• Επικοινωνία
Δευτέρα, 4 Μαΐου, 2026
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
Home Ειδήσεις

Σσσς Ψίθυροι. Αιγάλεω: 21χρονος ήρθε στα χέρια με ληστές και τους άρπαξε το όπλο! -Δύο συλλήψεις για απόπειρα ληστείας σε βάρος οδηγού ταξί στην Αγ. Βαρβάρα!

7 Δεκεμβρίου 2023
in Ειδήσεις, Επιλεγμένα
Σσσς Ψίθυροι. Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στη Θεσσαλονίκη με πάνω από 60 κιλά ακατέργαστης κάνναβης!
Share on FacebookShare on Twitter

Από το Μνημόσυνο Μνήμης λίγων αλλά Πιστών Φίλων και συνεργατών για τα 24χρόνια από τον θάνατο του Φ. Αμοιρίδη.

………………………………

Άκου τι είπαν!

«24 Χρόνια μετά τιμούμε τον Διευθυντη μας και Δήμαρχο.

Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν ,από τους πρώην εργαζόμενους στο Τυπογραφείο ΣΕΒΑΘ – Τυπογραφειο, αλλά και φίλους Ξανθιωτες στην σημερινή συνάντηση μας μπροστά στην προτομή του στην μνήμη και 24 χρόνια μετά.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

ΦΙΛΛΙΠΑ. ΑΜΟΙΡΙΔΗ

Στην εκδήλωση αυτή μας ετίμησε και ο εκπρόσωπος του νέου Δημάρχου ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ο κ. Δρεμσιζης.

Το παρόν έδωσε η σύζυγος του και ο υιός του Φιλλιπα Μπάμπης Αμοιρίδης. Παρευρέθηκε επίσης και ο πρώην Διευθυντής ΣΕΒΑΘ κ.Ρωμανίδης Θεόδωρος».

(Από την ανάρτηση του Σήφη Μεϊμαρίδη στο fb για τα 24 χρόνια από τον θάνατο του Φίλιππα Αμοιρίδη)

-Πολύ καλά έκανε και ΔΕΝ πήγε ο Μανώλης Τσέπελης. Δεν τον «έπαιρνε»! Κι ο νοών νοείτω…

Το σχόλιο

Λίγοι ναι μεν –παλιοί συνεργάτες στο τυπογραφείο και Φίλοι της Οικογένειας που δεν τον ξέχασαν, αλλά Σεβαστοί και Ειλικρινείς που τον γνώρισαν από κοντά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Σίφη Μεϊμαρίδη από το fb και τίμησαν με την παρουσία τους κι ένα κεράκι, την Μνήμη του Αείμνηστου Φίλιππου Αμοιρίδη που έφυγε πριν 24 χρόνια εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα από τη ζωή. Δεν θα ξεχάσω αυτήν την Ημέρα γιατί ήταν πράγματι συγκλονιστική για όλη τη Ξάνθη, γιατί ο Φ. Αμοιρίδης ήταν θα έλεγα στο Ημέρες της Δόξας Του με πολλές φιλοδοξίες και Όνειρα… αλλά αυτή τελικά είναι η ζωή. Απρόσμενη και αναπάντεχη κι όποιος δεν το αντιλήφθηκε, όσα πλούτη κι αν διαθέτει, κακό του κεφαλιού του.

(σ.σ. Λίγοι αλλά μετά Θάνατον… δυστυχώς όλοι σε ξεχνάνε. Και ιδίως αυτοί που ευεργετήθηκαν από σένα και πλούτισαν!…).

Π.Π.

 

Αιγάλεω: 21χρονος ήρθε στα χέρια με ληστές και τους άρπαξε το όπλο

Συνελήφθησαν κατά τις πρωινές ώρες της Τρίτης (5/12) στην περιοχή του Αιγάλεω, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, δύο άντρες 30 και 32 ετών για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, απειλή και απλές σωματικές βλάβες σε βάρος δύο νεαρών ατόμων.

Ειδικότερα, κληθέντες αστυνομικοί προκειμένου να επιληφθούν σε επεισόδιο, εντόπισαν τα νεαρά θύματα 21 και 22 ετών, τα οποία ανέφεραν ότι δέχτηκαν επίθεση από τους κατηγορουμένους. Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, οι κατηγορούμενοι τους τραυμάτισαν ελαφρά με λακτίσματα και τους απείλησαν με πιστόλι, το οποίο αμυνόμενος ο 21χρονος κατάφερε να αποσπάσει.

