• Επικοινωνία
Τετάρτη, 22 Απριλίου, 2026
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
Home Ειδήσεις

Σσσς Ψίθυροι. Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ζητούν οι Αγροτικοί και Κτηνοτροφικοί Σύλλογοι ΑΜΘ

17 Ιανουαρίου 2024
in Ειδήσεις, Επιλεγμένα
Σσσς Ψίθυροι. Διαγράφηκε οριστικά ο Κων. Πλεύρης από τον ΔΣΑ, για τους ναζιστικούς χαιρετισμούς του σε δικαστική αίθουσα! -Τετράχρονο αγόρι στο νοσοκομείο μετά από ξυλοδαρμό στα Μέγαρα!
Share on FacebookShare on Twitter

Νέες διαγραμμίσεις του Δήμου Ξάνθης από χθες, σε όλους τους δρόμους της πόλης.

………………………………..

Άκου τι είπαν!

«Ο  Πρόεδρος κ. Στυλιανός Μωραΐτης έκανε έναν ετήσιο απολογισμό των δράσεων του Επιμελητηρίου Ξάνθης και έθεσε όλα τα ζητήματα που όλοι μαζί οι φορείς, σε απόλυτη συνεργασία πρέπει να θέσουν ως άμεση προτεραιότητα προκειμένου να «ξεκολλήσει» ο τόπος μας από την τελευταία θέση της Ευρώπης. Εξέφρασε την αισιοδοξία και την πεποίθησή του ότι με τις νέες αρχές της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα υπάρξει πλήρης συνεργασία ώστε να αναδειχθεί και να αξιοποιηθεί ο τεράστιος πλούτος που διαθέτει η Π.Ε. Ξάνθης στον πρωτογενή και τουριστικό τομέα ώστε να πάρει η περιοχή μας αυτό που της αξίζει».

(Από το δελτίο τύπου του ΕΒΕ Ξάνθης)

-Μακάρι να βγεις αληθινός και να αναδειχτεί ο τεράστιος πλούτος που διαθέτει η Π.Ε. Ξάνθης

Το σχόλιο

Ποιος κρύβεται πίσω από την εμφανή υποβάθμιση του έντιμου υπαλλήλου και πρώην διευθυντή  της Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασία Δήμου Ξάνθης Βαγγέλη Τσακίρη και τον πόλεμο σε βάρος του που ξεκίνησε και στο 3μελές Πρωτοδικείο Ξάνθης από την πρώην διοίκηση Τσέπελη – Φανουράκη με «απειλές» και σε βάρος του από τον δικηγόρο της υπαλλήλου; Και τι συμβαίνει και με τη στάση της αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα τον κυρίων Σταύρου Αμοιρά, Σάββα Μελισσόπουλου, Σταρακάρα και Πασχάλη Λύρατζη; Και με ποιο απλά λόγια, ποιος «διοικεί» παρασκηνιακά τον Δήμο Ξάνθης; Μήπως η… διπλοθετίσσα Πόπη Τζανόγλου; Περιμένουμε μια ξεκάθαρη απάντηση…

Π.Π.

 

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του!

Προσωρινά ελεύθερος αφέθηκε, μετά από διαφωνία εισαγγελέα και ανακριτή, ο 50χρονος που δολοφόνησε τον 33χρονο κουνιάδο του στον Βόλο, όταν πληροφορήθηκε ότι βίαζε και εκβίαζε την 18χρονη κόρη του.

Η Εισαγγελέας πρότεινε την προφυλάκιση του 50χρονου, πρόταση με την οποία διαφώνησε ο ανακριτής. Η διαφωνία θα λυθεί εντός 5 ημερών, όπως προβλέπει ο νόμος, από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Μέχρι τότε, ο κατηγορούμενος θα βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό και, όπως έγινε γνωστό, θα φιλοξενηθεί στο σπίτι της κόρης του στον Βόλο.

Η ανακοίνωση της απόφασης έγινε δεκτή με κλάματα και χειροκροτήματα από τους συγγενείς του 50χρονου, που βρίσκονταν στα δικαστήρια του Βόλου.

 

Ποινική δίωξη για πλημμελήματα στους συλληφθέντες στην Πρυτανεία του ΕΜΠ

Τρεις κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος απήγγειλε ο εισαγγελέας σε βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων στο κτίριο της Πρυτανείας του ΕΜΠ στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, κατά την διάρκεια επιχείρησης της αστυνομίας, σε κατάληψη του κτιρίου.

