• Επικοινωνία
Τρίτη, 21 Απριλίου, 2026
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
Home Ειδήσεις

Σσσς Ψίθυροι. Σύλλογος Διαβητικών ιδρύθηκε στη Ξάνθη -Σημαντική δωρεά από τη Sunlight στην ΕΟΔ Ξάνθης!

2 Νοεμβρίου 2023
in Ειδήσεις, Επιλεγμένα
Σσσς Ψίθυροι. Σύλλογος Διαβητικών ιδρύθηκε στη Ξάνθη -Σημαντική δωρεά από τη Sunlight στην ΕΟΔ Ξάνθης!
Share on FacebookShare on Twitter

Καιρός ήταν… Ξηλώνουν στάσεις λεωφορείων σε όλη τη πόλη!

……………………………………

Άκου τι είπαν!

«Το ΚΚΕ θεωρεί ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το 212 ΚΙΧΝΕ, αλλά και τα υπόλοιπα στρατιωτικά νοσοκομεία, είναι ταυτόσημα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει συνολικά το σύστημα της Δημόσιας Υγείας στην Ελλάδα, δηλαδή: Υποχρηματοδότηση, μεγάλη έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, κλειστές κλίνες, ελλείψεις σε τεχνολογικό εξοπλισμό και υπολειτουργία εργαστηρίων.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός τι μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση για την πλήρη στελέχωση του 212 ΚΙΧΝΕ Ξάνθης με το όλο το αναγκαίο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και την προμήθεια και εγκατάσταση του αντίστοιχου τεχνολογικού εξοπλισμού».

(Από την ερώτηση του ΚΚΕ για το Στρατιωτικό Νοσοκομείο Ξάνθης)

-Με ενδιαφέρον περιμένουμε την απάντηση… στρατιωτικοί αλλά και απλοί πολίτες!

Το σχόλιο

Το χειρότερο πράγμα για έναν πολιτικό όταν χάνει την εξουσία, είναι η… «εγκατάλειψη» των οπαδών και… «πιστών» που τον ακολουθούσαν και ιδίως όταν όλοι αυτοί πίστευαν στις ικανότητές του, όχι με βάση τα προσόντα ή τις γνώσεις ή τις ικανότητές του, αλλά τις… απευθείας αναθέσεις, τις… θέσεις και τις οικονομικές «παροχές» που τύγχαναν από τον… «ηγέτη» τους.

Βεβαίως τόσο ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος όσο και ο Δήμαρχος Τσέπελης έχουν άλλους δυο μήνες μέχρι να «παραδώσουν» την εξουσία τους, ο μεν πρώτος όμως έχει «εξαφανιστεί» από παντού, ο δε δεύτερος προσπαθεί να ντοπάρει τους εναπομείναντες «οπαδούς» του, λέγοντάς τους ότι σε… 5 χρόνια θα είναι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης. «Σωθήκαμε…». Μέχρι τότε με τις ποινικές υποθέσεις που έχει σε εκκρεμότητα, να δούμε πως θα «καθαρίσει»…!

«Α»

 

Σημαντική δωρεά από τη Sunlight στην ΕΟΔ Ξάνθης

Τη δράση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (ΕΟΔ) Ξάνθης ενισχύσει η Sunlight, που προχώρησε σε μια ιδιαίτερα σημαντική δωρεά εξοπλισμού.

«Με χαρά παραλάβαμε δωρεά από την Sunlight Group και ειδικότερα εξοπλισμό ατομικής προστασίας.  Αυτό μας βοηθά να συνεχίσουμε το έργο μας με ασφάλεια και προς όφελος των τοπικών κοινωνιών. Η υποστήριξη, που λάβαμε από μια εταιρία, που αποδεικνύει ότι η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων της είναι προτεραιότητα, μας ενθαρρύνει  να συνεχίσουμε δυναμικά τις δράσεις μας. Υποδεχτήκαμε στις εγκαταστάσεις μας εκπροσώπους της εταιρίας, τους παρουσιάσαμε τις δράσεις μας και συζητήσαμε θέματα προστασίας και ασφάλειας» τονίζει η ΕΟΔ Ξάνθης.

