Η σούπερ σταρ Μπέτυ Μαγγίρα θα παρουσιάσει την μεγάλη παρέλαση του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2023.
…..
*Με d.j από την Αλεξανδρούπολη αλλά και…σώου με χορεύτριες και εκπλήξεις από την Κωνσταντινούπολη το My club το ερχόμενο Σάββατο διοργανώνει ένα ξεχωριστό πάρτι για τους μουσουλμάνους με αφορμή την Γιορτή του Μπαϊραμιού!!!
Χαμός δηλαδή….και ειδικά αν έρθουν οριεντάλ!
…..
*Κι όμως…..Στο ίδιο πριβέ (αναγκαστικά και υποχρεωτικά αφού τα άλλα ήταν κατειλημμένα…), βρέθηκε ο εκδότης του «Μ» Πάνος Παπαδαόπουλος αλλά και οι Πασχάλης Λύρατζης και Ανδρέας Γκλαβίνης που ήταν εκεί, όταν κάθισαν αναγκαστικά στο πεζούλι του κάτω μπαρ η γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά και η Φένια Τσαγκάλα που είναι και του μαγαζιού άλλωστε, αφού ο σύζυγός της Γιάννης Τσαγκάλας είναι συνέταιρος του μαγαζιού!!!
……
*Το αστείο της υπόθεσης; Γελοίο φερέφωνο του Φανουράκη, υπέκλεψε φωτογραφία από την… πλατεία για να ειρωνευτεί το ότι κάθισαν όλοι μαζί!
Να ζητάνε την άδειά του από δω και πέρα!
…..
*Η Ξανθιώτισσα Σάσα Μπάστα, συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια με τον Θέμη Αδαμαντίδη. Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Open weekend» μίλησε για την καταγγελία που έκανε για ξυλοδαρμό η πρώην σύντροφός του, Βαρβάρα Κίρκη, λέγοντας πως δεν μπορεί να πιστέψει πως έχουν γίνει όλα αυτά για τα οποία τον κατηγορούν.
«Ακόμα δεν πιστεύω ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης έκανε κάτι τέτοιο. Αν δεν το δω δηλαδή, δεν μπορώ να το πιστέψω. Με αυτόν τον άνθρωπο συνεργαζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Δεν τον έχω δει καν να νευριάζει. Πόσω μάλλον να προβεί και σε τέτοιου είδους πράξεις… Μιλάω ξεκάθαρα για τον άνθρωπο που έχω γνωρίσει εγώ. Είναι πάντα τόσο ήρεμος. Μπορεί να πέσει ένα ολόκληρο φωτιστικό επάνω του και να γελάει, δεν είναι άνθρωπος που μπορεί να κάνει εύκολα μπαμ. Προφανώς κατακρίνω οποιαδήποτε μορφή βίας, από οποιαδήποτε πλευρά και αν προέρχεται. Προφανώς αν αποδειχθούν όλα αυτά, τα καταδικάζω. Εγώ μιλάω για τον Θέμη όπως τον έχω γνωρίσει σαν άνθρωπο και το πόσο ήρεμος είναι» είπε αρχικά η Σάσα Μπάστα.
….
*Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε και για την καταγγελία της μητέρας των παιδιών του Θέμη Αδαμαντίδη, η τραγουδίστρια σχολίασε:
«Τις κοπέλες τις ξέρω και τις δυο. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει μεσολαβήσει και να έκανε ο Θέμης αυτό το μπαμ που λένε, αν το έκανε. Εγώ δεν τον έχω δει καν να θυμώνει και να υψώνει τη φωνή του. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, είναι τόσο ήρεμος. Την Βαρβάρα τη συμπαθώ πολύ. Την γνώρισα. Εγώ έβλεπα ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Δε μπορώ να ξέρω τι γινόταν σπίτι τους. Γι’ αυτό είπα ότι δεν μπορώ να πιστέψω ποτέ ότι έχει γίνει όλο αυτό».
……
Δημοσιεύματα στην Ισπανία θέλουν τον Καρίμ Μπενζεμά να έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό της Αμερικανίδας Τζόρνταν Οζούνα, η οποία έχει μία σύνδεση με την Ελλάδα. Ποια είναι αυτή;
Το 32χρονο μοντέλο διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με τον πρώην παίκτη της Ξάνθης, Παναγιώτη Τριάδη!!!
Η εντυπωσιακή Αμερικανίδα Τζόρνταν Οζούνα έχει κλέψει την καρδιά του Γάλλου σταρ σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, με τους δυο τους να περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στις καλοκαιρινές τους διακοπές. Οι δυο τους βέβαια, δεν έχουν επισημοποιήσει τη σχέση τους, ωστόσο οι φωτογραφίες από το ίδιο σκάφος και τα ίδια μέρη τούς “πρόδωσαν”, όπως αναφέρουν σελίδες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ασχολούνται με τις συντρόφους γνωστών ποδοσφαιριστών και αθλητών .Η σεζόν φαίνεται λοιπόν πως έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος εκτός από πρωταθλητής Ευρώπης με τη Ρεάλ μετρά επιτυχίες και εκτός γηπέδου, αφού φαίνεται πως βρήκε το άλλο του μισό.
Μετά από αρκετά χρόνια το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει τους δρόμους του, με το μοντέλο να βρίσκει πλέον τον έρωτα στο πλάι του Καρίμ Μπενζεμά.
Κακίες
Στα Χανιά βρίσκεται πλέον η δημοφιλής παραγωγός του ραδιοφώνου και πρώην ηθοποιός της Θρακικής Σκηνής Ρένα Καραγιάννη η οποία είπε ότι θα επιστρέψει στη Ξάνθη τον ερχόμενο Οκτώβρη.
Εγώ θα της ευχηθώ καλό καλοκαίρι με την διαφορά ότι μάλλον αυτά τα πήγαινε έλα κάποια στιγμή, ενδέχεται να της βγουν σε κακό…!
Και ειδικά αν βελτιωθούν οι συνθήκες στην τηλεόραση και στα ραδιοφωνικά. Καθότι πολλές φορές αναζητώντας το καλύτερο….κινδυνεύεις να χάσεις αυτός που έχεις τώρα!!!
Καθότι δεν είναι εύκολο και για ένα κανάλι ή ραδιόφωνο να την περιμένουν 4 μήνες να γυρίσει!!! Κι ο νοών νοείτω και καλοπροαίρετα φυσικά!
Σφήνες
Οργασμός αλλαγών τόσο στο Next tv, όσο και στην εφημερίδα «Αδέσμευτη» αλλά και το ράδιο Life 921 fm με στόχο την μείωση των εξόδων και ιδίως στο ρεύμα, στα τηλέφωνα, στα ενοίκια κλπ
Πράγματα που κατά την άποψή μου, έπρεπε να γίνουν πολύ πιο γρήγορα