Η ποινική δίωξη σε βάρος των τεσσάρων, αφορά κατηγορίες για παράνομη βία από κοινού κατά συρροή, διακοπή λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας, καθώς και για απείθεια που αφορά άρνηση δακτυλοσκόπησης.

Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν από το αυτόφωρο.

 

Αντικαταστάθηκε ο λέβητας που είχε υποστεί βλάβη στο Δημοτικό Σχολείο Κοσμίου

Αντικαταστάθηκε και λειτουργεί κανονικά ο λέβητας που είχε υποστεί βλάβη στο Δημοτικό Σχολείο Κοσμίου, από το τέλος της περασμένης εβδομάδας και μάλιστα έγιναν οι απαραίτητες δοκιμές, χωρίς την παρουσία μαθητών, για λόγους ασφαλείας.

Στο θέμα του λέβητα  που λόγω βλάβης είχε μείνει χωρίς εργασίες συντήρησης, στο Δημοτικό Σχολείο Κοσμίου, τοποθετήθηκε εκ νέου ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Κομοτηναίων, Ιωάννης Λεβέντης.

Σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη, αυτό είχε  ως αποτέλεσμα να λειτουργεί το σχολείο ουσιαστικά χωρίς την απαραίτητη θέρμανση, ειδικά τις μέρες που έχει  σημειωθεί σημαντική πτώση της θερμοκρασίας. «Εν έτει 2024 μεταφέρθηκαν αερόθερμα όπως όπως στο Δημοτικό Σχολείο Κοσμίου από την Δημοτική Αρχή Κομοτηνής, αντί να υπάρξει άμεση επισκευή ή αντικατάσταση του λέβητα», τόνισε ο κ. Λεβέντης.

Επιπλέον κάνει λόγο για «μεγάλες ευθύνες από πλευράς Διοίκησης, που δεν λέει κουβέντα για την μείωση των πόρων που διατίθενται για τα σχολικά κτίρια».

 

Αίνιγμα

Μπορεί να μας εξηγήσει ο κύριος Γιάννης Ζερενίδης τι συμβαίνει με την εκλεκτή του Πόπη Τζανόγλου που ενώ ήταν φανατικά με το σύστημα Τσέπελη επί 4 χρόνια, κατάφερε με τον… κουμπάρο της Δημήτρη Γαλανόπουλου, νά ‘ναι πάλι στα πράγματα;

 

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη και την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ζητούν οι Αγροτικοί και Κτηνοτροφικοί Σύλλογοι ΑΜΘ

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη στην Κομοτηνή και την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ζητεί η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Συλλόγων της ΑΜ-Θ, όπως αποφάσισε στην συνάντηση που έγινε την περασμένη Κυριακή.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Νέστου, Σάββας Αργυράκης, ανέφερε πως αυτή την εβδομάδα θα γίνουν  συνελεύσεις σε Αγροτικούς και Κτηνοτροφικούς Συλλόγους και πως θα περιμένουν να ορισθούν τα ραντεβού προκειμένου να συζητηθούν τα αιτήματα του και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Αν δεν πάρουν τις απαντήσεις που επιθυμούν, θα καθορίσουν τον τρόπο με τον οποίο θα κινητοποιηθούν.

«Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε κοντά μας την Ελληνική κοινωνία και να εμπεδωθεί από όλους και από αυτούς που λαμβάνουν τις αποφάσεις, πως θα πρέπει να κρατηθεί και να ενισχυθεί η Ελληνική παραγωγή», τόνισε καταλήγοντας ο κ. Αργυράκης. Έχει αρθεί  η απαγόρευση εξαγωγής βοειδών, προβάτων ή αιγοπροβάτων προς τη Σαουδική Αραβία, η οποία είχε επιβληθεί λόγω της σπογγώδους εγκεφαλοπάθειας και οι Έλληνες παραγωγοί θα μπορούν να προχωρούν σε αιτήσεις για εξαγωγές.

 

Καβάλα: Ενημέρωση εμπόρων για ψηφιακή κάρτας εργασίας και νέες υποχρεώσεις

Hμερίδα με θέμα: «Η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας στο Λιανεμπόριο – Το νέο πλαίσιο για τις εμπορικές ΜμΕ από τον Ιανουάριο του 2024– Οι υποχρεώσεις προς το ΕΡΓΑΝΗ II», διοργανώνουν στην Καβάλα, ο Εμπορικός Σύλλογος της περιοχής και η ΕΣΕΕ σε συνεργασία με τον Όμιλο Epsilon Net.

Η ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, 17:00 – 18:30, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου και απευθύνεται στα μέλη-ιδιοκτήτες εμπορικών επιχειρήσεων του Συλλόγου.