 

Στις φυλακές Τρικάλων ο πρέσβης της Κροατίας
για τους προφυλακισμένους χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Τις φυλακές Τρικάλων αναμένεται να επισκεφθεί σήμερα Τρίτη ο πρέσβης της Κροατίας στη χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaopinion.gr ο Κροάτης πρέσβης θα έχει συνάντηση με τους συμπατριώτες του που παραμένουν προφυλακισμένοι στις φυλακές Τρικάλων λόγω της συμμετοχής τους στα αιματηρά επεισόδια του περασμένου καλοκαιριού που είχαν ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του Μιχάλη Κατσουρή έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για μέλη των Bad Blue Boys, των οργανωμένων οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που είχαν φτάσει μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια ανενόχλητοι, διασχίζοντας όλη την Ελλάδα.

 

Συνελήφθη 42χρονος στον Άλιμο με διεθνές ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές των ΗΠΑ

Συνελήφθη, την Τρίτη το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στον Άλιμο, 42χρονος διωκόμενος με διεθνές ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές των Η.Π.Α. για ξέπλυμα χρήματος και απάτες μέσω ταχυδρομείου και τηλεπικοινωνιών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 42χρονος ως διευθύνων εταιρίας πωλήσεων (τηλεμάρκετινγκ) στις Η.Π.Α. πραγματοποιούσε απάτες σε βάρος επιχειρήσεων και οργανισμών με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων, πλαστών τιμολογίων και εικονικών εταιρειών, με αποτέλεσμα να αποκομίσει μεγάλο οικονομικό όφελος. Ο 42χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.

 

Αίνιγμα

Ειλικρινά ποιος τελικά ήταν ο «εγκέφαλος» και που στηρίχτηκε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος για να καταρτίσει το ψηφοδέλτιό του στη Ξάνθη και ποιος του πρότεινε τους μουσουλμάνους για τον συνδυασμό του; Αφού ειδικά την δεύτερη Κυριακή 15 Οκτωβρίου το αποτέλεσμα ήταν… πανωλεθρία για τον ίδιο και την παράταξή του… Ποιος; Ο άφαντος βουλευτής Σπύρος Τσιλιγγίρης;

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ

Σύλλογος διαβητικών ιδρύθηκε στη Ξάνθη, ιδού και η πρόσκληση που πήραμε για τα εγκαίνια των γραφείων τους:

Θεσσαλονίκη: Καταδίκη αστυνομικού για θανατηφόρο τροχαίο

Αστυνομικός καταδικάστηκε σε 5μηνη φυλάκιση, με τριετή αναστολή, για θανατηφόρο τροχαίο που προκάλεσε τον Δεκέμβριο του 2020, στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης, με θύμα έναν οδηγό 51 ετών. Ο αστυνομικός κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από αμέλεια, με την αναγνώριση ελαφρυντικού.

Οδηγώντας υπηρεσιακό φορτηγό της ΕΛ.ΑΣ., ο κατηγορούμενος κινούνταν στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου όπου, σύμφωνα με τη δικογραφία, επιχείρησε να αλλάξει κατεύθυνση κίνησης σε σημείο του δρόμου, όπου απαγορευόταν.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία του Ι.Χ. αυτοκινήτου, που τον ακολουθούσε και να πέσει πάνω στο φορτηγό της Αστυνομίας.

Από τη σύγκρουση ο 51χρονος οδηγός υπέστη πολλαπλές κακώσεις, εξαιτίας των οποίων επήλθε ο θάνατός του.

Στην απολογία του, ο αστυνομικός ανέφερε ότι ο θανών δεν φορούσε ζώνη, τονίζοντας πως όταν τον αντίκρισε διατηρούσε τις αισθήσεις του, ενώ ειδοποίησε τις Αρχές. «Το γεγονός αυτό μου προκάλεσε θλίψη. Είμαι τόσα χρόνια οδηγός ποτέ δεν συνέβη κάτι» ανέφερε.

 

Κρήτη: Καταγγελία από ηλικιωμένο για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Αστυνομικοί συνέλαβαν το μεσημέρι της Δευτέρας (30/10) έναν 38χρονο άνδρα στο Λασίθι, με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος ηλικιωμένου.

