ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Ο Αντώνης Ρέμος στα πλαίσια της καλοκαιρινής περιόδους του θα επισκεφτεί την Παράλια Κεραμωτής  για μια μοναδική συναυλία, την Παρασκευή 19 Ιουλίου , στο Paralia Beach Bar.

*Στην υπέροχη βραδιά με τον Ηλία Βρεττό το βράδυ του Σαββάτου είδα τον δημοφιλή τραγουδιστή Γιώργο Καρυπίδη με τον κολλητό του Αντώνη Χειμωνίδη την γυναίκα του και τον Χρήστο Ζάρρα…!

-Και πέρασαν όπως έμαθα, πολύ καλά…αφού μετά από πολύ καιρό ξαναβρέθηκαν μαζί.

…..

*Αποκλειστικό. Και να ζηλεύουν όλοι οι εχτροί της…Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες, το νέο αμόρε της υπέροχης τηλεπαρουσιάστριας του Next tv Δέσποινας Χατζποπούλου, της επιφύλαξε μια τρομερή έκπληξη που την έκανε να τον…ερωτευτεί ακόμη περισσότερο!

….

*Ποια ήταν αυτή; Μα της έκανε δώρο ….ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ και μάλιστα μεγαλύτερο από αυτό που έκανε ο αγαπημένος της σε άλλη παρουσιάστρια του σταθμού.

Ιδού και το μονόπετρο, αλλά και μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της, έτσι για να σκάσουν μερικές μερικές από τη…ζήλεια τους!

ΚΑΚΙΕΣ
Μου έκανε εντύπωση δημοφιλής παρουσιάστρια-ρεπόρτερ τηλεοπτικού σταθμού που πήγε υποτίθεται να καλύψει την επίσκεψη του Κώστα Καραμανλή στην Κομοτηνή και τελικά τις μόνες φωτογραφίες που έβγαλε στο fb ήταν να παίρνει συνέντευξη από τον πρώην Πρωθυπουργό και να της…φτιάχνει αυτός το…μαλλί, προκειμένου να γίνει πιο…όμορφη!
Που να το φανταζόταν θα μου πείτε βέβαια όλη, ένας πρώην πρωθυπουργός να της…φτιάχνει το….ξανθό μαλλί για να αισθανθεί πιο όμορφη! Όχι όμως κι έτσι…
Κι από πάνω να «ρολάρει» και τις υπόλοιπες παρουσιάστριες για την μεγάλη…τηλεοπτική της επιτυχία!
(σ.σ. Που θα μου πας βρε…Εγώ θα βάλω τον Κυριάκο να ασχοληθεί με το μαλλί μου και θα…σκίσω!)

*Από δω το έφερε, από εκεί το έφερε….Η Ρένα Καραγιάννη μου αποκάλυψε τον αληθινό λόγο που δεν παραβρέθηκε στην μαγική βραδιά με τον Γιώργο Καρυπίδη, την Μίνα Μπάτζιου και τα άλλα παιδικά την περασμένη Τετάρτη στο Elisso Hotel και ομολογώ ότι με ξάφνιασε…

Ακόμη δεν μπορεί να καταλάβει η Ρένα τα αυτονόητα! Ότι εμείς κορίτσι μου δεν είμαστε σαν τους…άλλους! Κι όταν δεν έχουμε ακόμη, μοιραζόμαστε αυτά που τα λίγα που έχουμε…αρκεί να περνάμε όλοι μας καλά!

…..

*Αποκλειστικό 2 Αύριο Τετάρτη αναμένεται μετά από καιρό στη  Ξάνθη ο Μπάμπης Κυρκούσης, ώστε επιτέλους να περάσει ένα βράδυ με τους κολλητούς του…

Καλώς νάρθει, γιατί τον αποθυμήσαμε!

…..

*Που τον χάνεις που τον βρίσκεις τον Δημήτρη Πετρόπουλο, άλλοτε στις θάλασσες κι άλλοτε στα ορεινά όπως την περασμένη Κυριακή τον είδα κάπου στα Κομνηνά και στην Σταυρούπολη.

Την «χαίρεται» την ζωούλα του και με το παραπάνω!!! Και όπως πάντα…άπαιχτος!

ΣΦΗΝΕΣ
Ποια γνωστή αιθέρια ύπαρξη με πολλές…επιτυχίες και στον εκδοτικό χώρο, τον τελευταίο καιρό έχει μοιράσει την…καρδιά της στα δύο και προσπαθεί τα Σαββατοκύριακα να μη ξέρει που πρέπει να τα περνάει; Εδώ ή σε…άλλες παραλίες;

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