ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Το  Favela Chic Art Bar  μετά από 3 χρόνια άριστης συνεργασίας με τους Γιώργο Φωκά και Πάνο Ζωή, ξεκινάει τα καθιερωμένα live της Τετάρτης. Αυτήν την Τετάρτη λοιπόν θα γίνει το πρώτο live, που θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας χρονιάς γεμάτη μουσική, lives και πολλά events.

*Τα γενέθλιά του είχε χθες ο εκδότης μας Σταύρος Μωραιτης και φυσικά δεν ήταν δυνατόν να μην του δώσω κι εγώ τις ευχές μου…για χρόνια πολλά και με μια νέα σύντροφο που θα του δώσει νέες ανάσες…! Κι ο νοών νοείτω…(σ.σ. Κι όσο για το κέρασμα, το περιμένω έστω και με καθυστέρηση…)

….

*Μας ενημερώνει ο δαιμόνιος Πέτρος Δομβρίδης ότι, «η Η ΞΑΝΘΗ το επόμενο Σάββατο Ξεφαντώνει Παραδοσιακά στον ΑΠΟΛΛΩΝ, που τελικά ένα Κέντρο 1100 Θέσεων φάνηκε μικρό μπροστά σ’ αυτό που γίνεται με τις κρατήσεις! Χορευτές κ’ Φίλοι των ΘΑΜΥΡΙΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΛΟΙ και αγαπημένοι μας Σύλλογοι από Αλόννησο, Κοζάνη, Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Γιαννιτσά, Σέρρες, Καβάλα , Δράμα, Κομοτηνή ,Έβρο και Ξανθη θα είναι κοντά μας να γλεντήσουμε όλοι μαζί!!! Με μία Μεγαλη έκπληξη στην αρχή αυτού του Μεγάλου Ξεφαντώματος που θα πρέπει να την δουν όλοι!!!!! Είμαστε έτοιμοιιιιι!!!!!»

-Καλή επιτυχία από τώρα…!

(Σ.Σ. Σκέφτεσαι δηλαδή Πέτρο αυτοί οι 1000 να ψηφίζανε στις δημοτικές εκλογές εσένα και την Ειρήνη, πόσο ψηλά θα πηγαίνατε σε ψήφους; Θα σαρώνατε! )

ΚΑΚΙΕΣ

Τουλάχιστον δυο πολύ γοητευτικές και δραστήριες κυρίες της Τοπικής αυτοδιοίκησης στην πόλη μας, έχουν ανοίξει τα….φτερά τους και  ετοιμάζονται να οδηγηθούν στην εκκλησία όπως λένε οι πληροφορίες μου..

Φυσικά και οι δυο δηλώνουν λίαν ερωτευμένες, κάτι που φαίνεται και στα μάτια τους και από τα λεγόμενά τους καταλαβαίνω ότι «περισσότερο πλέον τις απασχολεί η προσωπική τους ζωή, παρά τα δημοτικά συμβούλια και η πολιτική…»

Περισσότερα προς το παρόν δεν λέω, πάντως τα αισθήματα υπάρχουν, οι σχέσεις είναι πολύ σοβαρές και εύχομαι να πάνε όλα καλά! Και να θυμηθούν να μας προσκαλέσουν στο ευτυχές γεγονός…

*Στο…φαγητό το έχει ρίξει η δημοφιλής πρωταγωνίστρια της Θρακικής Σκηνής Χρύσα Τσακίρη που θεάθηκε χθες να τρώει …διαιτητική διατροφή με την κολλητή της Αλίκη Αλεξάνδρα Χριστοδούλου στην τοποθεσία Μεζεδοπωλείο “Τα Πεύκα”.

Δεν φοβάται μην πάρει…κιλά και ο σκηνοθέτης της, της βάλει τις φωνές;

*Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκε και ιδιαίτερα με την παράσταση «Γράμμα σε ένα παιδί…», η πρώην συνεργάτης μας Ρένα Καραγιάννη που ναι μεν παρακολούθησε την παράσταση, αλλά δεν τρελάθηκε κιόλας…

-Σημειώνω πάντως ότι παρά την μεγάλη διαφήμιση, η παράσταση είχε λίγο κόσμο!

…..

*Πολύ μου άρεσε η εκπληκτική Χρύσα Μωραϊτη και στα κινηματογραφικά του Μάνου Χατζιδάκι έχω όμως την εντύπωση ότι δεν είναι του στυλ της…! Θα την προτιμούσα περισσότερο σε τραγούδια της  Αρβανιτάκη ή της Πρωτοψάλτη…αν και κάποια στιγμή θα πρέπει να τραγουδήσει στα ίχνη του πατέρα της και παραδοσιακό τραγούδι. Θα της πήγαινε πολύ, ιδίως σε μια εποχή που σπανίζουν πλέον οι καλές παραδοσιακές γυναικείες φωνές!

ΣΦΗΝΕΣ
Για ποιόν πολιτικό ακούγεται έντονα τον τελευταίο καιρό ότι εκεί που του άρεζαν οι γυναίκες και φρόντιζε μάλιστα να το επιδεικνύει…τον τελευταίο καιρό άρχισε να του παρακινεί το ενδιαφέρον και το….ανδρικό φύλλο; Καθότι τα «χούγια» όσο κι αν προσπαθείς, τελικά δεν κρύβονται; Και στην προκειμένη περίπτωση άρχισαν να τον παίρνουν χαμπάρι πλέον όλοι…!;

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