ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

BigBang στο Κυβερνείο κάθε Παρασκευή!
The No.1 Mainstream Party.
INFO & RSV : 6932 388 390 & 6940 364 165
Ώρα άφιξης κρατήσεων 23:30

*Η Ούτση Κούτρα Χρύσα με τον άντρα της Σπύρο Κούτρα και τα παιδιά τους ταξίδεψαν στην Αθήνα για να παραβρεθούν στην ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ 2019 των Ανεξάρτητων Ελλήνων που έγινε στο Ζάππειον Μέγαρο. Η ίδια μάλιστα δημοσίευσε και μια φωτογραφία με τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο και τα δυο της παιδιά!

-Σταθερή αξία!

……

*Είδηση. Η επιτυχία της περσινής εκδήλωσης συνεχίστηκε και ο δεύτερος αγώνας Beer Run στην Ελλάδα, κι αυτή την φορά στην Κομοτηνή, στέφθηκε από επιτυχία. Διοργανώθηκε ξανά από την ομάδα των BEERunners Komotinis σε συνεργασία με την Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης και τον Σύλλογο ατόμων με αναπηρία «Ηρόδικος», το μεσημέρι της Κυριακής.

……

*Ανάμεσα στους συμμετέχοντες και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ξάνθης Μιχάλης Πατεράκης!

Ιδού και η φωτογραφία με την λεζάντα «Τρέχοντας στο 2ο Vergina Beer Run!»

-Και του χρόνου!

……

*Περιφερειακό. Και ο Παρασκευάς Κοτόπουλος από το Άβατο Ξάνθης, κατεβαίνει  τελικά υποψήφιος Περιφερειακό σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου. Μεταγραφή δυνατή γιατί ο Παρασκευάς εκτός των άλλων, είναι και ΑΡΙΣΤΟΣ χαρακτήρας!

Καλή επιτυχία…

….

ΚΑΚΙΕΣ
Δεν θέλω να την πω την κακία μου, αλλά η καλή αρχή το ήμιση του παντός. Γράφαμε από πέρσι που πρωτοάνοιξε για την Κληματαριά με νέα…Λονδρέζικη διεύθυνση, ότι δυστυχώς  μερικά πράγματα κάνουν μπαμ από την αρχή και ειδικά όταν το αφεντικό σε χρόνο ρεκόρ…έχει σύσσωμο το προσωπικά εναντίον του. Στην αρχή λοιπόν ο επιχειρηματίας έκλεισε το μαγαζί λόγω…ανακαίνισης και ξαφνικά  τώρα μαθαίνω ότι ο μουσουλμάνος ιδιοκτήτης του Σουκρή Μουμίν  αναζητεί να βρει…αντικαταστάτη για να το δώσει το μαγαζί! Κρίμα…

*Ο  δημοφιλής Ξανθιώτης showman (τραγουδιστής, μουσικοσυνθέτης, στιχουργός και μπουζουξής), Νίκος Στογιαννίδης, ανακοίνωσε από το facebook μια ακόμη μια Live εμφάνισή του!

Ιδού και η ανάρτησή του: Το Σάββατο 20 Απριλίου από τις 23:00 το βράδυ θα τραγουδήσει ζωντανά όλες τις επιτυχίες του στο… «ΕΛΛΗΝΑΔΙΚΟ» στη Δράμα που βρίσκεται δίπλα στο ΚΤΕΛ!

-Οπότε μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο και να σπεύσετε ακριβώς δίπλα στο ΚΤΕΛ όπου βρίσκεται το συγκεκριμένο μαγαζί για να τον απολαύσετε!

ΣΦΗΝΕΣ
Μυαλό δεν βάζουν ορισμένοι κάνοντας νέα μαγαζιά χωρίς ωστόσο να διορθώνουν τα…παλιά τους λάθη, τόσο στην κουζίνα τους, όσο και στο σέρβις και την εξυπηρέτησή τους! Αποτέλεσμα; Να ξεκινάνε φουλαριστοί αλλά στο δρόμο να μένουν μόνιμα από..φούιτ! Δυστυχώς…

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