Σε κοντινό σημείο εντοπίστηκαν οι δράστες και μετά από έλεγχο στην κατοχή τους και εντός του οχήματος τους βρέθηκε και κατασχέθηκε αεροβόλο τυφέκιο, μεταλλικά σφαιρίδια και το χρηματικό ποσό των 870 ευρώ. Οι κατηγορούμενοι με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Αιγάλεω, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Δύο συλλήψεις για απόπειρα ληστείας σε βάρος οδηγού ταξί

Συνελήφθησαν κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (5/12) στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, δύο 20χρονοι για απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι εισήλθαν σε ταξί ως πελάτες και η οδηγός του ταξί αντιλαμβανόμενη ύποπτες κινήσεις, τους ζήτησε να αποβιβαστούν. Τη στιγμή εκείνη, ένας εκ των δραστών προέταξε μαχαίρι και ο έτερος όπλο, απειλώντας την οδηγό του ταξί και αφού αυτή εξήλθε του οχήματος καλώντας σε βοήθεια, τράπηκαν σε φυγή.

Κληθέντες αστυνομικοί, κατόπιν στοχευμένων αναζητήσεων και συντονισμένων ενεργειών του Κέντρου της Άμεσης Δράσης, εντόπισαν τους κατηγορούμενους και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της ανωτέρω αξιόποινης πράξης. Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Λευκάδα: Μια σύλληψη για παράνομη κατοχή κάνναβης

Στη Λευκάδα, το απόγευμα της Δευτέρας (4/12) συνελήφθη ένας άνδρας ελληνικής καταγωγής από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων, ο δράστης εντοπίσθηκε και στην συνέχεια συνελήφθη, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

 

Αίνιγμα

Και τώρα πως θα «ζήσουμε» χωρίς κέντρο Πολιτισμού και Πρόεδρο αλλά… Ηλία Ασκαρίδη μετά την κατάργηση του Νομικού προσώπου και την απορρόφησή του στο Δήμο Ξάνθης; Ιδού η απορία… μετά τις εξελίξεις και τα νέα δεδομένα για Ξανθιώτικο Καρναβάλι και Γιορτές Π. Πόλης…! Για να δούμε τι θα δούμε το σωτήριον έτος 2024.

 

Χρήστος Βαλασέλλης: Πέθανε ο 49χρονος διευθυντής
του τηλεοπτικού σταθμού Aeolos tv της Λέσβου

Χωρίς τις αισθήσεις του βρέθηκε την το βράδυ στο σπίτι του την Τρίτη στη Μυτιλήνη, από συνεργάτες του που τον αναζητούσαν, ο 49χρονος Χρήστος Βαλασέλλης. Στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου μεταφέρθηκε, διαγνώσθηκε ο θάνατός του από παθολογικά αίτια.

Ο Βαλασέλλης, γνωστός στην τοπική κοινωνία της Λέσβου ραδιοφωνικός παραγωγός, ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού και διευθυντής του μοναδικού τηλεοπτικού σταθμού της Λέσβου Aeolos TV, ήταν γνωστός και σαν δημιουργός του λογισμικού ραδιοφωνικού αυτοματισμού Jazler που υποστηρίζει διάφορες μορφές ηχητικών αρχείων και μπορεί να

Το αυτοματοποιημένο αυτό πρόγραμμα αναπαραγωγής τραγουδιών και διαφημίσεων -το «Μυτιληνιό λογισμικό», όπως χαρακτηριστικά αποκαλούσε το πρόγραμμα του ο Χρήστος Βαλασέλλης – υιοθετήθηκε από την πλειοψηφία των ραδιοφωνικών σταθμών στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο.

 

Ο 70χρονος ομολόγησε τη δολοφονία της 43χρονης στη Σαλαμίνα
–Είχε κάνει σχέση με άλλον ισχυρίστηκε ο δολοφόνος.

Τη δολοφονία της 43χρονης γυναίκας στη Σαλαμίνα, ομολόγησε ο 70χρονος άνδρας που συνελήφθη νωρίτερα στο Κερατσίνι. «Είχε κάνει σχέση με έναν άλλον. Το έμαθα, τρελάθηκα και αποφάσισα να τη σκοτώσω» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ενώ συμπλήρωσε πως την καραμπίνα την αγόρασε πριν από μερικές ημέρες μαζί με τις σφαίρες από έναν άγνωστο σε λαϊκή του νησιού.