Οι δύο άνδρες φέρεται να έχουν κτηματικές διαφορές. Η σύλληψη του 38χρονου έγινε μετά την καταγγελία του 78χρονου, καθώς μια μέρα πριν είχε καταγγείλει ότι έξω από την αγροτική κατοικία που διατηρεί στην περιοχή της Κριτσάς, στο δήμο Αγίου Νικολάου, συναντήθηκε με τον 38χρονο και τον πυροβόλησε εναντίον του με σκοπό να του κάνει κακό, όμως δεν τον πέτυχε.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Συνελήφθη, την Δευτέρα  (30.10.2023) το μεσημέρι, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων, που διαπράχθηκε σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου σε βάρος έτερου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία παθόντα, κατόπιν φραστικού επεισοδίου ο δράστης με τη χρήση πιστολιού τον πυροβόλησε χωρίς να τον τραυματίσει και στη συνέχεια διέφυγε με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου συνελήφθη ο δράστης και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικίες και αποθηκευτικό χώρο, που κατέχει και χρησιμοποιεί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίστροφο και δύο κυνηγετικά όπλα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου

 

Πειραιάς: Συνελήφθη 22χρονος ως μέλος της ομάδας που διέπραττε ληστείες σε περίπτερα

Το πρωί του Σαββάτου (28/10) συνελήφθη ένας 22χρονος, μέλος της ομάδας για πλαστογραφία, διακεκριμένη κλοπή, ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται οι συνεργοί του.

Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγεγραμμένων ληστειών και κλοπών, που χρονολογούνται τουλάχιστον από τις αρχές του Οκτώβρη, συστάθηκε ομάδα αστυνομικών για τον εντοπισμό των δραστών και την παύση της εγκληματικής τους δράσης.

Μετά από αναζητήσεις, εντοπίστηκε ο 22χρονος να κινείται με μοτοσυκλέτα, στην οποία είχε τοποθετήσει πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας, φέροντας πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης και οδηγήθηκε στην έδρα της ανωτέρω υπηρεσίας, όπου ταυτοποιήθηκε ως μέλος της ομάδας.

Στη μία περίπτωση ληστείας, τα μέλη της εγκληματικής ομάδας με χρήση χαρτοκόπτη, τραυμάτισαν τον υπάλληλο, ενώ στην άλλη υπό την απειλή όπλου, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

Ενδιαφέρον και απο Παντελή Παντέλο να πάρει το Xenia μαζί με τον Φανουράκη και τον κουμπάρο του Μανώλη Τσέπελη;!

Επόμενο Άρθρο

ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ. Εκλογές και νέο Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΟΙ ΑΤΙΘΑΣΟΙ». –Νέος πρόεδρος ο Παναγιώτης Χατζημήσιος!

Επόμενο Άρθρο
ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ. Εκλογές και νέο Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΟΙ ΑΤΙΘΑΣΟΙ». –Νέος πρόεδρος ο Παναγιώτης Χατζημήσιος!

ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ. Εκλογές και νέο Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΟΙ ΑΤΙΘΑΣΟΙ». –Νέος πρόεδρος ο Παναγιώτης Χατζημήσιος!

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ. Με καινούργιο σκούτερ κυκλοφορεί ο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης! Καλορίζικο!

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ. Με καινούργιο σκούτερ κυκλοφορεί ο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης! Καλορίζικο!

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ. Διαφορά 21,5 μονάδων από το δεύτερο κόμμα και άνοδο για τη ΝΔ στην εκτίμηση ψήφου ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει η νέα δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΪ.

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ. Διαφορά 21,5 μονάδων από το δεύτερο κόμμα και άνοδο για τη ΝΔ στην εκτίμηση ψήφου ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει η νέα δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΪ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ

RADIO LIFE 92.1

NEXT TV ΘΡΑΚΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ -ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ Μ.Η.Τ.: 232171

  • Αρχική
  • Δήλωση Συμμόρφωσης
  • Επικοινωνία
  • Μικρές Αγγελίες
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Τηλ: 2541-105-096 & 2541-063-600

© Αδέσμευτη Θράκης

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες

© Αδέσμευτη Θράκης