Η θεματολογία περιλαμβάνει αναλυτική παρουσίαση του νέου πλαισίου εφαρμογής της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας και του ΕΡΓΑΝΗ II για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου, απολογιστική δήλωση αλλαγών ωραρίου, οργάνωση χρόνου εργασίας και οι υπερωριών και τις νέες υποχρεώσεις των ιδιοκτητών των ΜμΕ και των λογιστικών γραφείων – Προθεσμίες και πρόστιμα.

 

Καβάλα: Αστικό Εργαστήριο για την ανάπτυξη του Περιγιαλίου

Διήμερο Αστικό Εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου με στόχο να κατανοηθούν οι απόψεις των φορέων για τη γειτονιά του Περιγιαλίου και να συζητηθούν τα οράματα, οι στόχοι και οι επιθυμίες για τη μελλοντική ανάπτυξη της περιοχής.

Η δράση περιλαμβάνει:

-Ανοιχτή Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης για τη βιώσιμη αστική κινητικότητα με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, 18 Ιανουαρίου, 11:30-13:30, στο κτίριο της Μεγάλης Λέσχης

-Ανοιχτό Συμμετοχικό Εργαστήριο με έμφαση στη Βιώσιμη Κινητικότητα και το Δημόσιο Χώρο, 18 Ιανουαρίου, 17:00-19:00, στα γραφεία του Εξωραϊστικού Συλλόγου Περιγιαλίου

-Συμμετοχικό Εργαστήριο «Η οπτική των εφήβων», 19 Ιανουαρίου, 9:30-12:00, στο κτίριο της Μεγάλης Λέσχης

-Περίπατο για τη δημιουργία θεματικής αθλητικής διαδρομής στο Περιγιάλι, 19 Ιανουαρίου, 16:00-18:00, σημείο συνάντησης θα είναι το Κλειστό Κολυμβητήριο Καβάλας.

Τα εργαστήρια θα περιλαμβάνουν δραστηριότητες που θα αποσκοπούν στην καλύτερη αξιολόγηση και ανάλυση της περιοχής, στον προσδιορισμό του οράματος και των στόχων της τοπικής κοινότητας, καθώς και στη διεξαγωγή σχεδιασμού δράσης για να καταστεί δυνατή η (συν)δημιουργία με την τοπική κοινότητα.

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

Μιχάλης Αμοιρίδης: «Ξαφνικά κάποιοι κοιμώμενοι θυμήθηκαν το Αρδευτικό»

Επόμενο Άρθρο

ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ. Που βρίσκεται όλη εκείνη παλιά παρέα που συμμετείχε και στο… καλαματιανό του Τσέπελη με την είσοδο του νέου χρόνου στην κεντρική πλατεία;

Επόμενο Άρθρο
ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ. Σε Μαρινέλλα και Μπέττυ Μαγγίρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα!

ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ. Που βρίσκεται όλη εκείνη παλιά παρέα που συμμετείχε και στο... καλαματιανό του Τσέπελη με την είσοδο του νέου χρόνου στην κεντρική πλατεία;

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ. Με απόφαση του ΚΥ.Σ.Ε.A., νέος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας ο Υποστράτηγος, Δημήτριος Μάλλιος

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ. Με απόφαση του ΚΥ.Σ.Ε.A., νέος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας ο Υποστράτηγος, Δημήτριος Μάλλιος

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ. «Γέλασε» και το παρδαλό κατσίκι με τον Ζεϊμπέκ που πήγε στη Βασιλόπιτα του ΕΒΕ για να συγχαρεί τον Τσέπελη που πήρε το «βραβείο» για την βιτρίνα του καφέ «ΨΩΜΙ και ΣΟΚΟΛΑΤΑ»!

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ. «Γέλασε» και το παρδαλό κατσίκι με τον Ζεϊμπέκ που πήγε στη Βασιλόπιτα του ΕΒΕ για να συγχαρεί τον Τσέπελη που πήρε το «βραβείο» για την βιτρίνα του καφέ «ΨΩΜΙ και ΣΟΚΟΛΑΤΑ»!

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ

RADIO LIFE 92.1

NEXT TV ΘΡΑΚΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ -ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ Μ.Η.Τ.: 232171

  • Αρχική
  • Δήλωση Συμμόρφωσης
  • Επικοινωνία
  • Μικρές Αγγελίες
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Τηλ: 2541-105-096 & 2541-063-600

© Αδέσμευτη Θράκης

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες

© Αδέσμευτη Θράκης