Οι Αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, αφότου εντόπισαν νεκρή την 43χρονη στο σπίτι της.

Σημειώνεται ότι, το θύμα τον είχε καταγγείλει για κακοποίηση το περασμένο Σάββατο (2/12) στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και οι αστυνομικοί άρχισαν να τον αναζητούν σε όλο το νησί.

Οι Αρχές της συνέστησαν να φύγει από το σπίτι της και να κατεβάσει στο κινητό της την εφαρμογή panic button ώστε να το χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε στιγμή νιώσει ότι κινδυνεύει.

Εκείνη ακολούθησε τις συμβουλές τους, ωστόσο την Τρίτη (5/12) ο γυναικοκτόνος την εντόπισε, πήγε έξω από το σπίτι που βρισκόταν το θύμα, άρχισε να φωνάζει και μόλις η γυναίκα βγήκε έξω την πυροβόλησε δυο φορές και εξαφανίστηκε.

Οι Αρχές εντόπισαν στο σημείο δύο κάλυκες ενώ φαίνεται ότι η γυναίκα πυροβολήθηκε στην κοιλιά και στο στήθος.

 

Ρέθυμνο: Σύλληψη άνδρα για κατοχή αρχαίων και όπλα

Για κατοχή αρχαίων και όπλα συνελήφθη ένας άνδρας στο Ρέθυμνο, όταν αστυνομικοί πραγματοποίησαν τυχαίο έλεγχο στο όχημά του και τον ίδιο.

Σε περιοχή του δήμου Μυλοποτάμου, αστυνομικοί των ΤΑΕ της συγκεκριμένης περιοχής, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων που εκπονεί η αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνης για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, σταμάτησαν τον οδηγό και πραγματοποίησαν έλεγχο, τόσο στον ίδιο, όσο και στο όχημα.

Δεδομένων των ευρημάτων της αρχικής έρευνας, ακολούθησε έλεγχος στην οικία όπου διαμένει. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: «Ανιχνευτής μετάλλων, σκαπτικά εργαλεία, 122 αρχαία νομίσματα, 1 μπρούτζινο ειδώλιο, 2 μικρές σφραγίδες, πλήθος παλαιών μικροαντικειμένων (κεραμικά θραύσματα, πετρώματα, μεταλλικοί κρίκοι, μεταλλικά σφαιρίδια), φυσίγγια και κάλυκες.

Η προανάκριση διενεργείται από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ: Να σταματήσουν ΤΩΡΑ οι δεσμεύσεις και κατασχέσεις λογαριασμών από δήμο και τράπεζες

Επόμενο Άρθρο

ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ. Η Νίνα Μαζάνη στην παράσταση «Σήμερα» μαζί με τη Μπέττυ Μαγγίρα και τη Μαρινέλλα!

Επόμενο Άρθρο
ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ. Το ζαχαροπλαστείο «ΤΖΟΥΚΑΣ», φόρεσε τα γιορτινά του!

ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ. Η Νίνα Μαζάνη στην παράσταση «Σήμερα» μαζί με τη Μπέττυ Μαγγίρα και τη Μαρινέλλα!

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ. Τη μνήμη του Φίλιππου Αμοιρίδη με αφορμή τη συμπλήρωση 24 χρόνων από τον θάνατό του τίμησαν το πρωί της Τρίτης πολίτες που συγκεντρώθηκαν μπροστά από την προτομή του!

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ. Έχει παραγίνει το «φαινόμενο» Ηλία Ασκαρίδη στο Κέντρο Πολιτισμού που ενώ καταργείται, αυτός συνεχίζει να μοιράζει απευθείας αναθέσεις στους κολλητούς του!

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ. Ημέρες ορκωμοσιών για τα Δημοτικά Συμβούλια το Σαββατοκύριακο 16 & 17/12/2023  και η Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου!

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ. Ημέρες ορκωμοσιών για τα Δημοτικά Συμβούλια το Σαββατοκύριακο 16 & 17/12/2023 και η Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου!

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ

RADIO LIFE 92.1

NEXT TV ΘΡΑΚΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ -ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ Μ.Η.Τ.: 232171

  • Elementor #142343
  • Αρχική
  • Δήλωση Συμμόρφωσης
  • Επικοινωνία
  • Μικρές Αγγελίες
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Τηλ: 2541-105-096 & 2541-063-600

© Αδέσμευτη Θράκης

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες

© Αδέσμευτη Θράκης