ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΔΡIΑΝΤΑΣ – Την Κυριακή 24/11 στις 11 το πρωί τα αποκαλυπτήρια Παρουσία Κυριάκου και τριών πρώην Πρωθυπουργών!

Σήμερα Παρασκευή έρχεται στη Ξάνθη και στήνει τον Ανδριάντα του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή στο βάθρο του, στο χώρο που ήδη ανάπλασε και ολοκλήρωσε ο μηχανικός κ. Γιώργος Αβραμίδης, ο γλύπτης του έργου Πραξιτέλης Τζανουλίνος.

Όπως είναι γνωστό, τα επίσημα εγκαίνια αποκαλυπτήρια του Ανδριάντα θα γίνουν τη Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 11 το πρωϊ από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και μεταξύ άλλων αναμένεται να δώσουν το παρών ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, οι πρώην Πρωθυπουργοί Κωνσταντίνος Καραμανλής, Αντώνης Σαμαράς και Παναγιώτης Πικραμένος, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκις, ο Υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής με τον πατέρα του Αχιλλέα και σύσσωμη την οικογένεια, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο πρώην Υπουργός Αλέξανδρος Κοντός, ο βουλευτής Ροδόπης και πρώην Υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης και βουλευτές από όλη την Ανατ. Μακεδονία και τη Θράκη.

Ενημέρωση για την εκδήλωση έκανε χθες στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης και ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης καλώντας τους όλους στην εκδήλωση ενώ ερώτημα αποτελεί μόνο ο καιρός!

Σημειώνεται ότι όλοι οι επίσημοι θα έρθουν με τσάρτερ και μετά την σεμνή δεξίωση που θα ακολουθήσει στο Elisso Hotel θα αναχωρήσουν όλοι μαζί για την Αθήνα.

Οικοδεσπότης της εκδήλωσης θα είναι ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, ενώ ήδη τον χώρο έχει επισκεφθεί ο 90χρονος αδελφός του Αείμνηστου Εθνάρχη, Αχιλλέας Καραμανλής, που σε δηλώσεις του στο Next tv χαρακτήρισε τον συγκεκριμένο ανδριάντα, καλύτερο από αυτόν που τοποθετήθηκε τόσο στη  Θεσσαλονίκη, όσο και στη Πρώτη Σερρών.