέληξε 42χρονος στη Μαγνησία
-Πήγε στο νοσοκομείο με πόνους στο στομάχι, είχε κολλήσει μικρόβιο
Τραγωδία σημειώθηκε στη Μαγνησία, καθώς ένας 42χρονος από το Στεφανοβίκειο έφυγε από τη ζωή λίγο μετά την εισαγωγή του στο Νοσοκομείο Βόλου.
Σύμφωνα με το thenewspaper, ο άτυχος άνδρας είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στο στομάχι, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι κόλλησε μικρόβιο.
Ο 42χρονος υπέστη τρεις ανακοπές στο χειρουργείο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή.
Ο άτυχος άνδρας εργαζόταν στη γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ και διέμενε στο Στεφανοβίκειο, του Δήμου Ρήγα Φεραίου.